Annons

Bröstförstoring apr 2017 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - Dagflickan

Bild för Dagflickan
Dagflickan

32 år, 160 cm, 61 kg
Bröstförstoring
Konsultation 23/2 2017 Anders Nilsson, Polarkliniken, Skellefteå

Operation 3/4  2017, Anders Nilsson, Polarkliniken Umeå 295 cc

Byte till större implantat

 • Konsultation 31/5 2018, Anders Nilsson, Polarkliniken, Umeå
 • Operation 13/6 2018, Anders Nilsson, Polarkliniken Umeå, 755 cc
 • Behandling: 
  Läkare Terapeut: 
  OP-datum: 
  tisdag, 4 april, 2017

  Åkte bil med min man från Piteå till Umeå kring 08-tiden på morgonen, nervositeten som jag känt hela veckan hade faktiskt börjat lätta, det fanns som inget återvändo nu. Hade operationstid 11:30-12:00-någon gång.
  När vi hade kört några bil ringde kliniken och sa att operation meddelat att de kan ta emot mig nu ifall jag var i närheten, men jag var några mil bort, så de fick vänta :)
  När vi kom till kliniken fick vi gå in i ett rum och jag fick byta om till morgonrock och tofflor. Sedan kom klinikföreståndaren och koordinatorn i Umeå, Birgitta Öhman, Leg sjuksköterska spec Anestesi/Iva, smärta in och jag fick svara på frågor som hon fyllde i och två olika implantat hade tagits in för mig att välja bland, 295 cc eller 310 cc.
  Sedan kom dr Anders Nilsson in och ritade. Jag valde 295 cc, bra val för mig som är "nätt" tyckte han.
  Innan jag fick gå in på operation tog de min makes nummer så fick han åka iväg på IKEA så skulle de ringa honom när jag var klar.

  Kom in i operationssalen och fick lägga mig. Fick träffa de två övriga som skulle medverka vid operationen, fick veta mina oerhört bra värden och en mindre nål valdes eftersom jag är spruträdd. Birgitta var oerhört lugn och förklarade vad hon gjorde och sa sedan att jag skulle tänka på någonting som jag tyckte om eller längtade efter, enligt henne så vaknar man upp med samma känsla som man somnar.
  Efter, vad som kändes som en kvart men kanske var en timme, väckte de mig och lade över mig på en brits och körde mig till mitt rum igen, där jag fick lägga mig i sängen för att vakna upp.
  Det tryckte enormt mycket över bröstet, hade jättesvårt att andas. Den där känslan av att jag aldrig hade sovit så gott i mitt liv försvann till kamp om att få luft och hålla mig vaken.
  Först satt Birgitta hos mig och sedan Anders tills min man kom och kunde vaka över mig.
  Jag sa till om andningen och fick lätta på bröstbandet lite.
  Jag var fruktansvärt trött, narkosen gjorde sedvanligt att jag började skaka. Fick hjälp att dricka saft. Efter någon timme fick jag en polarmacka med ost och gurka samt två små kexchokladbitar och en annan saft som min man hjälpte mig få i mig. Jag började känna mig illamående, så jag hade en spypåse vid sidan om mig ifall det skulle krisa.
  Blev jättejättevarm, så jag tog av mig så mycket som jag kunde och de öppnade fönstret för att få in lite luft.
  Strax innan 16, när jag fått i mig mat fick jag mediciner och skulle då stå och sedan gå och pinka innan de kunde låta mig åka till hotellrummet. Min man fick också en macka, han hade inte hunnit äta lunch :)
  Gick och pinkade, när jag kom tillbaka kräktes jag upp all mat. Hade kvar lite av mackan så jag åt upp den och fick en ny omgång med mediciner. Fick ligga ner ett tag (fick justera ryggstödet i sängen så att jag satt upp mer och mer för ligga ner var inte skönt), sedan testa stå ett tag och allting kändes mycket bättre. Jag tog farväl och tackade Anders och Birgitta och fick åka i rullstol till hotellrummet som var i anknytning till kliniken (ligger i samma byggnad som hotell Aveny Umeå, en hotellnatt ingår). Birgitta skulle ha sovande jour så det var bara att ringa om det var någonting så skulle hon komma över.
  Klockan 21.00, 03.00 och 07.00 skulle jag ta medicin, så vi ställde alarm och somnade i en rätt okej tid. Jag halvsatt och sov, fungerade bra, jag kan sova hursomhelst :) Det gick lättare att andas men röra sig var ingen hit, men detta var ju ingenting oväntat. Vi gick ner och åt hotellfrukost, packade ihop och gick till Polarkliniken för att säga hur det hade gått. Jag köpte en likadan BH som jag fått av kliniken fast i svart för att kunna byta lite.
  Tackade Birgitta och fick en kram.
  Vi tog oss till närmaste Apotek för att hämta ut smärtstillande och antibiotika, sedan åkte vi hem till Piteå igen.

  Har kallat mig själv för en trött T-rex med gravidmage och smärta, rörelseomfånget på armarna har ju inte varit så stort och magen är svullen. Har haft ont men nu en vecka senare är det bättre men skaver under brösten, så jag jobbar på det.

  Vill bara säga att jag är oerhört nöjd med Polarkliniken, har kommunicerat via mail och SMS, de har till och med svarat på en söndag. Såååå trevlig och kunnig personal. Toppenöjd. Nu hoppas jag att resten av resan går smärtfritt och att slutresultatet blir bra. Ser lovande ut :)

  2017, augusti 10 - 15:56
  Roxara123
  Bild för Roxara123
   Offline
  Senast sedd: 3 veckor 4 dagar sedan
  Silver
  Medlem: 2017-08-10 14:40

  Hej!
  Tack för att du delar med dig av din operation!
  Jag har mejlkontakt med Anders Nilsson just nu ang. en bröstförstoring och jag har ännu bara delgetts goda erfarenheter av honom vilket gör mig mycket glad och lugn. Hur känns resultatet nu några månader efteråt?
  Är du nöjd?
  Tacksam för svar! :D

  Annons
  Annons

  Nya operationsberättelser

  Annons