Annons

Bröstförstoring apr 2018 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - Hill

Bild för Hill
Hill

26år, 171 cm, 65kg

Bröstförstoring:
8/1 2018 Konsultation - Eya Le Wartie (fd Eija Olsson), Etisk Kirurgi & Hälsa Ockelbo
9/4 2018 Bröstförstoring  - Eya Le Wartie (fd Eija Olsson), Etisk Kirurgi & Hälsa Ockelbo
500cc, HP, Runda, Mentor,  bakom bröstmuskeln

Strl före OP: Liten 70A 

Behandling: 
OP-datum: 
måndag, 9 april, 2018

När jag kom till Ockelbo var jag sjukt nervös. Jag fick börja med att träffa Monica som gav mig en hel del piller inför OP. Hon berättade hur operationen kommer gå till och visade mig till mitt rum där jag fick sätta på mig mina mjukisbyxor. Därefter fick jag sätta mig och vänta på att Eya tog emot mig. När jag fick träffa Eya så ritade hon på mig och ställde lite frågor inför OP, sen fick jag sätta på mig en OP mössa och vänta på att narkossköterskan skulle ta emot mig. Medans jag väntade på narkossköterskan så fick jag sitta inne på mitt rum, där de hade rullat in tjejen som hade opererats före mig. Monica satt vid hennes sida och tog regelbundna kontroller på henne samtigt som hon pratade med mig, det var väldigt lugnande.
Narkossköterskan kom och hämtade mig, han berättade vad som skulle hända och hur allt skulle gå till. Jag fick skölja händerna i varmvatten för att få fram min obefintliga blodkärl. Väl inne i OP-rummet så fick jag lägga mig på britsen och sköterskan satte en nål i handen på mig. Han gav mig morfin och sa att det kan snurra till lite men att det inte är något farligt, det bästa skulle vara att blunda. Han sa att han satt igång sömnmedlet lite grann, men att jag bara skulle känna mig lite trött och inte somna än. Han bäddade om mina armar så att jag inte skulle bli kall under OP. Nästa sak jag minns är att jag säger "är det redan klart? jag trodde ju att jag var hemma fortfarande" jag hade somnat rätt snabbt och innan jag vaknade till så drömde jag att jag var hemma och påväg till bilen. Nästa sak jag minns är att jag fryser fruktansvär mycket, jag skakar ordentligt. Jag fick ett extra täcke och en vetekudde, sen sov jag gott igen.
När jag väl börjat vakna till lite så är jag trött, men har inte så ont. Monica hjälpte mig att höja ryggen på sängen så jag slapp ligga ner. När jag började bli lite piggare så fick jag nyponsoppa, det var bland det godaste jag druckit på länge, jag mer eller mindre svepte glaset. Efter ytterligare en halvtimme så fick jag prova äta en macka med kaffe och mer nyponsoppa.
Efter ett tag så kom Monica och sa att jag snart måste prova gå på toa, vilket jag inte var så sugen på eftersom jag inte kännde mig kissnödig, men det var lika bra. Jag kände ingen kissnödighet och kissande knappt någonting de första 2 dygnen.
Eya kom in en sväng på rummet efter att jag varit på toa, hon ville kolla så allt såg bra ut och se till att jag inte hade allt för ont. Kvällen och natten gick väldigt långsamt. Jag hade väldigt svårt att sova och vaknade väldigt många gånger under natten.
På morgonen kom nattsköterskan in med morgon mediciner, plocade bort nålen i handen och gav oss frukost. hon såg lite förvånad ut då jag satt emot väggen när hon kom in. Jag hade inte så ont så jag hade lyckats sätta mig upp och sen lutat mig mot väggen.
När Eya kom på morgonen så visade hon några massage övningar som jag skulle göra när jag kom hem och så fick jag recept på antibiotika. Sen var det dags att åka hemåt så min sambo kom och hämtade mig.
Jag hade mycket mindre ont än jag väntat mig. Redan samma dag jag kom hem så slutade jag med värktabletterna. Jag tog sista på kvällen innan jag gick och la mig, dagen efter det var jag på IKEA med mamma. Jag har haft tur och inte alls haft ont. Jag kan varmt rekomendera Ockelbo och Eya. Super gullig personal som jobbar där !

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!