Annons

Bröstförstoring apr 2018 - Reformkliniken - Malmö Tuve Mårtensson - Ängelin

Bild för Ängelin
Ängelin

23 år. 175 cm. ca 70 kg. Inga barn. Innan OP: 75A/70B. Efter OP: ?

Konsultation 14/3-18 på Estetikcentrum i Malmö med Ali Baghar, blev rekommenderad 375cc

Konsultation 15/3-18 på Reformkliniken hos Tuve Mårtensson. Blev rekommenderad 500cc

Operation gjord den 17/4-18, Reformkliniken Tuve Mårtensson, 500cc Full Motiva, snitt i armhålan

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 17 april, 2018

Ja då var det dags!

Efter två konsultationer på raken, på Estetikcentrum och på Reformkliniken, föll valet på Tuve Mårtensson på Reformkliniken. Han var lugnet själv och verkade väldigt kompetent, han plockade dessutom fram den perfekta storleken till mig med bara ett ögonkast. Han gör nämligen så att han hjälper en på med BH och ger en inlägg som du får titta på i spegeln och byta tills du är nöjd, först då berättar han hur stora de är. Väldigt fiffigt om man lätt hakar upp sig på siffror. Så när han sa att vi skulle lägga in 500cc för att få resultatet i spegeln var det en överraskning! Det var numerärt större än vad jag hade tänkt mig, men å andra sidan såg det klockrent ut i spegeln, så sagt och gjort, vi bokade in en tid en månad senare för att lägga in 500cc, Motiva Full via armhålan submuskulärt.

Så nu ligger jag här. Jag var här strax innan 10, blev visad till mitt rum där jag fick morgonrock, tofflor och handdukar och fick på en gång gå och duscha med hibiscrub. När jag kom tillbaka var det framlagt en stas, en infart och en kopp med piller, smärtstillande och mot illamående. Jag har gått KBT mot nålfobi så att sätta in infarten var ju mindre kul, men det är okej när den väl är på plats. Sjuksköterskan har verkligen varit så trevlig, allt känns jättebra. Känner av att jag har smärtstillande i kroppen och liksom skuggan av ett illamående som hålls på plats av medicinen. Sköterskan sa att jag kanske kommer opereras om ett par timmar, håller tummarna för det! Det är mycket tankar som snurrar nu, är rätt nervös men exalterad samtidigt. Mina farhågor är att råka vakna under narkosen även fast det inte är särskilt vanligt, och att brösten kommer bli väldigt hårda och sitta brett isär... Men jag litar på att Tuve vet vad han håller på med! Sen vet jag ju att brösten kommer vara rätt hårda ett bra tag, jag hoppas bara att de inte är stenhårda efter typ ett år också :/

UPPDATERING kl 19.46

Jahopp, då var det klart! Runt 14.30 var det dags, fick lägga mig på britsen och blev sövd, vilket gick så fort! Lite samtal och så POFF borta. Vaknade runt 16 och skrev till alla att jag var vaken och mådde bra. Insåg direkt när jag tittade ner på mina nya tuttar att Tuve hade helt rätt i storleken, de är PERFEKTA! Hade varit lite orolig för att de skulle vara för stora, men icke, passar så bra. Har sovit till och från sen jag vaknade första gången, så skönt. Vaknade ordentligt vid 19 typ och ringde sambon och mamma med facetime så jag kunde visa upp mig lite ;) Gick upp bort till en spegel, vilket gick bra, men när jag sen tänkte försöka ge mig på att gå och kissa blev jag fruktansvärt illamående. Jag trodde verkligen jag skulle kräkas, så jag klickade på larmknappen och ställde mig vid handfatet, bättre där än någon annanstans liksom. Fick en kräkpåse och anti-illamående direkt in i armen vilket hjälpte en del, har inte spytt, men jag känner mig fortfarande illamående. Kissa lyckades jag inte heller med, kom inget. Börjar känna mig groggy igen och ska nog sova en stund till.

UPPDATERING 06.42 18/4

Såååå, på sjuksköterskans inrådan så sov jag inte vid kvart i åtta igår även fast jag var så trött så att jag skulle kunna försöka sova under natten. Istället fick jag middag, en väldigt god pasta med pesto, mozzarella och soltorkade tomater och en sallad till. Och lite mer smärtstillande såklart haha. Jag åt sakta, en pastabit i taget för att få behålla maten, men sex bitar och lite gurka in så kom illamåendet som en våg. Som tur väl var hade jag påsen precis bredvid så den hann jag få upp innan jag kaskadspydde. Mindre trevligt, men efter det la sig faktiskt illamåendet helt så efter en liten stund kunde jag faktiskt äta upp resten av maten utan problem. Strax innan 22 började jag känna mig riktigt trött så jag gjorde mig iordning för att sova, lyckades äntligen kissa dessutom. Vaknade halv tolv av att jag var kissnödig igen och blev väckt vid 02.45 för mer smärtstillande. Efter det lyckades jag tyvärr inte somna om utan har legat vaken sen dess. Var upp och kissade någon mer gång och blev även då sjukt illamående, men eftersom jag inte hade särskilt mycket mat i systemet hulkade jag mest och spottade saliv. För en stund sen fick jag frukost, mackor och frukt tillsammans med morgonpiller. Jag hoppas på att Tuve ska komma och titta till mig runt 8-8.30 så att jag får bege mig hem snart! Just nu har jag hyfsat ont, morgonens smärtstillande har inte hunnit kicka in än tror jag, det spänner rejält vilket inte är så konstigt när en går ifrån A/B-kupa till vad det nu blir!

Jag måste säga att Reformkliniken har överträffat alla förväntningar, det har varit fantastiskt. Visst, jag har haft ont, mått illa och varit groggy, men så har jag ju precis blivit opererad. Att behövt ha gå igenom det här hemma hade inte alls varit samma sak, jag är så glad att man faktiskt stannar över natten. Har känt mig så trygg och ompysslad. Överväger du en bröstförstoring kan jag varmt rekommendera Tuve Mårtensson och Reformkliniken!

Jag tänker försöka komma ihåg att uppdatera lite i kommentarerna om hur det går i veckan osv!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!