Annons

Bröstförstoring apr 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Said Saidian - _Julle_

Bild för _Julle_
_Julle_

32 år, 3 barn, 168 cm, 66 kg
Operation 29/4.
Proforma, Mentor Smooth Round, moderate plus profile, 325 cc
Före op: 70aa

Efter op: märks ännu.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 29 april, 2019

Min resa började för lääääänge sedan. Mitt intresse för större bröst har funnits sen tonåren men blev mer uppenbar när jag var gravid och hade fått stora härliga C kupor. Tyvärr så försvann dom plus lite till när barnet hade ammat färdig. Så ifrån liten B kupa till knappt AA så började min resa att planeras. MEN, jag hade inge pengar. Så efter ha sparat och jobbat i flera år så hade jag helt plötsligt pengarna där på kontot. Så hösten 2018 började jag läsa runt. Bokade tid i Januari 2019 hos Proforma för en konsultation. Åkte upp dit i all hemlighet. Bestämdes att jag skulle ha 275 cc. Sen åkte jag hem och fortsatte med mitt liv. Sa inte till någon tills April kom. Då betalade jag min operation och då började jag tala om den för mina närmaste.

Dagen D kom. Hela helgen innan så hade jag storhandlat så jag hade mat för en hel vecka. Hade stor städat och tvättat upp allt så tvättkorgen skulle vara tom och lägenheten ren och klara sig i två veckor framåt. Hade skickat iväg barnen på resa med mina föräldrar så jag skulle vara barnfri i en vecka (är ensamstående utan partner).
Kvällen innan så gjorde jag min descutan dusch. Var bered på en snustorr hud men den var helt okej. Upp tidigt vid 5 på morgonen. Åt frukost och blev körd till bussen. Vidare med tåg och så håll jag på så i 6 timmar innan jag kom till kliniken.
Fick ta min nästa dusch där då jag skulle dit först på eftermiddagen och resa långt. Said hade ringt mig några kvällar innan och dubbel kollat med mig hur jag skulle ta mig och berättade att jag kunde ta min nästa dusch vid kliniken.
Blev inskriven direkt. Fick mitt rum och papper och byta om. Said kom in och var stressad då han var mitt uppe i en operation. Så han ritade lite på mig och då kom jag med mitt önskemål att jag ville ha större. Absolut sa han och berättade att nästa storlek är 325 cc. Öh ja sa jag och så skrev han ner det på mitt nyckelben haha.
Sen försvann han och där satt jag. Nervös och orolig så jag somande.
Blev väckt av narkossköterskan som satte en infart i mig och gav mig tabletter och pratade lite strunt med mig för att jag skulle lugna mig. Sa att snart är det min tur. Fick vänta ytterligare en halvtimme. Klockan hann att bli 17 tror jag innan jag fick gå in till operationssalen. La mig där, berättade att jag var orolig att jag hade tagit för stor storlek men sköterskorna lugnade mig och sen var det god natt.
Vaknade på uppvaket med att en sköterska ruskade på mig. Jag bad henne att sluta med då sa hon ja du får du se till att andas också. I mitt yrande så visade sig att jag slöt att andas så maskinerna pep och skrek. Men då jag hade vaknat till liv klokt så var det inga beskymmer. In på rummet. Fick min macka, då hade jag varit utan mat i 13 timmar. Nådigt hungrig vad man. Ringde runt och bekräftade att jag hade fått mina bröst.
För JA där var dom. Lagom stora och härliga. Märkte inte alls det där trycket eller smärtan. Kände inget. Det var först mitt på natten då all smärtlindrig hade försvunnit då spände det och ömde. Så som det gjorde när brösten var fulla med mjölk och man bara ville amma för att lätta på det hela.
Runt 21 samma kväll kom Said in igen och pratade med mig då vi inte skulle ses dagen efter. Vi bestämde oss för att inte ha återbesök och endast ha telefon/mail kontakt, som för övrig har gått jätte bra. Han har hört av sig snabbt med svar på mina frågor, TOPPEN! Vi tog det beslutet då jag har sån lång resväg dit.

Men nu sitter jag här med 14 dagars bröst. Är så nöjd doch glad att jag gjorde detta. Har som sagt inte haft så ont. Så jag slöt med tabletterna fort. Hellre lite smärta så jag kommer ihåg att jag inte är lika rörlig som innan än vara helt smärtfri och gör något som jag kommer sen ångra mig.
Dom är ännu svullna och sitter högt upp men inget som det inte borde vara.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons