Annons

Bröstförstoring aug 2017 - Akademikliniken - Stockholm Per Hedén - Trendipetit

Bild för Trendipetit
Trendipetit

35år, 1 barn, 163cm, 55 kg
Bröstförstoring
Konsultation 7/8
Op 21/8
Akademikliniken Per Hedén
335 cc
Motiva Ergonomix Round Silksurface
Full profile
Innan op: 70B
Efter op: 70D

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 21 augusti, 2017

Min operationsberättelse i stora drag. Skicka PM om ni önskar mer information.

Jag hade en konsultation 7/8 hos Per Hedén, han gav ett mycket proffsigt intryck, jag bestämde mig direkt för att jag väntar den tid som krävs för att få honom som läkare. När vår tid var slut och alla frågor besvarade, 3D bilder checkade osv, tips fota bilderna så att du kan kolla hemma sen. Så erbjöd han mig att få en tid inom två veckor då han skulle hålla en utbildning för en Amerikansk läkare, jag passade profilen så om jag var intresserad så kunde jag få tiden. Jag blev eld och lågor och tackade ja på stående fot! Denna utbildning gav mig inte bara en snabb tid utan också 10000kr i rabatt.

Min största oro innan OP var att brösten skulle bli för stora, hänga eller få en konstig form, jag ville inte heller ha för små, vilken är den perfekta storleken. Per Hedén är mycket duktig och har utvecklat ett beräkningsätt för detta, jag var trygg i det och bestämde mig för att lita på att 335cc Motiva Ergonomix blir bra.

Kvällen innan OP tvättade jag mig enligt instruktioner, jag bävade för att ej kunna ha bodylotion då jag har väldigt torr hy, men det gick bra. Samma procedur på morgonen gällde.

Väl framme på kliniken 7.15.

Jag möttes av en en trevlig tjej som visade mig in till mitt rum och förklarade hur jag hittade på kliniken. Därefter narkosläkaren kom in och presenterade sig och tog lite uppgifter. Efter ca en timme kom Per och hämtade mig och vi gick igenom allt igen, då var även den Amerikanska läkaren med, de tog några förebilder på brösten som nu innehåll en massa pilar och siffror. De lämnade mig sedan på rummet och en fantastiskt narkossköterska kom och fick mig i harmoni med narkosen.

Dags för narkos, detta kändes lite läskigt, personalen var fantastisk och gjorde mig trygg. Ett stick i armen, sen kom syrgasen..

Jag vaknade sedan på uppvaket med kläder på. De förklarade att jag fått värktabletter, något jag ej kom ihåg. Jag bad om att få bli körd till rummet. Hör börjar jag må fruktansvärt ill och smärtan smög sig på, jag bad om mer värktabletter och det fick jag, med tabletterna, morfinbaserade, kom illamående trots att jag fått tabletter mot detta, jag fick då ngt i armen mot illamående och det blev mer hanterbart.

Wow jag har nya tuttar, vilken känsla!

Mamma kom sedan till mitt rum efter ca 2h. Operationen tog ca 1h. Jag var så exalterad så jag kunde ej sova, vilket annars rekommenderas, istället satt hag och skickade sms till vänner att jag vaknat, nog lite medicinpåverkad då jag svamlade på om allt och inget med en mycket glad känsla i kroppen!

Systrarna kom in lite då och då, en fantastisk bricka med mat och en vit ros fick jag, dock mådde jag så illa att jag hade svårt att äta.

Vi väntade ca en timme på läkaren Per som kom in och frågade hur jag mådde, om jag kunde sträcka på armarna och om jag vill se brösten. OM jag vill, jiiiipiiieee!!

Han var väldigt omtänksam och omhändertagande, berättade att allt gått bra och att jag med fördel stretchar löpande. Inga lyft men att rörelse var bra.

Efter mötet med Per där jag fick en återbesökstid om en vecka började vår hemfärd. Mitt illamående var så kraftigt att jag bytte värktabletter, nya blev Citodon som vi hämtade på vägen hem, mycket bättre för mig!

Väl hemma vid ca 16-tiden vilade jag en stund innan middag. Då var mitt illamående borta och smärtan klart hanterbar. Det spände över brösten men inte alls så farligt som jag gjort mig beredd på.

Efter middagen vilade jag, sov bra och kände mig ännu lite bättre på morgonen dagen efter.

Dag tre efter op klarade jag av ett frisörbesök och en dusch.

Dag fyra var jag på benen nog för en tredagars konferens.

Jag är så glad och nöjd över all kontakt och bemötande av Akademikliniken i Stockholm, de har mina varmaste rekommendationer. Jag skall lägga upp bild på ärren när tejpen är borta. Före och efterbilder finns på min sida.

Lycka till alla ni som skall göra en op, jag är så glad över min upplevelse. De fick mig att känna mig speciell och omhändertagen, trygga och lyhörda. Tack!

2017, augusti 29 - 12:12
Trendipetit
Bild för Trendipetit
 Offline
Senast sedd: 8 månader 4 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-08-08 21:45

Jag glömde ju nämna den supergulliga presenten jag fick med mig hem, två ansiktsprodukter som de säljer på Akademikliniken. Det var kul att hitta dom och ett litet lycka till-kort när jag kom hem :)

2017, september 15 - 20:35
Nyanassar
Bild för Nyanassar
 Offline
Senast sedd: 1 dag 14 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-07-26 09:03

Spännande om Per Hedén! Min kompis opererade sig i våras hos honom och hon är också mycket nöjd även om hon tycker att tuttarna blev lite stora. Jag tycker hon har fått ett grymt resultat. Har bokat konsultation hos honom i oktober.

Kan inte se dina bilder än men snart. :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback