Annons

Bröstförstoring aug 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - Emmaemma

Bild för Emmaemma
Emmaemma

30 år, 167cm, 80kg, 2 barn
Konsultation: 21 juni -18 hos Daniel Saiepour, Proforma Clinic
Op: 22/8-18 600cc bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 22 augusti, 2018

I onsdags kom jag fram till kliniken 11.50, hade tid kl 12. Blev visad till mitt rum av en supergullig tjej från receptionen. Hon sa att jag kunde byta om till morgonrock och läsa igenom några papper för att sen vänta på läkaren.

Runt 12.15 kom Daniel in, precis som på konsultationen var han jättetrevlig och lugn och han ingav en trygghetskänsla. Jag var så sjukt nervös, svetten rann och pulsen var förmodligen skyhög. Han ritade på mig och vi gick igenom allt vi tidigare bestämt för att se så inga frågetecken fanns. Han berättade lite snabbt vad som skulle hända och att en sköterska skulle komma in senare och ge mig tabletter inför op. Kommer inte ihåg så mycket utav det vi pratade om för jag försökte göra allt för att inte bryta ihop av nervositet.

Efter ca 5 minuter kom sköterskan in och sa att det var dags att gå till op. Blev så chockad för trodde det skulle ta mycket längre tid. Jag fick mina tabletter och gick en sista gång på toa innan vi gick iväg. Inne på op-salen fick jag klä av mig och lägga mig på britsen. Hon la över mig ett täcke och satte sedan nål i armvecket som jag sen fick antibiotika i. En annan sköterska var också där inne och tog mina personuppgifter. Både sköterskorna var superhärliga och fick mig verkligen att känna mig lugn fastän att jag helst hade velat springa därifrån. Efter en kort stund frågade hon om jag var redo för sövning, och jag svarade bara att nej absolut inte men det är väl lika bra att få det här gjort nu. Hon sa att det skulle svida i armen och jag skulle lagom hinna säga det innan jag somnade.

Jag vaknade upp på uppvaket, förstod inte alls vart jag var. Jag hade inte ont överhuvudtaget i brösten. Kommer knappt inte ihåg nåt från själv uppvaket, vet att det var någon sköterska där som jag pratade med. När jag vaknat till liv lite kände jag att jag hade kramp i en muskel i armhålan, det sved vid nålen av droppet och syrgasen kliade i näsan. Ropade dit en sköterska som gav mig någon tablett för muskelkrampen och plockade bort droppet.

Efter ett tag blev jag inskjutsad till mitt rum igen, fick en smörgås och massor att dricka. Efter en stund behövde jag gå till toaletten och kunde resa mig själv från sängen utan problem. En sköterska följde dock med mig dit då jag var så otroligt yr.

Sent på EM kom Daniel in på rummet, han frågade hur jag mådde och vi pratade lite grann. Han tittade på hur brösten såg ut och sa att allting gått jättebra och att det såg fint ut. Op hade tagit ca 30 min.

Nästan direkt efter op har jag kunnat ta mig upp och ner utan problem från sängen, ta armarna över huvudet, klä på mig osv. Har ätit 1 morfintablett per dag och sen klarat mig på alvedon. Jag hade förväntat mig fruktansvärd smärta då jag har implantat på 600cc, jag har också väldigt strama bröstmuskler pga träning så allt har verkligen gått över förväntan bra.

Nu är jag väldigt förväntansfull att implantaten ska falla ned, de har sjunkit en hel del sedan op men är fortfarande väldigt hårda och svullna. Men jag är än så länge otroligt nöjd och fastän de ser helkonstiga ut så har jag aldrig känt mig mer lycklig :-)

2018, augusti 30 - 09:35
Nöjd
Bild för Nöjd
 Offline
Senast sedd: 1 år 8 månader sedan
Brons
Medlem: 2018-08-28 11:50

Hej!

Jag gjorde hos Daniel samma dag som du men 400cc. Tycker hela upplevelsen varit jättebra! Hur går det för dig nu? :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons