Annons

Bröstförstoring aug 2018 - Reformkliniken - Malmö Tuve Mårtensson - peachy88

Bild för peachy88
peachy88

29 år, 1 barn,163 cm, 72 kg

Stl före op: 75A?
Stl efter op: -
Intresserad av: Bröstförstoring & Bukplastik

Konsultation: 28/6-18 Reformkliniken Tuve Mårtensson
Operation: 27/8-18 Reformkliniken Tuve Mårtensson
Implantat: Motiva Round Corsé 650cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 27 augusti, 2018

Då va det min tur! :D

Det började med att jag vaknade kl: 03.45 för att fixa mig lite för att ta tåget i Kalmar kl: 05.00. Bor på Öland så det är en liten bit till tåget.
Det va inga problem alls med tåget tills jag kom till Alvesta station för att byta tåg till Malmö.... Mitt tåg blev inställt, suckar och börjar få lite panik då jag inte visste hur länge det skulle ta för att kunna kliva på ett annat tåg. Jag väntade 1 timme och 15 min ungefär och fick fråga vilket tåg jag kan kliva ombord för det fanns ingen att fråga först och dom ropade inte upp alternativ tåg heller. Ringde kliniken prick 8.00 och pratade med underbara Kerstin som sa att jag kunde ta det cool lugnt och att det bara är att gilla läget samt att jag ändå inte skulle opereras förrän eftermiddagen. PUUH vilken tur!!

Väl framme kl: 9.30 så visade dom vart jag skulle vara och fick dela rum med en jättetrevlig kvinna.
Processen inför operationen va som för alla andra, duscha med bakteriedödande, dropp, mediciner osv... Trodde däremot att jag skulle vara nervös men inte alls!

Meeeeeen... När jag väl vaknade så kändes det som att jag ville dö, efter graviditeten så har jag blivit smärtkänslig så jag har haft så ont så jag har svettats, spelar ingen roll hur mycket mediciner jag proppar i mig. Jag va helt slut efter operationen, vaknade och deckade i vågor samt illamående.
Min rumskamrat hade inga problem alls, hon va pigg som en nötkärna utan smärta... Fast hon la iofs inte i närheten lika mycket som jag. Hon la i 210cc och jag 650cc corsé.
Natten va svår och mitt kissande kom inte igår förrän runt kl: 1-2.00 på natten och där efter flöt det på... Bokstavligen hahaha

Innan hemgång blev jag lite yr och trodde jag behövde kräkas men det va falskt alarm. Så jag fick sitta ner och dricka lite loka mot illamåendet innan dom släppte mig helt.
Min sambo och lilla son hämtade mig med bil så det va skönt att slippa tåget hem. Brösten är fruktansvärt svullna och jag kan inte sova pga att det gör ont, förstoppad är jag också plus kommer få min mens när som helst *skrattar* Härlig timing. Annars har det gått väldigt bra.

Otroligt bra bemötande från konsultationsdagen och under operationsdagen, väl omhäntertagen vart jag. Otroligt fina sköterskor och Tuve har varit fantastisk hela vägen.

2018, augusti 31 - 11:00
johannapanna123
Bild för johannapanna123
 Offline
Senast sedd: 1 år 7 månader sedan
Silver
Medlem: 2015-10-31 04:25

Hej! Härligt att du blev bra omhändertagen :) Var du tvungen att komma tillbaka för återbesök veckan därpå? Bor själv inte i Malmö och undrar om de kan göra återbesök typ över Facetime eller liknande?

2018, september 1 - 06:04
peachy88
Bild för peachy88
 Offline
Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2017-08-27 10:51

Jag ska på återbesök nu på måndag. Bästa är väl att dom ser stygnen osv fysiskt för rätt bedömning kan jag tänka mig men ring och fråga om dom gör ett undantag. :)

2018, september 11 - 18:58
Litetblirstort
Bild för Litetblirstort
 Offline
Senast sedd: 1 år 6 månader sedan
Silver
Medlem: 2018-08-30 10:31

Skönt att höra att de va bra bemötande och att du är nöjd.
Vet du vilken storlek du har/kommer att ha nu i bh? Ska nämligen lägga i 725cc (oktober) och är just nu en A/B kupa. Kommer inte ändra storleken oavsett men kul att veta på ett ungefär.

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons