Annons

Bröstförstoring aug 2019 - Bellakliniken - Helsingborg Anonym (Läkare) - lillatramsmaja

Bild för lillatramsmaja
lillatramsmaja

Dags att uppfylla drömmen om två ”fulla” bröst.
Ammat två barn så hade bara tomma
Påsar kvar. Opererades 6/8 la in 425 motiva ergonomix

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 6 augusti, 2019

Hej!

Här kommer min operationsberättelse gällande bröstförstoring.

Jag gjorde min operation på Bellakliniken i Helsingborg. Andreas Svee är min kirurg.

Kom till kliniken kl 10.00, hade då varit fastande sen 04.00 så frukost var i stort sätt det enda jag kunde tänka på :) blev mottagen av en sjuksköterska i väntrummet och fick då säga hejdå till min mamma.
Blev visad operationsavdelningen, vart jag skulle duscha och vilket rum som var mitt. Eftersom kliniken precis öppnat efter semestern så var där inte många operationer inbokat och jag slapp därför dela rum med någon.
Fick morgonrock och gick sen för att duscha i hibiskrub. Sen bäddade jag ner mig framför tvn en timme och njöt av lite egentid som den småbarnsmamma man är. Vid 11 tiden kom sköterskan med en blandning mediciner. Smärtstillande och lugnande, 30 min senare fick jag träffa min kirurg. Provade då större implantat och bestämde mig för dom. La in 425cc i båda brösten och ärret under bröstvecket.
Fick sen gå tillbaka till mitt rum och ca 20 min senare kom narkosläkaren för att hämta mig. La mig på britsen med morgonrocken som en filt. Fick kanyl i armen och en dunderdos smärtstillande. Kollade på klockan 12.00 sen minns jag inte mer.
När jag vaknade var jag groggy och osäker på vad som hänt. Kände sedan ett tryck och tänkte ”ok jag är färdig”. Sköterskan kom in ofta för att titta till mig. Vaknade till snabbt och ville inte somna om för att kunna ha koll på läget. Blev väldigt hårt lindad efter operationen och hade därför väldiga problem med smärta i ryggen. Beslöt mig för att stanna kvar på kliniken över natten så att jag kunde få mer hjälp och smärtlindring. Natten var jobbig pga att jag inte hittade någon bekväm ställning.

Morgonen därpå fick jag träffa kirurgen igen, det var dags att titta på mina nya vänner. Det första andetaget när dom släppte på lindan var fantastiskt härlig! Och för att inte tala om brösten! Trodde de skulle vara två bollar vid nyckelbenet men dom satt på så fin plats :) fick på bh och bröstband och sen var jag fri till att åka hem!

Nu har det gått två dagar hemma och jag är så nöjd och glad! Har duschat idag också, lite obehagligt då bh-n och bröstbandet ger så bra stöd så utan det kändes det läskigt. Brösten är lite blåslagna men det får man räkna med.

Är så nöjd över valet av kirurg, klinik och storlek. Så spänd på slutresultatet!

2019, augusti 8 - 19:42
MB1
Bild för MB1
 Offline
Senast sedd: 4 månader 4 veckor sedan
Silver
Medlem: 2019-06-02 04:10

Hej!
Härligt att höra att du är nöjd. Jag har op den 27/8 och kommer ha Anderas Svee. Ska göra en bröstförstoring med ankarlyft. Är nervös, fast inte över sövningen utan för efter vården.
Längtar så.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons