Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft apr 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - silva

Bild för silva
silva

Född 72, 2 barn (10 o 12 år). Älskar träning och joggar/löper mycket.
300cc Ergonomix Demi
Bröstförstoring och lyft i januari hos Mattias Elmér, Nordiska Kliniken

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 9 april, 2019

Hade konsultationen hos Mattias Elmér på Nordiska Kliniken och han var helt fantastisk! Självklart var det han som skulle operera mig :) Jag valde att göra bröstlyft med implantat då pga amning har dom blivit väldigt lösa och tomma. Och inte alls stora, därför ville jag förstora dom samtidigt. De implantat jag valde var Motiva Ergonomix Demi 300cc, och det blev precis som jag tänkte mig.

Efter den härliga duschen på morgonen innan operationen åkte jag till Stockholm city till Nordiska Kliniken för att äntligen få min bröstoperation utförd! Var nästan som i en dvala när jag var där eftersom jag hade varit så spänd innan, och att nervositeten sakta men säkert släppte, så nu i efterhand är det lite luddigt när jag tänker tillbaka. Minns att jag satt i omklädningsrummet och tänkte Herregud! Haha. Sedan kom Mattias och hämtade mig, och vi gick iväg till hans rum och pratade och fotade. Kändes väldigt skönt att få träffa honom innan och jag blev lite lugnare där inne.

Mötet med resten av det gulliga teamet gick jättebra, det var en narkosläkare och även 2 st sjusköterskor vill jag minnas. Det gick så fort att sövas, somnade på kanske 2 sekunder haha. Har blivit sövd innan så var inte rädd för det men det var ändå skönt att det gick så smidigt från att jag klev in där tills jag somnade så man slipper ligga och tänka.

Efter operationen på uppvaket var det en sjuksköterska bredvid mig som sa att allt hade gått bra vilket var skönt att höra. Jag mådde rätt bra, lite groggy och lite ont, men fick i mig en smörgås efter en stund och kunde åka hem efter några timmar. Ville nästan inte åka hem för kände mig så omhändertagen där. Riktiga proffs fick jag möta den dagen! Väl hemma så vilade jag mycket, och gick runt lite, den värsta smärtan gick över efter någon dag bara. Otroligt smärtfritt och smidigt ändå, är så sjukt nöjd och lycklig över att det är gjort nu.

Jag är oändligt tacksam för mina fina bröst av Mattias!!
Lycka till alla som ska operera sig!

2019, april 10 - 14:01
Mee67
Bild för Mee67
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2018-12-04 09:44

jag opererar mig hos honom nu på måndag :)

2019, april 13 - 11:58
silva
Bild för silva
 Offline
Senast sedd: 3 dagar 22 tim sedan
Silver
Medlem: 2018-04-18 21:40

Så roligt!!! Ska du skriva en operationsberättelse?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons