Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft maj 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Mahasaleh112

Bild för Mahasaleh112
Mahasaleh112

2 barn, 32 år, 160 cm, 57 kg. Bröstförstoring, bröstlyft. Konsultation 06/05-2017 Citadell- Landskrona OP 31/05-2017: Peter Cosmo. 320 cc hp bakom bröstmuskeln Strl före op:70C Strl efter op:70E

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 31 maj, 2017

Natten til operationen sov jag total 3 timmar. Jag var orolig och hade ångest. Jag var nog mest rädd för narkosen och resultaten.. jag hade satt larmen kl.5.45 så jag kunde dricka något och ta min antibiotika som jag har fått från kliniken i förebyggande syfte sen gick jag igenom informations papperna som jag hade fått och förberedde mig till att köra iväg med min kompis. Jag hade aldrig varit så rädd och nervös innan. Jag har aldrig heller blivit opererat eller under narkos, så det var skrämmande.

Vi var framme i tid kl.09 där vi blev mottagna av en trevlig sjuksköterska som visade oss vägen in til ett litet mysigt rum där jag fick morgonrock, strumpor och tofflor. Jag fick besked på at duscha för sen att få en PVK så jag är berädd på att komma in til operation. Efter ungefär en timme kom den trevliga sjuksköterska och sa att det nu var min tur, men först ska jag förbi Cosmo's så han kan ta foto och rita på operationsstället. Cosmo var jätte trevlig och såg att jag var jätte nervös. Han försäkrade mig om att det kommer att gå jätte bra och att det inte finns någon anledning till att vara nervös. Han gick med mig till iperationsrummet og presenterade mig för narkosläkaren och narkossjuksköterskan som tog över. Cosmo gick ut från rummet och det sista jag kommer ihåg var att jag sa till narkosläkaren att jag är skit rädd men hatar mina bröst för mycket för att låta bli sen fall jag i sömn... Jag vaknade på rummet med min kompis bredvid mig. Jag var inte helt klar över att jag var färdig, men det var inte mer än så. Jag tittade på mina nya bröst och var överlycklig över att jag hade gjort det. Jag kände inte smärta men dom var ömma. Jag var förvånat över att jag inte kände den intensiva smärta som jag hade läst om... Cosmo kom och informerade om hur bra operationen hade gått vid 17 tiden, och sa att han kommer igen nästa morgon kl.08.

Jag sov för det mesta av dagen för jag hade inte heller sovit så mycket på natten. Min kompis hade varit ute och köpa mat till mig när jag opererades så det åt jag till kvällsmat och till natten fick jag en yughurt av en annan trevlig sjuksköterska som också sörjande för att jag fick min smärtstillande. Dagen efter fick jag frokust därefter kom sjuksköterskan in med en pose med bandage och smärtstillande som jag kunde få med hem. Cosmo kom in också och berättade om vad som kommer hända dom nästa dagarna, vilka symptom jag ska vara uppmärksam på, hur BH'en och banden ska sitta och att jag kunde kontakta honom och den anknutna sjuksköterska som jag skal till kontrol hos den 07/06 närsomhelst på mail. Jag kände mig trygg och var jätte förvånad över att jag inte har haft dom smärtor som jag hade förställt mig. Alt har gått jättebra över allt förväntan.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback