Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft nov 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Joxie

Bild för Joxie
Joxie

3 barn, 35 år, 167 cm, 58 kg
Strl före op: 65C/D
Intresserad av: bröstförstoring samt eventuellt bröstlyft
Har nu: utammade ledsna taxöron, mest bara skinn.
Konsultation: 2/10, Proforma Clinic, Örjan Gribbe
Op: 1/11 -17, Proforma Clinic, Örjan Gribbe
Mentor round hp, 325 cc.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 1 november, 2017

Okej, dags för min operationsberättelse :)

Jag bor ca 50 mil från kliniken så jag flög ner kvällen innan och bodde hos min bästa vän.
Duschade med den förhatliga Descutan-lösningen både kvällen innan op och på morgonen på op-dagen.

Jag hade fått tid klockan 11:00 på Proforma, men nervös som jag är (hur ska jag ta mig dit, hur hittar jag till pendeltåget, hur ska jag gå när jag kommit till rätt station osv) så kom jag dit redan 10:30, men det var okej. Hellre för tidig än för sen.

Klockan 11 blev jag visade till mitt rum (enkelrum) och fick byta om till morgonrock och tofflor. Därefter följde en låååååång väntan. Inte förrän ca 14:30 knackade Örjan på dörren. Han var nog dessutom lite trött, för jag hörde hur han liksom suckade innan han knackade och kom in.
Väl i rummet var han dock ideel leende, han hälsade på mig och sa: ”Ah, det är ju du med luggen!” (Jag har flerfärgad lugg)

Vi pratade om storlek och eftersom jag inte hade bestämt mig till 100% så gick vi in till hans rum och jag fick prova olika implantat igen. Han gav mig sina åsikter men var samtidigt väldigt tydlig med att det var JAG som skulle välja.
Till slut bestämde jag mig för 325 high profile. Jag som tidigare hade tänkt 275 low profile!

Örjan ritade på mig och vi pratade om lite ditt och datt, det kändes så lugnt och professionellt hela tiden.
Därefter gick vi mot mitt rum och i korridoren mötte vi narkosläkaren Ingvar som hängde med in på rummet där han redan ställt fram en liten cocktail med smärtstillande och Postafen (mot illamående). Jag berättade för honom att jag lätt blir åksjuk och då sa han att han skulle ge mig extra medicin mot illamående när jag låg på operationsbordet.

Ingvar bad mig gå och kissa vilket jag gjorde, sedan gick vi in till op. där jag fick lägga mig på det förvärmda bordet. Ingvar småpratade lite medan han satte en infart i min arm och gav mig lite lugnande som gjorde att jag började fnittra.
Därefter började han spruta in själva sömnmedlet och sa: ”Om bara 30 sekunder så sover du så gott.”
”Fast jag känner mig ganska pi......” hann jag säga innan det var godnatt :D

Det här med sövning är så underligt. Det kändes som om jag sov max 5 minuter, sedan var det någon som väckte mig.
Jag kände mig lite seg och självklart kände jag att man hade ”bråkat” med min framsida men jag hade inte hysteriskt ont. Man har ju lokalbedövning som sitter i iallafall 2-3 timmar efter operation.

Efter ca 45 minuter på uppvaket rullade sköterskan in mig mot mitt rum. Utanför rummet fick jag kliva ur från sängen och gå de 7 stegen till min säng på mitt rum.

Jag fick Coca-Cola och vatten + en macka. Colan var underbar och likaså mackan!
Därefter låg jag och småblundade tills narkosen verkligen gick ur kroppen och jag började känna mig piggare. Sms:ade med maken och alla vänner som undrade hur det hade gått :)
Vid 20-snåret bad jag om middag och fick en fantastisk vegetarisk tortellini! Så himla god.
Dessvärre kallsvettades jag när jag satt upp så jag ställde tallriken i sängen och åt halvliggandes, men det gick jättebra :)
Åt upp allt eftersom jag tänkte att det är bra att få energi och att jag kanske skulle slippa yrsel och kallsvettning då.

Efter maten slumrade jag till i någon timme ill klockan 22 ungefär. Då ringde jag på klockan och bad om att få kissa. Sköterskan följde med till toaletten och därefter tillbaka igen. Yrseln och kallsvettningen var helt borta nu, skönt!

Nu är klockan 00:00 och det är dags att försöka sova.

Som sammanfattning kan jag säga att alla här har varit väldigt trevliga, dock önskar jag att jag hade fått en tidigare tid eftersom både Örjan och narkosläkaren kändes liiiiiite stressade.

2017, november 8 - 11:12
pupu
Bild för pupu
 Offline
Senast sedd: 5 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2013-11-26 13:04

Tack för din berättelse! I'm happy to hear everything went well and this story made me a bit calmer about my own op at Proforma, which will be in less than a month :)

2017, november 9 - 07:59
Tessan22
Bild för Tessan22
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 21 min sedan
Silver
Medlem: 2017-10-29 19:01

Hej
Hoppas du är nöjd med ditt resultat, hur mår du idag och hur ont har du? Undrar oxå över hur länge du behöver vara hemma från jobbet.
Ha det så bra.

2017, november 10 - 14:04
Tessan22
Bild för Tessan22
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 21 min sedan
Silver
Medlem: 2017-10-29 19:01

Hoppas du är nöjd med din operation.

Annons
2018, mars 19 - 12:48
Netts85
Bild för Netts85
 Offline
Senast sedd: 3 månader 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-02-14 00:18

Kul att höra att du är nöjd över vistelsen på Proforma! Va skönt att du fick en chans till att prova implantat innan op, jag velar mellan två olika plus profile o high profile! Jag har op i april, hos Örjan och hoppas jag också får prova igen, samt en förmiddagstid! :) hoppas du är nöjd med resultatet!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback