Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft okt 2019 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - Ceh88

Bild för Ceh88
Ceh88

2 barn, 29 år, 161 cm, 84 kg
Planerar bröstlyft när målvikt nåtts
Tidigare gbp opad på Norrtälje sjukhus

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 29 oktober, 2019

Idag var det äntligen dags. Hade inte sovit många timmar när jag vaknade i morse och descutan-duschade för tredje gången. Skulle vara på Art Clinic kl 8.00.

När jag kommer dit får jag sitta i väntrummet några minuter innan jag blir upprepad av en sköterska. Får gå in i ett omklädningsrum och byta om till skjorta, morgonrock och strumpor. Låser in alla mina saker förutom glasögon och mobil i ett skåp.
När jag är klar går jag och kissar och får sedan lägga mig i ett preop-rum. Där får jag svara på några frågor, får en infart och dropp. Narkosläkare tittar in och ställer ytterligare ett par frågor.
Efter en stund kommet dr Per och hämtar mig och vi går in i ett rum där han först skriver recept på läkemedel samt sjukintyg. Sedan fotar han och till sist ritar han på mig.
Tillbaka till preop-rummet där narkosläkare väntar och jag får min premedicinering. Jag hade skrivit i hälsodeklarationen att jag blir illamående av narkos så hon hade gett mig alla illamåendetabletter hon kunde:).
Nu var det dags att promenera In på operationssal nr 1, småpratar lite med personal innan jag somnar.

Vaknar upp några timmar senare sjuksköterskorna på uppvaket berättar att de ska sätta på stödbh innan jag knappt hunnit öppna ögonen, lyckas ändå be dem ta ett kort på brösten innan de packas in. Visade sig dock inte vara helt nödvändigt, bh:n var inte så kraftig som jag trodde och enda förbandet jag har är tejp på snitten och ammningsinlägg över bröstvårtorna. Så man ser rätt bra hur brösten ser ut.

Får en värktablett ganska snart efter detta som inte har jättegod effekt. Känns som att en elefant sitter på min bröstkorg. Får lite läkemedel i infarten och har sedan dess mått oförskämt bra! Känns som träningsvärk över bröstkorgen men absolut hanterbart.

Är redo att åka hem relativt snart efter att jag fått i mig mat, kissar utan problem. Får all information inför hemgång. Bara doktorn som fattas, väntar och väntar, så sköterskan ringer upp honom och då är han på väg hem. Men allt hade gått helt enligt plan och han ska ringa mig imorgon, så det känns ändå helt ok.

En väldigt bra upplevelse. Är mycket nöjd med att miljön var som ett "riktigt" sjukhus, kändes väldigt seriöst. Mycket fin personal som tar väl hand om en.

2020, februari 4 - 19:56
mm118890
Bild för mm118890
 Offline
Senast sedd: 5 månader 4 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-01-12 17:56

Grattis till nya bröst! :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons