Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft sep 2018 - * * - Sal75

Bild för Sal75
Sal75

3 barn, 43 år, 65kg, 167 cm lång

Bröstlyft med implantat
Stl innan op: 80C
Stl efter op: vet ej ännu
Opetationsdatum 26 sep 2018
Klinik: Akademikliniken
Kirurg: Gabriella Sellman
Implantat: Allergan runda 255 g

Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 26 september, 2018

I onsdags var det äntligen dags för min operation på Akademikliniken hos Gabriella Sellman. Jag hade varit på konsultation redan i april men ville inte göra operationen innan sommaren p g a sol, bad och flera inbokade semesterresor.
När jag var på konsultation så var min tanke att bara göra en förstoring men då jag hade en hel del häng efter tre barnafödslar så menade Gabriella att det måste till ett lyft också i kombo för ett lyckat resultat. Jag kunde t ex inte få se mina bröst i 3D då jag enligt Gabriella hade för kraftigt överhäng. Wow! Där blev jag ju helt säker på lyftet i alla fall. Haha! Jag fick tre implantat att prova i sportbehå. Allt gick snabbt och jag bestämde mig för Allergan släta runda 255 g.
Inför op var jag jättenervös för narkosen och läste på mycket. Kunde inte sova en blund natten innan av anspänningen.
Jag skulle vara 7:15 På kliniken och jag var första patienten för dagen.
Jag blev väl emottagen, fick eget rum och fick byta om till den fina vita sjukhusrocken samt sätta på stödstrumpor. Sportbh prövades ut och därefter kom Narkosläkaren Tore in och gick igenom proceduren runt narkosen och om medicinen som jag sen skulle ta hemma.
Därefter kom Gabriella in och mätte och ritade en massa på bröst och bröstkorg. Då jag gjorde ett kombo förstoring och lyft skulle det ritas Hur mycket hud som skulle bort och vart bröstvårtornas nya placering skulle vara.
Snart blev jag hämtat av narkossköterska och visad in i op salen där jag blev fantastiskt mottagen av sköterska som hjälpte mig upp på op bordet och förberedde mig bl a genom att fästa massagemaskiner till mina ben som skulle motverka blodpropp. Narkosläkaren satte dropp i armvecket där sömnmedlet gick in och jag höll på att somna direkt. En mask placerades över mitt ansikte och jag var borta inom 20 sekunder.
Min upplevelse var att jag blev väckt direkt efter jag somnat. Jag var på uppvaket efter ca 2,5 timmes operation. Jag kände mig euforisk. Lycklig!
Inte speciellt ont heller, mer att det kändes trångt i sportbehån.
Efter fantastisk macka, youghurt och kaffe somnade jag till på mitt rum.
Checkade ut kl 17 efter en bra upplevelse och ett mycket bra mottagande.
Nu har det gått två dygn och visst gör det ont men inte så farligt som jag förväntat mig. Värst är att hitta en sovställning som är skön då man bara kan sova på rygg. Får inte så mycket sömn.
Brösten är galet svullna, sitter typ under hakan men det ska ju rätta till sig. Är förväntansfull på hur brösten ser ut om några veckor. Nu tycker jag att de kanske känns lite för små.
Tumme upp för AK i alla fall. Riktigt proffsigt och med kvalitet. Kände mig trygg och väl omhändertagen.

2018, oktober 10 - 20:01
kotten1234
Bild för kotten1234
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2018-09-06 19:22

Hur har det gått för dig? Hur upplevde du Gabriella? Har också tittat på op hos henne..

2018, november 1 - 14:18
Em98
Bild för Em98
 Offline
Senast sedd: 11 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-09-11 02:49

Undrar också hur det har gått efter operationen? Är du nöjd? Är brösten mindre svullna en månad efter operationen

2018, december 10 - 23:52
EVF1995
Bild för EVF1995
 Offline
Senast sedd: 1 år 4 månader sedan
Brons
Medlem: 2018-12-10 23:35

Funderar också på ett komb bröstlyft och förstoring. Vad tycker du om resultatet nu en stund senare? hur "illa" ser det ut kring bröstvårtorna? Är jätte nervös för att det kommer bli fruktansvärt ärrigt och se onaturligt ut där... :(

Annons
2018, december 18 - 04:54
Asta26
Bild för Asta26
 Offline
Senast sedd: 9 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2018-12-04 05:03

Hur är resultatet nu när det gått lite längre tid? Är ärren och formen fina? Hur lång tid tog det innan svullnaden gick ner och du kunde röra dig obehindrat? Det finns många trådar om dagarna efter operationen men jag skulle vilja veta hur man upplever operationen när veckor/månader passerat. Ska själv på konsultation i januari för bröstlyft med implantat.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons