Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft aug 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Mikaela87

Bild för Mikaela87
Mikaela87

Ålder: 31 Längd: 155 cm barn: 3 st
Operation aug och nov - 2019
Nordiska kliniken
Motiva ergonomix 285cc

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 21 augusti, 2019

Nervös klev jag upp 21 augusti. Vardagsrutiner flöt på denna morgon också, klockan ställdes för att komma ihåg när jag inte längre fick dricka klara drycker. Sista duschen gjordes precis innan jag åkte in mot kliniken. Svårt att vara fastande (är nog väldigt individuellt), huvudvärken och illamåendet gjorde sig sakta påtagande, nog blandat med mycket nervositet.

Väl inne på kliniken blev jag visad in till ett rum där jag fick byta om till morgonrock, tofflor och ”hårskydd”. En ssk kom in med några piller, tror de var smärtlindrande och något mot illamående. Några
minuter senare kom Patrik min kirurg och hämtade in mig till samma rum som vi hade konsultationen i. Vi talade om val av implantat, cc och andra frågor. Jag kom fram till att jag ville gå på hans linje vad gäller cc. Hans tanke under konsultationen var 265 cc eller 285 cc demi ergonomix (jag vet, det skiljer inte mycket). Jag velade mellan dessa och var nog inne på 265 cc. Jag frågade honom vilket han trodde skulle ge bäst resultat för mig och det var 285 cc. Glad att jag följde hans rekommendation! Sedan ritade han på brösten. Även här var Patrik mycket lyhörd, engagerad och lugn, precis som jag upplevde han på konsultationen. När vi satt där inne knackade narkosläkaren Ove på och han kom in. Han och jag talade ett bra tag, han fick mig lugn och svarade på alla mina funderingar jag hade oroat mig för angående sövningen. Tillsammans gick vi in till operationsrummet. Väl där blev jag nervös igen och jag började gråta lite. Alla där inne var så omhändertagande. Blodtrycksmätare sattes och även PVK. Narkosläkaren talade hela tiden om vad som skedde. Efter att han sprutat in läkemedel skulle jag andas i masken, men fick panik med den över mun och näsa, så han tog bort den och lugnade mig och snart sov jag.

Jag vaknade upp på uppvaket ca 2 h efter att operationen var slut av att en ssk väckte mig. Jag hade inte direkt ont när jag vaknade men smärtan kom sakta fram. Hade svårt att röra mig. Låg och vaknade till lite men hade svårt att hålla ögonen öppna, kändes som jag hade kunnat sova hela natten. Illamåendet kom tillbaka och jag fick läkemedel mot både illamående och smärtan. Helt plötsligt blev jag svettig och illamåendet steg, kändes som jag skulle svimma, ssk kom och blt tog. Hade lågt. Fick lite saft och jag kände mig efter ett tag bättre.
Ssk kom sedan med en bricka med godsaker. Det enda som slank ner var smörgåsen, hade gärna ätit allt som fanns på brickan men hade inget sug tyvärr. Efter det ville jag prova att gå på toaletten, fick sitta en stund så att blt inte sjönk igen. Väl uppe gick det bra, trots att jag egentligen bara ville sova. Envis och en aning konstig som jag är ville jag åka hem på en gång, (min man kom och hämtade mig), hade aldrig kommit upp igen om jag lagt mig ner hehe.
Fick sällskap av ssk till ombytesrummet där min man väntade. Byte om och åkte hem.

All personal på kliniken var helt fantastiska.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons