Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft, Bröstlyft - Ankarlyft mar 2018 - Akademikliniken - Stockholm Ulf Samuelsson - annaatheresee

Bild för annaatheresee
annaatheresee

28 år, 0 barn, 180 cm, 90 kg
Konsultation: 2/11-17 Ulf Samuelsson Akademikliniken Sthlm
Op: 19/3-18 Ulf Samuelsson Akademikliniken Sthlm
Bröstförstoring / Bröstlyft / Ankarlyft
Motiva silksurface ergonomix round full profil 450 cc
Strl före op - 85a
Strl efter op - 90c?

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 19 mars, 2018

I måndags va det dags, som man har längtat, som man har funderat. Men nu när det gjort!

Jag har under säkert 10 år tänkt att jag en dag kommer att operera mina bröst. Jag har haft en antydning till tubelära bröst och har därför inte kunnat bära upp en ända BH jag har haft eller för den delen bikini. Jag är en ganska stor tjej och de har också sett ganska opropertionerligt ut på mig att ha en a kupa.
I vilket fall så bestämde jag mig för att göra en konsultation på Akademikliniken i november. Jag har under dessa 10 år tittat, letat och sökt upp information. Jag fick en bra känsla av AK och av Ulf Samuelsson. Så efter konsultationen så fick jag reda på att om jag skulle vilja uppnå de resultat jag vill ha på mina bröst så måste jag också göra ett lyft med ankarlyft för att kunna få bäst resultat. Jag blir någonstans inte förvånad då jag haft det i baktanke att det kan komma att bli så. Men de är väl aldrig kul när man får det svart på vitt att jag inte kan få de resultat jag vill utan ett lyft. Men vi bokade en op-tid i mars, närmare bestämt 19 mars 2018.

I måndags så var dagen här, jag tror inte att jag förstår just i detta nu heller. Men jag åkte till AK jätte tidigt på morgonen och var där, säkert 40 min före. kl 7:30 fick jag komma in på avdelningen. Blev visad till mitt rum av en sjuksköterska som berättade vad jag skulle göra och vad som kommer att hända. Perfekt att man fick ett eget rum! Så tacksam över det. Efter att jag bytt om så fick jag skriva lite kontaktuppgifter och så kom narkosläkaren, vi gick igenom de vi skulle och jag berättade för honom att jag inte fått några recept in än, ( de står att man ska hämta ut medicin innan op och att de ska finnas på recept ca 1 vecka innan op ) han sa att de skulle fixas och att de va dom som hade gjort fel och bad om ursäkt för de. Där efter kom sjuksköterskan in igen och vi valde en BH som jag ska ha på mig 24/7 i 3 veckor och där efter kan jag sova utan men ska fortfarande ha den på mig på dagarna i 3 veckor, minst.
Efter det så kom Ulf Samuelsson in tillsammans med en annan "student" och så fick vi gå till ett annat rum där Ulf ritade på mig och tog massa kort. Där fick jag också information om återbesök med mera. Efter att ha tagit kort och ritat och gått igenom de vi bestämt oss för så fick jag gå tillbaka till mitt rum och vänta.

Allt detta har gått väldigt fort och klockan är nog inte mer än 08:10 när narkossjuksköterskan kommer in och ska hämta mig. Jag får lite alvedon och sen är det dags att gå. Hon var sååå snäll. Fick ett så bra intryck av lugn och kontroll utav henne, men också av den andra sjuksköterskan som fanns inne i op-salen. De gjorde verkligen min upplevelse till 11/10. Precis när vi börjar bli klara för op så kommer det ett nytt ansikte, en ny narkosläkare. Hejsan! lite otippat, men han var super snäll. Han berättade att min narkosläkare hade fått förhinder av något slag och frågade om det var okej att han tog över och frågade också hur jag kände för det? Bara där har jag inga problem med det, han ingav också ett otroligt lugn och var väldigt respektfull/professionell.
Där efter kommer jag inte ihåg så mycket. Jag vaknade upp på uppvaket och tyckte att det var super varmt, jag hade fått en "värmeblåsare" under täcket. Jag kommer ihåg att jag också sa att jag mådde så fruktansvärt bra! "Får man säga att jag mår fruktansvärt bra och att bli sövd är jävligt skönt" haha! Efter att ha vaknat upp så fick jag åka tillbaka till mitt rum. Jag mådde så bra och hade inte alls ont, kände mig bara lite groggy. Efter att ha ganska snabbt efter op gått på toa, fått i mig "frukost" med mera så kom Ulf in och berättade att operationen hade gått bra men att han hade fått kämpa med att få in implantaten lite, men annars så hade allt gått super. Han var nöjd, jag var nöjd och sen efter ytterligare en timme fick jag åka hem ( ca 15:30 )

Nu är det 3 dagar efter op och jag har mått väldigt bra, jag har lyckats duscha ( dagen efter op ) varit på affären och lyckats göra små hemmasysslor. Jag tar mina mediciner efter rekommendation för att kunna vara smärtfri så mycket som möjligt så att kroppen slappnar av och kan läka ordentligt. Nu på tisdag ska jag tillbaka på återbesök och är väldigt nyfiken på att se ärren och vad som hänt på en vecka!

Jag ska också säga att jag är väldigt nöjd med mitt val av klinik. När jag tänker tillbaka på upplevelsen av min op på AK och ska beskriva den med 3 ord så är det Trygghet, Omhändertagen, Professionellt. 10/10

2018, april 11 - 11:36
Monchichi
Bild för Monchichi
 Offline
Senast sedd: 1 dag 17 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-08-23 15:14

Vad kul att läsa! :)
Ska själv göra förstoring och lyft i maj och är så nervös inför lyftet, då vissa säger att man har så ont efter det.
Kul att allt har gått så bra :):)

2018, april 19 - 07:39
Lbird
Bild för Lbird
 Offline
Senast sedd: 1 månad 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-03-27 21:47

Hur är ärren idag? Hur har läkningsprocessen gått?

2018, maj 20 - 23:00
annaatheresee
Bild för annaatheresee
 Offline
Senast sedd: 5 dagar 23 tim sedan
Silver
Medlem: 2018-03-21 20:09

Monchichi
Har du gjort din op än? hur har det gått i så fall?

Annons
2018, maj 20 - 23:01
annaatheresee
Bild för annaatheresee
 Offline
Senast sedd: 5 dagar 23 tim sedan
Silver
Medlem: 2018-03-21 20:09

Lbird
Idag är mina ärr fina tycker jag, jag har haft en del problem med läkningen dock. Åkte på en infektion här för bara 2 veckor sedan men nu mår jag bra. Men jag ska lägga ut nya bilder snart så kan du få se :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback