Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft jun 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Anonym ssk/usk - MDS

Bild för MDS
MDS

40 år, 60 kg och 1,60 lång.
3 barn
Bröstförstoring och lyft. 
Konsultation: 18/5-2019
OP: 17/6-2019
Klinik: Nordiska Kliniken
Kirurg: Magnus Kjelsberg
Implantat: Motiva round 285 cc
heart

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 17 juni, 2019

Efter 2 veckor exakt var jag på återbesök. Träffade endast en sjuksköterska och hon började med att ta bort kirurgtejpen och tvätta rent. Fick titta i spegeln och blev fotad från olika vinklar. Fick information om vad som är normalt, vad som väntas ske och även ställa egna frågor. I huvudsak såg allt bra ut och jag läker normalt. Utprovning av bh också, men eftersom jag var mellan två storlekar pga svullnade tyckte hon att jag skulle komma tillbaka om ytterligare två veckor för att verkligen få med mig rätt storlek hem. Den finns i svart och nude färg. Fick även information om vilken typ av bikini jag kan använda och vad jag ska tänka på. Även vad jag bör handla hem från apoteket. Allt vi pratade om ficka jag även med mig i pappersform. Där står det bla vilka märken dom rekommenderar som säljer rätt bh:ar. Har själv inte köpt någon egen ännu eftersom jag ännu är svullen. Bh:n ska man ha på sig 24/7 i 6 månader. Man får absolut ta av sig och man ska på fest och vill vara lite finare med en annan bh någon enstaka gång. Likaså om man ska bada, ha rätt typ av överdel. Stabil och utan stel/hård bygel. Jag har förutom bröstförstoring även gjort ett ankarlyft och reagerade på hur vårtgården ser ut som är flyttad. Blev lugnad med att när alla sårskorpor är borta så kommer vårtgården börja läka och ”växa ihop” med huden och att det kommer se naturligt ut när det läkt. Eftersom jag hade sårskorpor kvar fick jag förband på igen. Så snart dom lossnat/trillat av så ska jag börja tejpa alla ärr, och göra det i 6 månader. Varje gång man duschar ska man byta tejp för den får inte vara blöt.

2019, juli 7 - 02:22
Operation1980
Bild för Operation1980
 Offline
Senast sedd: 9 månader 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-12-16 09:11

Hej,
Jag gjorde också bröstförstoring i juni, fick samma typ av eftervård. Dock ingen info om vilken typ av bikini jag kan använda och var man köper det. Vad sa de till dig om det? Blev också tillsagd att inte bada i pool och böra bröstbandet i totalt 6 veckor.

2019, juli 7 - 11:34
MDS
Bild för MDS
 Offline
Senast sedd: 2 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2019-06-23 15:45

Jag blev av med bröstbandet efter två veckor. Glömde dock fråga om att bada.
På papprens man fick med sig står två märken man rekommenderar att köpa bh:ar ifrån och bikinis. Fick även tips om en butik i Sthlm där man fick lite rabatt om man nämnde att att man opererat sig på NK.
Det hon sa om bikini var att det skulle vara stabil och utan bygel.
Var in på Twillfit först men hittade inget som jag gillade. Dom hade typ trekants bikinis med bra stöd men jag är inte redo för att visa så mycket ännu. Hittade en på Lindex, som jag tänkte ta med till nästa åb och fråga om den är ok.
Har laddat upp bild på den på min sida om du vill se.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons