Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft jun 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - MDS

Bild för MDS
MDS

40 år, 60 kg och 1,60 lång.
3 barn
Bröstförstoring och lyft. 
Konsultation: 18/5-2019
OP: 17/6-2019
Klinik: Nordiska Kliniken
Kirurg: Magnus Kjelsberg
Implantat: Motiva round 285 cc
heart

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 17 juni, 2019

Om två dagar har det gått 3 veckor sedan jag opererades.
I dagsläget har jag över huvudtaget inte ont alls. Har faktiskt inte haft ont heller, har bara känt trycket som enormt jobbigt. Första 3 dagarna var som träningsverk from hell i bröstmusklerna. Dessa tre dagar tog jag all medicin som jag fått med mig hem på utsatta tider samt att jag tog snabbverkande morfin dygn 2 till natten och en tidigt på morgonen. Likaså dygn 3 mitt i natten. Sen klarade jag mig på bara alvedon.
Var hemma en hel vecka för att sedan återvända till jobbet. Trycket fanns kvar men det var överkomligt. Åt alvedon lika länge som antibiotikan, dvs 10 dagar för att sedan sluta helt. Framför allt för jag tyckte morgonen var var värst. När man sovit och hunnit stelna till, tills man kom igång och rörde på sig. Då började det lätta igen.
Skulle ta första dosen på morgonen kl 08:00, men gick upp redan vid 06 och klarade mig utan i två timmar då det faktiskt började lätta så kändes det onödigt att knapra piller.
Tips är att röra på sig, stretcha lite så man mjuknar då släpper trycket avsevärt. Tycker jag i alla fall.

Sover ännu på rygg, halvsittandes. Vilket är jobbigt och sömnen är inte lika kvalitativ som när man kan ligga hur man vill. Men man vänjer sig.
Hasar jag ner lite känns det som att implantaten åker upp igen och stelnar där. Varför jag väljer att fortfarande sova halvsittandes.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons