Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Lollipop-lyft feb 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - Cruella

Bild för Cruella
Cruella

YOLO

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 20 februari, 2019

Onsdag den 20/2 kl: 11:00 var det ÄNTLIGEN dags för mig att gör bröstförstoring och ett lollipop lyft.
Jag har i många år följt denna klinik och deras kirurger. Jag var först bestämd att ta Örjan men efter att ha sett Daniels arbete så ändrade jag mig till att ta honom. Man ser att dom gör två olika "typer" av bröst. Daniels typ gillar jag absolut bäst. Jag skulle bara kunna ha gjort förstoring men för att det skulle bli optimalt så var ett lyft bäst.

Jag kom in till rummet vid 11 och snabbt inpå kom anestesisköterskan med medicinerna. Väldigt trevlig och gav lugnt intryck. Snabbt inpå kom Daniel som ritade... vågade inte prata med honom då jag va rädd för att råka distrahera när han koncentrerade sig hahah Vem vill få felritat lixom!!!

Sedan bar det av till op, fick infarten i armvecket.. OMG vilken grym sköterska som satte den perfekt. Jag babblade på o vips så somnade jag o sedan tog det typ några sek så låg jag på uppvaket hahah

Mådde prima men frös så in i helv... underbara sköterskor som tog hand om mig och alla med ett leende på läpparna. När jag kom till rummet mådde jag så illa att jag kräktes. (Skulle inte ätit min sista måltid kvällen innan som va en pizza)

Men sedan var det bara o lägga sig för att sova ett tag. Bodde på ett enkelrum med tv. LYX LYX

Att få möjlighet med att övernatta på kliniken va såååå skönt. MEN det enda negativa var att man skulle vara ute från rummet innan 08!! Jag förstår att dom måste städa ur för nya kommer in. Men hade gärna haft till 10 iallafall.
Sedan saknade jag mer nedskriven info om mat o fika. En typ välkommen liten lapp i rummet om tider när man måste lämna rummet m.m.

På morgonen kom nattsköterskan för att ge medicin o kolla brösten o ta bort omläggningen som satt på.
Fick då titta på dom nya för första gången.
Fick sedan frågan om jag ville prata med Daniel men kände att jag inte hade ngt att fråga om.
Frågorna för min del kommer på återbesöket.

Sedan blev det frukost, packa o gå hem.

För min del så skulle jag absolut rekommendera denna klinik och absolut Dr Daniel Saiepour.

2019, mars 6 - 17:28
MizzPersson
Bild för MizzPersson
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-03-05 17:54

Härligt att höra att du var nöjd med Daniel. Jag hade själv konsultation med honom igår och jag var imponerad av hur kunnig han var. Fokuserad och tydlig med att han vill göra ett bra jobb. Han svarade på alla mina konstiga frågor med god ton.
Jag förstår precis känslan av att inte störa under fokus under uppritningen inför operationen. Vore ju synd om det blev fel, haha.

Skönt att höra att du blev väl mottagen. Nu känner jag mig ännu lugnare och längtar till operationen.

Tack för att du delade med dig!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons