Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Lollipop-lyft nov 2017 - Reformkliniken - Malmö Tuve Mårtensson - Cherrylicious

Bild för Cherrylicious
Cherrylicious

Ålder: 21 år, Längd: 167cm, Vikt: 78kg
Operation: bröstförstoring med bröstlyft (lollipop-teknik) den 22/11-17. Mini profil, 360 cc i vardera bröst, bakom muskeln.
Klinik/Läkare: Tuve Mårtensson på reformkliniken i Malmö

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 24 november, 2017

Det har nu gått två dagar sedan jag gjorde min efterlängtade operation! Det här varit många blandade känslor men jag hade inte kunnat vara lyckligare eller mer nöjd över operationen. När jag vaknade upp efter operationen var det första jag gjorde att lägga händerna över min bröstkorg för att känna på storleken. Innan operationen var jag nervös över att det skulle kännas för stort då 360 var det absolut minsta jag kunde lägga in för att matcha min bröstdiameter! Sekunden efter att jag lagt händerna över brösten gjorde jag hive five med hela narkospersonalen, jag var så nöjd!

En stund senare fick jag komma tillbaka till mitt rum! Det kändes overkligt alltihopa och jag var fortfarande väldigt påverkad av narkosen. Min sambo kom strax där efter och satt hos mig, jag var väldigt trött och smärtpåverkad vid det laget. Jag hade fått ett förband över bröstet som satt väldigt hårt för att motverka blödningar. Det kändes ordagrant som att en elefant satt på en, det gjorde så ont. Under kommande natten var detta ett stort problem för mig, jag kände att jag hade svårt att andas och smärtan var fruktansvärd. Var även tvungen att vinkla sängen uppåt då jag inte fick ligga plant, också på grund av blödningsrisken vilket gjorde det ännu svårare att sova. Morgonen därpå fick jag äntligen ta av mig tortyrbandet, vilken lättnad det var. Och när Tuve kom in för att titta på brösten fick jag även för första gången ta en titt på dem! Haha kan inte direkt säga att det var en vacker syn. Hårda, svullna, tillplattade och högt uppsatta implantat. Men jag kan redan se hur fint slutresultatet kommer bli! Nu ska jag bara ha tålamod. Det kommer att ta ett tag innan jag börjar märka de stora resultaten. Ska ha min special bh och mitt band i ca 6 veckor för att forma brösten så att de blir droppformade!

Smärtan såhär två dagar efter operationen är okej. Jag har svårt att sova på nätterna på grund av smärtan och att jag får ont i ryggen. Men dagarna överlever jag utan några större problem så länge jag tar alla medicinerna. Fick för första gången idag ta av mig min bhn för att lägga mig i badet en liten stund, det var otroligt skönt. Man kunde äntligen slappna av i kroppen. Min snälla mamma har även varit här hela dagen och hjälpt mig med hårtvättning och matlagning, min älskade hjälte.

Just nu ligger jag i soffan och har det rätt så bra trots omständigheterna. Kan inte vänta tills att få se mina resultat. Jag hoppas att de kommer forma sig precis så som jag önskar! Tålamod tålamod tålamod... Redan börjat märka att det börjat klia runt snitten, så det är väl ett gott tecken på att de läker som de ska!

Lovar att hålla min operation uppdaterad och komma med nya bilder under tiden! Men detta är min sammanfattning såhär ett par dagar efter operationen och jag är så lycklig över mitt resultat!

2018, mars 14 - 18:39
Aia
Bild för Aia
 Offline
Senast sedd: 5 tim 42 min sedan
Silver
Medlem: 2018-03-14 08:58

Åh grattis! Jag går också i tankarna om att operera mig hos Tuve, många verkar gilla honom och resultaten. Vad har du för bröstbredd? Jag tror inte heller att jag kommer att få så små implantat som jag egentligen vill. Ska bli kul att följa dig och hoppas att du delar med dig av resultatet när du har läkt:)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback