Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Lollipop-lyft, Tubulära/Tuberösa Bröst nov 2017 - PLENT Kliniken - Västerås Anonym (Läkare) - Cherrylicious

Bild för Cherrylicious
Cherrylicious

Ålder: 21 år, Längd: 167cm, Vikt: 78kg
Operation: bröstförstoring med bröstlyft (lollipop-teknik) den 22/11-17. Mini profil, 360 cc i vardera bröst, bakom muskeln.
Klinik/Läkare: Tuve Mårtensson på reformkliniken i Malmö

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 22 november, 2017

PÅ ONSDAG SMÄLLER DET!!!
Kan knappt tro att det är sant. Har räknat år, månader, veckor, dagar och snart är jag nere så att jag till och med kan räkna timmarna! Är så otroligt glad över mitt val och ser så mycket fram emot det. Var på min första konsultation för drygt ett år sedan hos Tuve i förhoppning om att jag äntligen skulle få mina drömbröst. Dessvärre berättade Tuve för mig att jag led utav en missbildning (Tubulära bröst) och ställdes därför inför ett dilemma. Jag kunde välja att operera mig och få ett bättre resultat än det jag hade, eller avstå och acceptera det jag har. Jag kunde inte få mina drömbröst på grund av min diagnos. Jag tyckte det var så orättvist. Jag bestämde mig för att gå hem och bearbeta det hela men rätt så snabbt insåg jag att ett bättre resultat än det jag har är väl värt det oavsett drömbröst eller inte! Så jag bokade in ytterligare en konsultation och efter det mötet kunde jag känna mig helt säker, så jag bokade äntligen min operation! Och nu sitter jag här, tre dagar innan den stora dagen och hade inte kunnat vara lyckligare.

Jag oroar mig dock lite angående komplikationer osv. Känns som att jag skulle vara det perfekta offret för det... men så kanske alla tänker. Jag är framförallt rädd för hur mina ärr kommer att se ut. Har försökt söka runt lite och finner både drömexempel men också skräckexempel. Får bara hoppas på att min kropp inte sviker mig i detta utan läker det fint! Dumt att oroa sig i förväg men svårt att låta bli. Händer det så händer det och då får jag ta tag i det då helt enkelt!

Däremot så är jag otroligt tacksam och glad över hur stöttande min familj är i det hela. Min mamma har varit den som varit mest involverad i det hela redan från första tanke. Hon är allmänt negativ till skönhetsoperationer och ingrepp men har med tiden börjat förstå vad det hela handlar om, och oavsett vad så stöttar hon mig i allt. Trodde dock inte att min familj skulle göra detsamma men efter ett meddelande jag skickade ut i förra veckan till resterande familjemedlemmar kunde jag inte varit mer chockad och lyckligare över deras svar. Så nu när hela familjen vet om det och jag vet att jag har allas stöd känner jag mig så redo inför onsdag!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons