Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft mar 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Jesniv

Bild för Jesniv
Jesniv

2 barn, 27 år, 169cm, 57kg

Bröstförstoring + lyft
Konsultation 13/2-18 Per-Erik Janson, Reformedica
Konsultation 16/2-18 Patrik Höijer, Nordiska kliniken
Op1 - 8/3-18 Patrik Höijer, Nordiska kliniken. Motiva round full 450cc bakom bröstmuskel + lyft

Op2 - 15/8-18 Patrik Höijer, Nordiska kliniken.
KORRIGERING, dra ner för högt sittande implantat.
  Strl före op:75C/D
  Strl efter op: 70G

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 8 mars, 2018

Sitter här i sängen med smärta som är olidlig.. i försök om att tänka på annat slänger jag ihop en operationsberättelse.

Opererades torsdagen 8/3 ca kl 16.10, 450 cc motiva full round blev det och med ett bröstlyft. Då jag bor i Örebro åkte jag till Stockholm och sov på hotell under onsdagen tillsammans med pojkvännen. Fick ett samtal under dagen av en sjuksköterska som berättade att jag kunde hämta ut medicin, informerade om duschen, fastan osv inför op. På kvällen tog jag en dubbel dusch av descutan och tvättade då även håret. Sov gott under natten och vaknade tidigt för att hinna äta frukost. Sen tog jag åter igen en descutan dusch. Sov sedan till klockan 14 och därefter skjutsade pojken mig till kliniken. Skulle vara där kl 15.

På kliniken fick jag gå in till ett omklädningsrum, ganska omgående kom en trevlig sköterska som frågade lite om hur det var samt gav mig lite tabletter. Bytte sedan om till morgonrock, tofflor fick behålla egna trosor på :) efter en stund kom Patrik och hämtade mig. Vi gick in till hans kontor och han tog kort. Sedan frågade han om 450 cc fortfarande kändes ok och började rita på mig. Under tiden pratade vi lite ang. Operationen. Kommer inte ihåg så mycket om det egentligen då jag var så nervös att jag bara ville gråta.

När Patrik var klar kom Ove, narkosläkaren och vi pratade en stund om vad som skulle hända. Kände mig trygg men väldigt nervös. Fick följa med Ove till operation salen där Patrik och sjuksköterskan från tidigare befann sig. Tog av mig tofflorna och la mig på britsen, fick använda rocken som "täcke". Jag är extremt svårstucken och nämnde det för Ove men det var inga problem, han lyckades få dit nålen direkt och jag blev väldigt chockad. Därefter kom han med någon mask som jag skulle andas i, tror dock att jag hann däcka innan jag andades i den ha ha.

Vaknade sedan på uppvaket. Med ganska mycket smärta. Fick en tablett mot illamående samt smärtan. Somnade om en stund och vaknade sedan av en liten "frukost" bricka. Kaffet var väl behövligt. Smärtan släppte och så fort yrseln försvann fick jag ta mig ett toabesök efter jag fått info av sjuksköterska ang. Skötselråd, läkarintyg, medicinering en ny återbesökstid. Pojkvännen fick hjälpa mig på med kläderna i omklädningsrummet och sen satte vi oss i bilen och jag kände att jag ville hem till Örebro så vi styrde mot hotellet hämtade sakerna och checkade ut.

Idag är det söndag natt och jag har haft det ganska tufft med smärtan. Är glad över att smärtstillande medicin har funkat bra för annars hade jag nog inte överlevt. Knappt kunnat röra mig och är så tacksam över att min pojkvän hjälpt mig med precis allt. Hoppas att detta vänder snart. Men utöver smärtan är jag så glad för mina nya bomber. Dom är helt perfekta stora. Lite svullna men det kommer ju gå ner. Är så nöjd med kliniken och Patrik Höijer och övrig personal på nordiska:)

Lycka till alla som väntar med spänning där ute :)

2018, mars 22 - 10:29
annaatheresee
Bild för annaatheresee
 Offline
Senast sedd: 1 år 5 månader sedan
Silver
Medlem: 2018-03-21 20:09

Kul att få läsa din berättelse!
Hur känns de nu någon vecka efter op? hoppas du mår bra och att du känner dig nöjd :)

2018, april 11 - 11:52
Monchichi
Bild för Monchichi
 Offline
Senast sedd: 1 år 4 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-08-23 15:14

Kul att läsa din berättelse! Ska också göra förstoring och lyft, så nervös. Hur mår du nu? :)

2018, maj 2 - 20:19
Jesniv
Bild för Jesniv
 Offline
Senast sedd: 11 månader 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-11-13 11:15

Smärtan försvann ungefär 5 dagar efter operationen och efter 7 dagar slutade jag helt med tabletterna. Nu två månader efter så har jag glömt bort att det gjorde så ont. När jag tänker tillbaka på första veckan efter så tänker jag bara på hur mysigt det var att ligga hela dagarna framför en film och mysig utav allt morfin. haha men uppenbarligen hade jag ont då

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons