Annons

Bröstförstoring dec 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Bella94

Bild för Bella94
Bella94

Kvinna, 23 år. Intresserad av bröstförstoring.
Konsultation: Nordiska Kliniken, Patrik Höijer, 11/11-17.
Operation: Nordiska Kliniken, Patrik Höijer, 11/12-17.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 11 december, 2017

Äntligen, mitt livs bästa investering! Opererades av Patrik Höijer på Nordiska Kliniken den 11 december 2017.
Dagen innan operationen följde jag klinikens instruktioner, tvättade kropp och hår med descutan kvällen innan operation, shit vad torrt håret blev, sov med rena underkläder och sängkläder och duschade med decutan igen på morgonen innan operation.
Nervositeten ökar, såg fram emot detta så himla mycket men kände mig samtidigt stressad.
Anlände till kliniken 30 min innan min tid, anmälde mig i receptionen, personalen var så himla trevlig och lugnande, min stress försvann nästan. Köpte till trygghetsgarantin med 5 års skydd (känns inte värt att snåla när man investerar i sin kropp). Tjejen i receptionen följde med mig till omklädningsrummet, fick byta om till morgonrock och låsa in mina grejer i ett skåp. Satt och väntade där en liten stund tills Patrik kom och hämtade mig. Vi gick in tills hans rum och tog bilder från olika vinklar. Jag hade redan på konsultationen bestämt med för operation via armhålan med Motiva 340cc, vi pratade lite om detta och Patrik tyckte storleken skulle passa mig bra. Sedan gick Patrik för att hämta narkosläkaren. Narkosläkaren kommer in och pratar med mig, nervositeten ökar igen, sedan fick jag träffa Kim och jag blev så himla lugn igen. Vi pratade lite om sövningen, han ställde lite medicinska frågor och sen fick jag följa med honom in till salen. Jag fick nål och la mig på operationssängen, småpratade lite och sen somnade jag direkt typ, minns inte riktigt allt.
Vaknade efter operationen och det kändes så skönt, inget illamående utan kände mig nästan utvilad.
Väl på uppvaket blev jag så omhändertagen av dom gulliga sköterskorna, vilken service! Frågade efter min telefon och fick den, messade alla nära. Fick en underbar matbricka efter ett tag, supergott och lyxigt verkligen! Kändes så overkligt med nya bröst, trots att jag inte vågade titta direkt. Jag kände mig verkligen pigg efter några timmar och sköterskan kom förbi igen och pratade med mig om allt jag ska tänka på efter operationen, jag fick även papper med mig hem. Hon sa att jag kunde höra av mig vid minsta lilla och så fick jag en återbesökstid efter 1 vecka.
Nu följde sköterskan med mig till omklädningsrummet, jag fick byta om och så väntade min sambo på mig där.
När jag var hemma så la jag mig ner för att vila lite, började göra lite ont men inte alls så farligt. Jag hade glömt lite saker som sköterskan sa till mig om mediciner, mailade då och fick svar nästan direkt. Verkligen superservice hela tiden.
Den 18 december går jag på mitt återbesök hos sköterskan. Vi tar av bhn jag fick och resultatet var WOW trots att det var svullet, kändes kanske lite stort men sköterskan sa att svullnaden skulle lägga sig. Vi bytte till en specialbh som man ska använda när man opererar via armhålan. Fick svar på mina frågor och så gick jag hem.
Nu 2,5 veckor senare är jag så himla lycklig. Trots att jag hade fått så mycket rekommendationer om Nordiska kliniken så kan man ju inte vara helt säker på sitt val, nu vet jag att jag gjorde det perfekta valet av klinik och kirurg! Servicen från första början tills idag är bara otroligt bra, Patrik är så himla kompetent, skicklig och inger ett lugn hela tiden. Han kan verkligen sin grej. Personalen i övrigt är superbra. Hela min upplevelse är bara WOOOW. Brösten börjar ta form och jag får glädjetårar när jag tittar i spegeln. Ser fram emot bikinisäsongen :)))
När brösten börjar ta form så ska jag lägga upp bilder.
Har återbesök hos Patrik om ca ett halvår då ska vi titta på slutresultatet.
Till alla som velar om klinik, gå på konsultation hos Nordiska Kliniken, ni kommer förstå min känsla. Helt klart bästa kliniken i landet och skickligaste kirurgen!! :)))

2017, december 27 - 23:20
KarolinaP
Bild för KarolinaP
 Offline
Senast sedd: 6 dagar 19 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-07-28 22:59

Åh, vad underbart och betryggande det låter!! :D Stort tack för din berättelse och ännu större Grattis till dina nya fantastiska bröst!!

2017, december 29 - 16:26
Bella94
Bild för Bella94
 Offline
Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-11-09 18:03

Tack KarolinaP!! :)))

2018, januari 12 - 23:49
stina6991
Bild för stina6991
 Offline
Senast sedd: 3 månader 7 tim sedan
Silver
Medlem: 2018-01-08 01:21

Vad härligt att läsa! Ska också operera mig hos Patrik. Tusen tack för att du delar med dig!!

Annons
2018, januari 19 - 12:16
Lillemor
Bild för Lillemor
 Offline
Senast sedd: 1 månad 4 dagar sedan
Silver
Medlem: 2018-01-03 23:59

Vilken härlig op berättelse att läsa! Inte bara för att den är positiv men oxå för att den är informativ om både klinik och din egna upplevelse!

Skall oxå operera mig hos Patrik och känner mig väldigt nöjd med de beslutet än så länge.
Tänkte prata med honom lite extra om profiler osv på operationsdagen. Jag tycker de känns skönt att man faktiskt kan ändra sig in i det sista.
Tankar och funderingar dyker ju upp längs vägen och även ens bild av hur man vill att de skall se ut kan ju ändras efter mer efterforskning!

Tack snälla du för en bra berättelse.
Stort lycka till i framtiden med dina nya bröst!

2018, januari 31 - 21:14
Hollsa95
Bild för Hollsa95
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 4 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-01-03 12:58

Åh vilken härlig berättelse. Jag är inne på att göra hos honom och ju mer jag läser desto mer övertygad blir jag :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback