Annons

Bröstförstoring dec 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Magnus Kjelsberg - emcha

Bild för emcha
emcha

Bröstförstoring med 375cc High Profile Runda Mentor, Proforma Clinic 2017-12-18 innan nästan helt platt, fyllde knappt A kupa. 176 cm väger runt 66 kg.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 18 december, 2017

Gjorde äntligen min bröstförstoring vid 27 års ålder. Funderat sedan jag var 18 år då jag märkte att jag inte skulle få "turen" med bröst. Har varit näst intill platt bröstad hela livet. Fyllde knappt A-kupa om det inte var super push up.

Tog modet och bokade konsultation. Jag var mest orolig för att få för stora bröst, men även för små.. det är ju det jag haft komplex för.

Valde först 350cc HP runda mentor. Men väl på OP dagen valde jag 375cc HP runda mentor då jag har ganska bred bröstbredd. Passade bättre till min kropp.

Fick komma till kliniken och fick ett rum. Sedan kom Kirurgen och ritade på mig. Sedan kom narkossköterska. och pratade om hur allt skulle gå till.Lite senare fick jag följa med henne till operstionssalen där jag fick lägga mig på britsen med ett duncke över. Upplevde det inte alls obehagligt, tvärtom-bra stämning och trevlig personal. Fick en infart i armvecket, blodtrycksmätare och en pulskännare på pelfingret. Fick en dos lugnande o sömnmedel först, blev dåsig på 3 sekunder. sedan fick ja anstränga mig om ja ville säga något för jag blev jättetrött. sedan vaknade jag på uppvaket. hade inte ont och var pigg hela dagen. sov ingenting eftrr narkosen. behövde knappt smärtlindring. det som var (och är) jobbigt är att bröstbandet måste bäras och det spänner rejält. men smärta har inte funnits endast tryck och stelhet. väldigt glad för detta då jag oroat mig mycket innan. Jag ligger nu i soffan hemma och har lite svårt att ta mig upp själv- men det går om man är envis! 3 dagar är jag på nu. brösten är helt klart svullna, och inte alls i sin rätta form ännu. idag ska jag ta en dusch. känns lite läskigt men det ska nog gå bra. Har lite diffusa känselbortfall runt bröstvårtorna. mest höger sida, det flyttar sig då och då. men jag känner mig inte orolig alls. näjd hitills! och förväntansfull över slutresultatet

2018, mars 13 - 22:11
Dillyvanilly
Bild för Dillyvanilly
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-11-24 21:57

Tack för din berättelse! Gud så härligt med att allt gått så smärtfritt.

2018, december 13 - 12:03
lillsann
Bild för lillsann
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2018-12-10 11:11

Ser superfint ut på den bilden jag kan se :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons