Annons

Bröstförstoring dec 2017 - Reformkliniken - Malmö Tuve Mårtensson - Mooollaaan

Bild för Mooollaaan
Mooollaaan

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 20 december, 2017

Var på konsultation och bestämde oss ganska fort för 425cc. Jag tyckte det lät jätte stort (nöjd med facit i hand!!!). Ville ha ett naturligt resultat, kunna dölja och framhäva när jag vill). Det jag gillade med Tuve var att jag fick testa olika implantat UTAN att veta vilken cc det var först och när jag kände mig nöjd så gav han mig info. Tuve upplevs kunnig, trygg och proffsig så mitt val var solklart då jag innan hört mycket gott om JUST Tuve.

Kom hem, velade om det skulle bli för stort då jag är ganska liten i kropp. Väger 53, 167 cm lång. Men tänkte hela tiden tillbaka på känslan under konsultationen och det kan jag tipsa er andra om. Gå på den känslan och håll fast vid det sen för ni kommer som jag, att googla när ni kommer hem och jämföra. Jag hade INGET kvar alls efter amning utan helt platt och då menar jag verkligen platt.

Operations dagen kom 20/12 kl.11.00 skulle jag befinna mig på kliniken. Det blev en ganska lång väntan då det var några före mig. Det gjorde absolut ingenting då jag fick ett super fint rum, lugn stämning, underbar personal, kollade på serie och läste bok. Fick duscha och fick dropp samt lugnande.

Vid kl 17.00 (skulle op runt 15 men som sagt blev fördröjning) och då kom Tuve och hämtade mig för att måla. Tog där och då upp min oro för att få för stora bröst men han lugnade mig och sa att det kommer passa min kropp iom bröstkorgens breddn och att jag har bra förutsättningar då jag ammat tidigare.

Sedan gick jag in i operationssalen och mötes av en man (narkosläkaren) och en kvinna. SÅ trevliga då man där och då känner ”NU ÄR DET DAGS”. Men dem kändes så lugna och kunniga så jag blev trygg i deras sällskap. Minns att jag pratade lite om min dotter men sedan var det godnatt ha ha.

Vaknade sedan upp 1,5h senare och även detta var ett lugnt uppvak. Kände där och då ingenting. Lite snurrig efter narkos men inget illamående. Som när man börjar bli lite lullig av alkohol. Fick gå till rummet och fick lite smärtstillande osv men kände mig väldigt rörlig i armarna och känner mig fortfarande det. Lite tryck över bröstet när man andas tungt (la bakom muskel med snitt i armhålan). Känner inget av snittet i armhålan än så länge. Ska inte ropa hej ännu då jag räknar med mer smärta närmsta dagarna. Kunde tidigt gå upp och kissa själv och kan resa mig från säng utan problem på egen hand.

Till det viktigaste, MINA BRÖST!! Dem är så fina och passar verkligen min kropp. Nu är dem självklar ömma och lite svullna men känns helt fantastiskt. Kommer nog falla många tårar över detta och jag är lycklig att jag jade möjligheten och vågade att göra detta.

20/10 stjärnor till reformkliniken. Vilken kirurg och vilka sköterskor. Men jag är inte förvånad för jag har bara läst så mycket gott om dem och dem lever verkligen upp till ens förväntningar och ännu MER!!!!

2018, januari 1 - 01:26
DancingMum
Bild för DancingMum
 Offline
Senast sedd: 1 år 11 månader sedan
Silver
Medlem: 2017-09-24 21:14

Håller absolut med om allting du skriver. Helt underbara.

2018, januari 1 - 18:11
maggan96
Bild för maggan96
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-10-20 20:09

Åhh vad glad jag blev över att läsa din berättelse! Jag ska opereras 30/1 av Tuve och på konsultationen så upplevde jag exakt samma som du. Jag provade flera inlägg och hittade en storlek jag gillade och fick en chock sedan när han berättade att det var 340cc (är 166cm och väger ca 55kg).

Har sedan min konsultation den 27/12 gått och grubblat mig gråhårig. Har jag valt för stort? Kommer det passa mig? Ska jag välja en lite mindre storlek? Jag mejlade honom faktiskt idag och frågade hur han tyckte jag skulle göra, vad han trodde skulle bli bättre. Vad jag läser så är ju alla som har fått ett par tuttar av Tuve varit nöjda, så kanske ska jag satsa på 340cc ändå? Såååå svårt...

2018, januari 7 - 22:02
Mooollaaan
Bild för Mooollaaan
 Offline
Senast sedd: 2 år 6 månader sedan
Brons
Medlem: 2017-08-15 08:28

Hej Maggan96. Om du vill kan du kontakta mig på typ mejl eller Facebook så kan jag skicka bilder till dig. Vad glad jag blir att jag kan hjälpa dig lite iallafall. Vi är ju iprincip lite långa och väger lika mycket. Jag ville som jag skrev VERKLIGEN inte få en onaturligt resultat och blev som du livrädd för stt det skulle vara för stort. Jag op ändå in 425 av rekommendation av Tuve. Såhär i efterhand tänker jag bara ”TACKA GUUUUD för att jag inte ändrade mig och lyssnade på Tuve”. Dem kändes självklart lite stora först när dem var svullna men med facit i hand så älskar jag dem och just storleken. SÅ nöjd. Jag hade till och med kunnat haft lite större utan att det sett onaturligt på mig. Så storleken till dig låter jätte bra och jag hade litat på Tuve om jag var du. Min mejl är kram

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons