Annons

Bröstförstoring dec 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Adelheid

Bild för Adelheid
Adelheid

Adelheid

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 13 december, 2018

Efter att ha övervägt av och till i ca 10år bestämde jag mig för att det var dags nu. 30år och två barn senare samt en ofrivillig viktminskning på 7kg var inte tuttarna nå roliga längre. I helhet är jag nöjd och stolt över min kropp och såg detta som en liten hyllning och present till mig själv.

Val av kirurg och klinik var självklar redan för 10år sedan! Örjan gribbe var då det begav sig på Victoria kliniken men började/startade några år senare på proforma. Min syster har genomgått två super lyckade bröstförstoringar hos denna kirurg och ett par av mina vänner lika så! Har deltagit på konsultationer, hämtat och tagit om hand efter deras OP så var väl förbered och trygg i processen!
Så! Med lyckade resultat och strålande recentioner o sinnet besöker jag proformas hemsida för att ÄNTLIGEN boka min konsultation. Som en skänk från ovan pågick det dessutom en kampanj på min OP och tillfället kändes ännu mer menat :) konsultation och OP-tid bokades direkt över telefon. Ett mail damp ner i inkorgen samt betalningsuppgifter och hälsodeklaration.

Konsultationen gick snabbt och smidigt! Örjan är okomplicerad och väldigt professionell och mitt förtroende vilar helt på hans bedömning! Talade om hur jag framförallt inte ville ha det! Dvs, två stora slitz bröst som ser fejk ut. (inget emot det men inte min stil bara ;)) Han tittade på min kropp, frågade om storlek och vi provade ut två olika uppsättningar inplantat. Han konstaterade att mitt utgångsläge var bra och kommer ge det resultat jag önskar med störsts sannolikhet vilket kändes tryggt och bra. För mig är detta ingen ”stor” grej och nått jag nojat lr velat över så med inställningen av att det kommer bli bättre än innan, rundar vi av mötet och pratar parfymer ist haha! Storleken blev 375 & 400. Så blev det jag tänkt ligga kring tidigare. Jag ändrade mig dock 3 dagar innan op och la till 25cc vilket jag nu i efterhand inte ångrar! Detta beslut grundade sig i rekommendationer från flera medlemmar här på POF och från mina vänner. Lägg alltid i lite mer än du tänkt ;) och det stämmer Såå väl! Även om man lider av tanken på förstora bröst! Lägg i 25-50 mer! Det ångrar du inte! Promise :)

Den stora dagen D!
Svårt att sova men inte nervös alls. Läste halva natten om narkos då jag aldrig sövts tidigare. Älskar att info-knarka innan jag gör något nytt ;) ! Avresa vid 04 gjorde det meningslöst att lägga sig i tid.
Mysig dusch med decutan omgång två kl 02:30 på natten. Drack lite juice för att komma igång! Fixade håret, såg över packning så som ID, laddare, iPad, mappen med papper osv. Skruvade ur min percing i tungan oxå!
På kliniken satt redan flera personer och väntade! Jag anlände ca 07:45 enligt bokad tid och fick komma in ca 9.
Fick ett delat rum, min hälsodeklaration, id band att fylla i och lite kort info. Gribbe dök in å ritade å små pratade kort. En sköterska satte på infart som inte kändes ett dug! Fick lite mediciner i tablett form sedan la jag mig och sov tills det var dags! Ca 11 knackade dom på och vi begav oss till OP salen! Trevlig och skön narkossköterska stämde av att allt va ok samt om jag var nervös vilket jag inte var. Hon gick igenom alla steg inför narkosen samt vad hon gjorde under tiden. På med syrgas, 3 djupa andetag sen sa hon - tänk på något fint och bra, snart sover du! Godnatt. Tyckte det tog lite tid att somna och kände av spänningar i min arm där medicinen gick in ( något hon förvarnade om) men tillsist kom tusen färger och dovt brus som när du svimmar lr har lågt blodsocker och reser dig för snabbt och jag somnar in! Ingen oro lr otäck känsla alls!

Uppvaket!
Har blir jag för första gången chockad och förvånad över hur jag känner och mår! Har läst överallt om hur man kan ha ont osv efter uppvak men inte att man är ett mentalt RAS!!
Tokgrät och var jätte förvirrad, kände mig ensam och att ingen brydde sig!! Började yra om att jag ville ha ångest medicin å allt möjligt skit. Ingen påtaglig smärta direkt.
Kändes som att jag var lämnad åt mitt öde länge men det visade sig att dom suttit hos mig, gett mig medicin å allt en bra stund innan dom gick till nästa patient men att jag inte minns det! Sedan fick jag ny dos Morfin, somnade en kort stund och mådde sedan mycket bättre! Gick på toa Utan problem. Blev gladare och mer mig själv och fick veta att min starka reaktion efter uppvaket var helt normalt! Men tänk om jag ändå vetat det innan?! Så mycket bättre det hade vart.. i övrigt fortgick allt som jag tänkt! Munter stämning bland patienter och personal! Fick äta hur mycket mackor jag ville :D och det hade jag längtat efter ska ni veta!! att jag får äta när jag vill och hur mycket som helst Gör mig super HAPPY!!
Smyg kikade lite på mina tvillingar och kände mig extremt tillfredsställd!
Fick besök av min bästis en stund! Åt och drack mer. Kollade tv, bad om mer medicin mm. Svårt att sova på kvällen då jag vaknade 1g/h troligtvis pga att man var tokhög på morfin ;) somnade ordentligt vid 10-11 och vaknade upp vid 02:40 och kände för första gången av lite smärta! Fick Mer medicin men kunde inte somna :) känns som att nattsköterskan här inte är lika generös med morfin som dom innan! Fick nämligen börja med alvedon och vänta 30min! Men som jag redan förutspått hjälpte det inte alls så exakt 37min senare fick hon ge mig en tablett!
Tycker i helhet att servicen är bra! Lite rörigt med info om besökstider, hemgång, osv då det är mycket patienter och flera uppvak i omgångar! Men att personalen trotts det har en glad och positiv attityd gör hela upplevelsen god och trevlig! Är med lite vemod som jag om ett par timmar behöver lämna detta bakom mig.. kommer sakna min rumskamrat och den glädje som finns här! Glada och nöjda tjejer som hälsar, småpratar och ger varandra beröm och stöttning! Sånt gillas!
Ser fram emot slutresultatet och vem vet, kanske kommer man tillbax någon gång ? Om inte blir detta ett förvånansvärt trevligt minne att ta med sig.

Hoppas ni hade glädje av denna berättelse!
Stor kram till er alla!

2018, december 15 - 14:12
lillsann
Bild för lillsann
 Offline
Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2018-12-10 11:11

Tack för att du delar med dig, hjälper oss som står på tur! :)

2018, december 17 - 13:24
Replayy
Bild för Replayy
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-12-08 22:28

Bra berättelse. Tack att du delarm dig till oss som info-knarkar nu inför våra nya boobs :D

2018, december 18 - 00:34
ggh
Bild för ggh
 Offline
Senast sedd: 6 månader 4 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-11-20 09:52

Åh! Kul att höra att du är nöjd! Jag har själv op om fyra dagar och är såå nervös! Längtan är dock mycket större givetvis. Lycka till med dina nya boobies nu då!

Annons
2018, december 18 - 18:20
Bellie85
Bild för Bellie85
 Offline
Senast sedd: 4 månader 1 dag sedan
Silver
Medlem: 2018-12-10 22:29

Vi opererades samma dag, av samma kirurg, troligen sågs vi i korridoren!

2019, mars 13 - 05:45
Josefingr
Bild för Josefingr
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2019-02-04 17:30

Hur mår du nu i efterhand? Vad kul att allt blev så lyckat, jag ska in på OP om några timmar, så nervositeten börjar komma.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!