Annons

Bröstförstoring dec 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - bella.95

Bild för bella.95
bella.95

Inga barn, 23 år, 164cm, 58kg

Bröstförstoring
Konsulation 17/11 - 2018, Örjan Gribbe, Proforma Clinic
Op 18/12 -2018, Örjan Gribbe, Proforma Clinic
400 cc vänster, 375 cc höger, mentor runda hp, bakom bröstmuskeln
Strl före op: 70b
Strl efter op: 65h

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 18 december, 2018

Äntligen har jag gjort en bröstförstoring, som jag har längtat!

Jag kom till Proforma Clinic vid klockan 7:45. Först fick jag skriva på ett papper och sedan följde en sköterska med mig till mitt rum. Där fick jag byta om till en morgonrock och tofflor. Sedan läste jag igenom min hälsodeklaration och fick även kvittens på operationen. Ca 40 minuter senare kommer Örjan in för att rita på mina bröst och prata om hur operationen skulle gå till. Jag hade inte varit speciellt nervös innan dess, men allt blev så verkligt då så Örjan fick "kasta" ner mig i sängen eftersom jag höll på att svimma. Det kändes lite pinsamt att nästan svimma innan operationen, men antar att alla reagerar olika! En stund senare kom narkossköterskan in till mig och förklarade hur jag skulle sövas och att man aldrig är så övervakad som när man är sövd. Hon fick mig att känna mig säker och trygg inför narkosen. Sedan gick vi tillsammans in till operationssalen och därefter tog det inte lång tid förrän jag somnade.

Jag vaknar av att sköterskan pratar med mig. Det känns som en ganska lång tid innan jag vaknar på riktigt och förstår vart jag är någonstans. På uppvaket hade jag ett extremt trygg på brösten och det var svårt att ta djupa andetag. Men det som jag tyckte var värst var att jag frös sjuuukt mycket även fast jag låg inlindad i ett tjockt täcke. Sköterskan förklarade att kroppstempraturen sjunker när man är sövd och därför tar det ett tag innan den ökar. Ungefär vid 11.30 hjälpte hon mig till mitt rum. Jag gick med puckelrygg då det spände väldigt mycket i brösten!

Inne på rummet så fick jag lägga mig i en varm och mjuk säng. Det stod juice, cola, vatten och en ostmacka på sängbordet. Jag kände mig rätt hungrig så jag åt direkt när jag kom till rummet och sedan tog det inte lång tid innan trycket på bröstet släppte något och jag fick upp kroppstempraturen igen. Sköterskan hjälpte mig till toaletten två gånger men sen kunde jag gå ganska stabilt så fick gå ensam. Jag sov över på kliniken och det är något som jag rekommenderar att man gör. Det var himla skönt att ha duktiga sköterskor omkring sig då man aldrig vet hur första dagen/natten kan vara!

På morgonen när jag skulle få åka hem så kom en sköterska in och förklarade lite om hur tiden innan återbesöket kan vara och vad som är viktigt att tänka på. Sedan fick jag även kika på mina bröst. De var väldigt svullna, höga och lite konstig form MEN storleken var perfekt och jag tror att slutreslutatet kommer bli superbra då brösten redan nu överlag ser väldigt fina ut. Innan jag åkte hem så bokade jag in ett återbesök om ca 2 veckor.

Jag lade in 375 cc i vänster bröst och 400 cc i höger bröst(mentor runda, hp). Jag är så nöjd med bemötandet och hela operationen. Rekommenderar både Örjan Gribbe och sköterskorna på Proforma Clinic! Nu är jag så förväntansfull på slutreslutatet och att smärtan ska försvinna.

2019, mars 13 - 05:41
Josefingr
Bild för Josefingr
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2019-02-04 17:30

Hur känns det nu i efterhand? Jag ska in på OP om några timme. Har valt samma storlek, samma kirurg.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!