Annons

Bröstförstoring dec 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Amazonas

Bild för Amazonas
Amazonas

35 år, 182 cm, 68 kg
Kons: AK, Proforma, NK.
Op 19/12, NK, Patrik Höijer, Motiva Ergonomix Demi 475cc, bakom muskeln.
Strl före op: 75C, men tomma kupor...
Strl efter op: 75E-F

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 19 december, 2019

Jag har tänkt på bröstop sedan tonåren, då både min mamma och syster opererat sig. Länge har jag varit helt säker på att det inte är nåt för mig, jag har hellre lite halvfula bröst och försöker tycka om mig själv ändå, men efter två barn och med en stabil ekonomi tänker jag annorlunda. Jag tycker om mig själv, min kropp och mina bröst, men jag vill tycka ännu bättre om dem, så varför inte? Kanske kan jag bli mindre självmedveten efter op? Blir det inte så är det också ok.

Jag var lugn men nervös när jag kom till kliniken strax innan halv 8 på morgonen. Jag fick skriva under papper, byta om och satt sedan och väntade i ett rum. Kollade lite på tv för att distrahera mig från oron. Hade tid för op 9 men sjuksköterskan kom in och gav mig medicinen ca 9.30 och kanske nån kvart senare kom Patrik och hämtade mig. Jag blev jättenervös för sedan kvällen innan hade jag börjat ifrågasätta hela grejen... Upplevde Patrik som lite stressad när han ritade på mig, och jag sa att jag var nervös. Han sa att jag var i goda händer - att de hade gjort det många gånger förut. Jag sa att jag inte tvivlade en sekund på att de vet vad de gör men att jag var mer osäker på mina egna motiv... Sekunden efter tog vi bilder, och sen kom Ove, narkosläkaren, in. Han var supermysig och lugn och sa att "alla är nervösa men alla är inte lika nervösa som du". Lipade lite. Jag fick lägga mig på britsen och sträcka ut armarna. En sköterska som jag inte minns namnet på satte en grej på mitt lår, jag frågade vad det var och hon sa att det var en jordare(?). Jag frågade lite på skämt vad de skulle göra med mig egentligen och de försökte förklara hur den mojängen hängde ihop med laserkniven, vilket jag var allt för nervös för att kunna ta in ändå. Jag frågade om det var för sent att be om lugnande och det var det... :) Ove satte infart och sa att han skulle börja ge mig narkosmedel. Det sista jag sa var att nu börjar det flimra i mitt ansikte...

Jag vaknade på uppvaket ca 11 och en sköterska sa att allt gått bra. Jag frågade om operationen var klar och det var den. :) Brösten kändes spända men jag hade inte så ont. Mådde inte illa men var yr och slumrade till igen och låg och dåsade så ett tag. Fick sedan fika som jag inte hade lust att äta. Brösten såg lovande ut i bh-n. De hade inte svullnat upp än, och såg inte så fasligt stora ut - precis lagom! Messade pojkvän och de som behövde veta att allt gått bra. Fikade men var groggy av morfinet och somnade sedan om. Mådde rätt konstigt, kände mig yr och svimfärdig. Kallade på ssk som kollade blodtryck och sa att jag hade väldigt lågt. De gav mig två doser efedrin och sen var det stabilt igen. Åkte taxi hem ca 15.30.

Nu är det en vecka efter op och brösten börjar sjunka och mjukna något. Den värsta smärtan har släppt (peakade dag 3). Äter nu endast alvedon för smärtan när det behövs. Är så glad för mina nya bröst och de börjar redan se lite finare ut. Tror att jag kommer att bli himla nöjd med dem!

2020, februari 4 - 19:52
mm118890
Bild för mm118890
 Offline
Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2020-01-12 17:56

Grattis till nya bröst :)

2020, februari 8 - 10:26
lillgrodis
Bild för lillgrodis
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2020-01-15 18:40

Åh längtar ännu mer till min operation nu! Grattis till brösten :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons