Annons

Bröstförstoring feb 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Marie

Bild för Marie
Marie

4 barn, 40år, 173 cm, 71 kg
Bröstförstoring
Konsultation 9/9/16 Peter Cosmo, Citadellkliniken
550cc och 500cc bakom bröstmuskeln HP Motiva Round Ergonomix
Op 1 27/2 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Strl före op: tom 80B/C
Strl efter op: 70H och 75H på Change
Konsultation 2/11/17 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Op 2 - 28 november 2017 Motiva Round UHP 825cc
Strl före op: Change 70H
Strl efter op: 70J

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 27 februari, 2017

Jag var på citadellkliniken kl 11 den 27/2 full av förväntan. Min man körde mig dit och skulle vara med hela dagen. Allt var ordnat med vår hund och alla barn osv. Kändes tryggt och skönt. Kliniken låg alldeles fantastiskt vid havet och en soligare dag, eller somrigare så hade det varit helt underbart och fint. Men denna dagen var det grått och regnigt, vilket passade mig super.

När jag steg in på kliniken blev jag visad upp i ett väntrum tills någon kom och visade mig mitt rum. Allt var otroligt snyggt och fint överallt och förväntan var verkligen stor. Rummet hade fantastiskt utsikt och var mycket fint med eget badrum och tv.

Jag fick börja med att duscha med descutan och sedan klä mig i rena trosor, samt klinikens strumpor och morgonrock, sedan fick jag krypa ner i den sköna sängen och titta på tv ett tag tills sköterskan kom med lite tabletter jag skulle ta samt så hade jag fått satt dropp. Vid kl 14 var det min tur äntligen. Då var jag utsvulten och ville bara att det skulle vara klart.

Jag fick gå till Peters kontor där han fotade mig och ritade på mig innan vi gick till operationssalen. Jag minns att där låg 4 tjejer i sängar utanför på uppvak. Konstig känsla att se det men den försvann när jag kom in i operationssalen. Underbara stora fönster med havsutsikt. Där skulle de operera tänkte jag, vilken miljö :).

Pratade lite med narkosläkaren och sköterskan och sedan gick det snabbt efter att jag lagt mig på britsen. Lika snabbt tills jag vaknade på uppvaket, men då var det bara min säng där.

Jag minns känslan att jag inte kände något alls. De rullade mig till mitt rum och min man som gått för att äta hade inte kommit tillbaks. Tror jag var tillbaks kl 15 redan på rummet.

Då kom trycket. Som en ångvält som kört över bröstkorgen. Sedan lite smärta. Trötthet. Mannen kom. Jag orkade inte prata. Låg och dåsade av och till, tills han var tvungen att gå kl 18. Fortsatte dåsa av och till hela kvällen och tittade inte ens ner på mina nya vänner. Kirurgen Peter Cosmo kom in och kände lite och sa att allt gått bra någon gång däremellan. Vid 23 tog jag och snabbkikade på dem i tortyrbh:n när jag var på toaletten och blev nöjd med det jag såg. Natten var smärtfri. Var mest ryggen och sovställning som var svår att hitta men direkt ont hade jag inte. Men så skönt att få sova kvar där och bli ompysslad. Kvällsmaten var gudomligt god fast jag inte orkade äta allt.

Morgonen efter kom Peter in och visade hur jag skulle sätta bh:n och stödbandet och jag fick se dem utan bh på. Jag blev mycket nöjd.

Hela vistelsen på citadellkliniken var fantastisk. Jag tycker att hela min resa från första konsultationen i september till operationen i februari har varit bra och jag har kunnat känna mig trygg. Blev också otroligt bra omhändertagen av sköterskorna på kliniken. Rekommenderas starkt!

Jag la in 550cc och 500 cc Motiva Silksurface Round.

2017, mars 3 - 21:27
jhojho
Bild för jhojho
 Offline
Senast sedd: 8 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-02-24 14:52

Hur mår du nu, har det gått bra?

2017, mars 21 - 13:39
Linnea
Bild för Linnea
 Offline
Senast sedd: 2 år 2 månader sedan
Silver
Medlem: 2016-09-18 19:38

Roligt att läsa din berättelse! Hur känns det nu? Vad kan du rekommendera att man väljer från menyn efteråt, som var gudomligt gott? Haha... :D

2017, november 23 - 17:15
Katta80
Bild för Katta80
 Offline
Senast sedd: 2 år 2 månader sedan
Brons
Medlem: 2017-11-23 15:30

Hej,
Hur mår du nu?
Jag har min operation framför mig om 2 v och ska byta fr 500cc till 725 cc
Hade du implantat tidigare?

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons