Annons

Bröstförstoring feb 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Lillishg

Bild för Lillishg
Lillishg

23 år, 177 cm, 60 kg
Strl före op: 75d
Strl efter op: Vet inte
Konsultation 1/12-17 Örjan Gribbe, Proforma Clinic
Op 6/2-18 Örjan Gribbe, Proforma Clinic
Mentor Rund 425cc hög profil, bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 6 februari, 2018

Efter timmar av research här på POF innan min egen op lovade jag mig själv att hjälpa andra genom att skriva min egen berättelse när det var dags. Två månader senare har jag äntligen kommit till skott med detta. Så här kommer min upplevelse av Örjan och av Proforma Clinic

Jag vaknade på morgonen av att väckarklockan ringde runt 6-tiden. 07.45 skulle jag vara på kliniken. Det var bara att hoppa in i duschen för den sista Descutan duschen. Denna dusch har inte varit mitt favoritmoment under denna process. Jag blev SÅ torr att jag nästan skulle säga att det har varit det värsta. Jäklar vad det kliade och stramade i ansiktet. Fick kämpa för kung och fosterland för att inte i ren panik smeta in hudlotion i hela ansiktet. Men men: Nog om tvål. Väl på Proforma blev jag väl bemött av tjejerna i receptionen som genast visade in mig till mitt rum. Som jag hade hållit tummarna för att få ett eget rum, samt vara först ut för op...och jovisst funkade det att hålla tummarna. Där satt jag i mitt eget rum kl 8.00 redo att rullas ut för op. Strax innan det var dags kom Örjan in för att rita lite på mig. "Det kommer bli stora bröst det här" sa han, innan han vände klacken och gick. Jahapp. Hur stora då? Vad menar han? FÖR stora?! Massa tankar dök upp i huvudet. Det kändes liksom som en varning från hans sida haha. Men jag bestämde mig för att ta mig i kragen, inte fan ska jag gå och få panik fem minuter innan op. Nu är det bara att köra tänkte jag. Jag är säker på att Örjan inte menade något särskilt, men i stundens hetta kanske man bör se över sina formuleringar haha. I mitt överdramatiska huvud varnade Örjan mig för slutresultat, när han egentligen bara påpekade att det blir stora bröst. Vilket det också blev. Det är väl det enda "negativa" jag har att säga om Proforma egentligen.

Runt 10-11 tiden vaknar jag på uppvaket. Jag var sjukt groggy och minns inte så mycket. Minns dock att jag frågade sjuksköterskan tre gånger vad klockan var. Så här i efterhand, trots att jag frågat tre gånger minns jag fortfarande inte vad klockan var. Svaret gick in genom ena örat ut genom andra. Så ja, ni förstår hur vilsen man är efter narkosen haha. Kommer även ihåg min fjärde fantastisk intelligenta fråga. "Gör det inte ondare än så här?" frågade jag sjuksköterskan. I mitt huvud då syftade jag snarare på "brukar smärtan bli värre sedan eller är den värst nu?". "Ja, det är ju förstås individuellt" svarade hon mig. "Jaha" svarar jag som att hon inte precis sagt det mest uppenbara någonsin. Sjukt snurrig var man haha. Efter drygt 40 minuters förvirrat stirrande i taket blev jag äntligen inrullad på rummet igen.

Väl på rummet fanns det inte mycket att göra. Slötittade lite på tv, ringde något samtal, åt godis..Ja, allt som kunde fördriva tid som inte krävde att man behövde röra på sig helt enkelt. Jag kunde inte somna alls förrän 23.00 den kvällen så det blev en riktigt lång dag för mig. Smärtan kände jag knappt av alls. Såg många andra tjejer som såg ut att ha mycket ont i korridorerna. Jag hade lite smärta i brösten absolut, men redan en timme efter op kunde jag obekymrat sträcka händerna över huvudet, vilket jag har förstått att kan göra mycket ont. Eftersom jag mådde så oförskämt bra behövde jag inte heller ringa efter sköterskorna så jag personligen upplevde inte det här mysiga uppassandet jag läst så mycket om. Tyckte det var svintråkigt på kliniken och hade gjort allt för att slippa övernatta haha.

I det stora hela ger jag Proforma och Örjan 5/5 av stjärnor. Jag är mycket nöjd och jag skulle varmt rekomendera Proforma och Örjan till alla som är sugna på en bröstförstoring.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons