Annons

Bröstförstoring feb 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - mammazita

Bild för mammazita
mammazita

Mamma till 1
30 år, under 160 och smal
Bröstförstoring 275 cc
Op: januari 2019 på Nordiska Kliniken hos Mattias Elmér

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 7 februari, 2019

Här kommer min operationsberättelse. Om det är något som ni undrar så får ni gärna fråga, kan vara så att jag glömt något..!
Jag valde att göra min bröstförstoring på Nordiska Kliniken i Stockholm och min kirurg var Mattias Elmér. Jag är ganska smal och liten och mina bröst är väldigt platta och lite lösa efter amningen, så det jag ville ha var naturliga bröst och inte så stora. Har velat göra brösten länge men sedan fick jag barn och då blev det inte av..
Eftersom jag tänkt väldigt mycket på brösten var jag inte jättenervös men när jag kom till kliniken så kändes det så overkligt att JAG skulle vakna upp och ha ett par helt nya bröst!! Hade ju varit där innan på konsultation och jag älskar att komma dit för alla är så trevliga och omhändertagande. Fick även träffa Mattias innan såklart och det kändes väldigt tryggt. Själva smärtan när jag vaknade upp efter operationen var nästan obefintlig. Jag har kanske hög smärt tröskel men gjorde inte alls ont. Däremot var jag hungrig eftersom jag inte hade ätit på flera timmar så den fina brickan man fick med smörgåsar var såå god. Fick åka hem på eftermiddagen och blev ompysslad på kvällen :)

Har BARA gott att säga om min operation och denna dagen. Alla som funderar på nordiska kliniken och Mattias borde verkligen gå dit, jag har inte ångrat mig en sekund och jag är så himlans nöjd med resultatet!! Trodde inte det skulle kännas så här att ha ett par bröst, men det känns overkligt som sagt att jag äntligen har mina drömbröst. Behöver inte ha påsiga tröjor på mig längre tack vare Mattias :)

2019, februari 11 - 20:06
Sunshine700
Bild för Sunshine700
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 2 tim sedan
Silver
Medlem: 2019-01-23 08:50

Hur känns det?
Gjorde du via armhålan eller bröstvecket?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons