Annons

Bröstförstoring feb 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Frida123

Bild för Frida123
Frida123

Ålder: 25 Längd: 159 cm Vikt: ca 55 kg

Konsulation: 9/11-18 hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken
Operation: 11/2-19 hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken
La i 410 cc bakom muskeln, motiva ergonomix corse
Före op: 75 b/70 c

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 11 februari, 2019

Den 11 februari var det äntligen dags för mig att göra en bröstförstoring. Jag hade tänkt på operationen under många år efter att jag under tonåren gått ner väldigt mycket i vikt och mina bröst försvann, när jag sedan gick upp i vikt igen var jag inte längre nöjd med mina bröst och fick komplex över dom. Därav att jag valde att göra operationen.

Klockan 9.30 var det dags för mig att vara på nordiska kliniken då min operationstid var klockan 10. Jag hade så blandande känslor då jag velat göra operationen så länge och bara ville få den överstökad samtidigt som jag hade en del dödsångest över att bli sövd. Jag fick sitta i väntrummet en stund och fick sedan gå in i omklädningsrummet för att byta om till badrock och tofflor. Efter en stund kom en sköterska in och gav mig smärtstillande och penicillin (? Är inte helt säker på vad jag fick men något sånt) jag frågade även om jag kunde få något mot illamående då jag var orolig för att må illa efter narkosen då jag senare skulle ta tåget hem till Östersund. Sköterskan sa att jag skulle prata med narkosläkaren om det.
Sedan fick jag vänta en stund innan Patrik kom in, vi gick till ett rum där han tog kort på mina bröst och ritade på dom. Sedan kom narkosläkaren in, vi pratade om illamående och han förklarade att jag skulle få två medel mot illamående och att narkosen är den bästa för att slippa illamående samt att det endast är 5 % som får illamående med den kombinationen. Han förklarade även att han skulle vara med mig under hela operationen vilket kändes skönt att höra. Sedan gick vi in i operationssalen, jag fick hälsa på några sköterskor och sedan fick jag lägga mig ner. De tog blodtryck och satte i en nål i armvecket. Sedan säger narkosläkaren att jag kommer börja bli trött nu, så jag frågade om jag kommer somna nu, han sa jag sedan somnade jag direkt.

När jag vakande var det två personer vid mig, tror det var en sköterska och narkosläkaren. De sa att allt har gått bra men det enda jag undrade var om jag kunde få se brösten sen haha, vilket jag inte minns vad de svarade på. En stund senare kom sköterskan in igen och fnissade och sa att det var så roligt att jag var så himla pigg.
Jag mådde helt okej, jag var vääääldigt yr och det spände väldigt mycket men inte allt för farligt. Sköterskan hämtade min mobil så jag kunde höra av mig till alla och sedan fick jag sån himla god frukost!
Jag var som nämnt väldigt rädd för att må illa vilket jag inte gjorde. Jag var även rädd för att inte kunna kissa efteråt då jag läst att vissa har haft svårt för det, men det gick också bra.

Efter några timmar kände jag mig redo för att gå så fick hjälp av sköterskan till omklädningsrummet. Då fick jag äntligen tjuvkolla på mina bröst som var så himla svullna och satt så högt upp men storleken och allt kändes så bra!

Sedan tog jag tåget hem till Östersund, jag åkte med min pojkvän som fick hjälpa mig med väska och sådant, men annars gick det helt okej att åka hem samma dag!

2019, mars 2 - 13:57
Lillid
Bild för Lillid
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 4 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-02-25 16:01

Gratulerar Frida!
Jag har också väldigt positiv upplevelse från Nordiska Kliniken. Det var Mattias för min del, riktigt proffsig läkare som hjälpte med alla mina funderingar och frågor, och skötte allt super bra👍😊

2019, mars 6 - 19:41
Pixa
Bild för Pixa
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 22 tim sedan
Silver
Medlem: 2016-01-21 14:35

Underbart att läsa att det gick så bra för dig :) Grattis
Jag opererade mig också på NK av Patrik 20/2, så proffsigt och man blir så fint ompysslad också.

2019, april 3 - 21:04
Mmsmem
Bild för Mmsmem
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-03-16 18:43

Vad kul att höra din berättelse.
En liten fråga. Hur tänkte du kring tiden av tågresan hem? Tänkte också åka tåg hem efteråt.

Annons
2019, maj 19 - 19:36
So-L
Bild för So-L
 Offline
Senast sedd: 5 dagar 11 tim sedan
Silver
Medlem: 2019-05-11 00:03

Vad härligt att du fick en sån bra upplevelse.
Jag ska operera mig hos Patrik i juni. Hur många timmar var du där sammanlagt?

2019, juni 15 - 17:13
Ocr123
Bild för Ocr123
 Offline
Senast sedd: 1 månad 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2019-06-13 21:09

Tack för att du delade med dig av din historia :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons