Annons

Bröstförstoring jan 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Lillemor

Bild för Lillemor
Lillemor

2 barn, 26år, 165 cm, 53 kg 

Bröstförstoring
Konsultation 30/12 Patrik Höijer Nordiska Kliniken
Op 23/1 Patrik Höijer Nordiska Kliniken
450 cc motiva round full höger
425 cc motiva round full vänster
bakom bröstmuskeln
Strl före op: 75A
Strl efter op:  70E

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 23 januari, 2018

Tänkte försöka mig på en op.berättelse idag. Arning de blev lite långt! ;)

Min sambo körde mig till kliniken så jag var där kl 12, hade op. tid 12.45 så jag kom lite för tidigt.. Men jag blev fint mottagen i receptionen, en id kontroll och så köpte jag till en trygghetsförsäkring på 5 år. Jag kände att 5500:- var ett litet pris i det stora hela när man investerar i sin kropp..

Satt ner knappt 1 minut innan jag blev kallad till omklädningsrum med dusch o toalett, sköna fotöljer och tända ljus, så mysigt! Fick ett skåp o ombedd att byta om till morgonrock, tofflor o en härlig hårmössa ;)

Satt ner o scrollade en stund innan sjuksköterskan kom in o presenterade sig, fick lite tabletter inför op. Hade fastat sen 6.30 o bara druckigt vatten fram till 10, sen var de stopp även på dryck. Ca kl 13 kom Patrik o hämtade mig, vi tog lite bilder, ritade och pratade en liten stund. Han frågade om jag hade några frågor eller funderingar, men jag var bara lugn o Patrik oxå, lugn o trygg o jobbade metodiskt.

Därefter kom narkosläkaren, och hormonell som man är så frågade jag om jag skulle vakna ur narkosen o blev lite ledsen, han svarade lugnt o tydligt om hur allt skulle gå till o att jag självklart skulle vakna ur narkos.
Vi gick till op sal och jag fick lägga mig på britsen, sköterskan och läkaren satte nål i armen, jag fick lite syre i en mask o sen sov jag som ett lamm! Så skönt!!

Vaknade en pyttestund senre (1h ca) och blev lagd i en säng o inkörd på uppvak. Här träffade jag de finaste sköterskorna! Så trevliga, ompysslande o härliga!

Såklart känns de i brösten o bröstet. Lite tungt o andas, men främst spänner de. Hade oxå lite smärta i övre ryggen/skuldrorna, vilket jag fick som svar att de är för att man ligger som man ligger under op o därför har man ofta lite känningar just där.
Fick 1 extra täcke för jag frossade, o efter lite mat, vatten o blåbärssoppa blev jag lite illamående o yr, direkt var dom där o hjälpte mig, fick en cocktail i armen o en injektion under huden på magen o en liten stund senare släppte de. Vilade lite till, drack lite kaffe o gick o kissade, sen fick jag gå tillbaka till omklädningsrummet o byta om igen. Kom där på att jag hade nålen i armen kvar :')
En sköterska kom o tog den, hjälpte till m kläderna o önskade mig lycka till. Jag skall bli uppringd imorgon för frågan om hur natten gått osv.

Hade messat m sambon oxå som var påväg för att hämta mig.
Fick komma hem till 2 trötta kids , en del gråt o gnäll o de var lite jobbigt för jag kunde verkligen inte hjälpa till.. Jag tog mig ner på deras nivå o försökte trösta o leka lite, gick sådär, men sambon fick göra de mesta..

Nu är de dags för lite mer tabletter, det behövs, har en del smärta, absolut helt överkommligt men de behövs smärtlindring!

Frågor eller annat, bara hör av er!

2018, januari 25 - 23:16
KarolinaP
Bild för KarolinaP
 Offline
Senast sedd: 6 dagar 19 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-07-28 22:59

Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse :) vad starkt av dig att åka hem direkt till barnen, förstår att det kändes tufft att inte kunna hjälpa till. Åh förstår din reaktion innan narkosen, vad härligt att höra att allt gick så bra :D

2018, februari 10 - 09:27
Nacka80
Bild för Nacka80
 Offline
Senast sedd: 6 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-10-23 21:18

Tack för att du delar med dig och grattis till nya brösten! Är det så att man kan köpa en trygghetsförsäkring när man är där, på plats? :o Kan man köpa detta i efterhand?

2018, mars 19 - 21:14
Manchester city1
Bild för Manchester city1
 Offline
Senast sedd: 1 år 8 månader sedan
Silver
Medlem: 2018-01-18 20:41

Tack för att du delar! Hur funkar det med bh-n man köper, ta man på sig den direkt eller har man bandage och i så fall hur länge?

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons