Annons

Bröstförstoring jan 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Mollymy

Bild för Mollymy
Mollymy

166 cm lång, 63 kg, 27 år, 3 barn
Bröstförstoring
Konsultation 8/9 på polarkliniken umeå Birgitta
Konsultation 15/12 polarkliniken Umeå Anders
Operation 23/1-18 nordiska kliniken Patrik höijer motiva round 510 corse

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 23 januari, 2018

Tisdag den 23/1 vaknade jag upp förväntansfull, nervös men ändå glad. Dagen var kommen, den dag jag sett framemot så länge. Jag skulle äntligen få göra något åt mina bröst som inte såg allt för trevliga ut efter tre graviditeter. Jag valde att åka nästan 80mil till nordiska kliniken för att få göra detta ingrepp hos Patrik höijer, då jag läst så mycket positivt och bra om honom. Hade tagit kontakt med honom via mejl för råd och tips, det slutade med att jag kände mig 100% trygg med honom.

Kl 10 åkte jag till nordiska kliniken där jag fick fylla i en hälsodeklaration. Sedan gick jag till ett omklädningsrum för att ta på mig morgonrock, tofflor och hårnät. Under tiden jag satt och väntade kom en sköterska in och bad mig svälja några tabletter. Kort därefter kom Patrik in och hälsade. Jag visade honom några bilder på mina drömbröst och även bilder på resultat jag inte ville ha. Han tittade noga på bilderna och tog mig sedan in i rummet för 3D fotografering. Sedan fotade han förebilder innan han började mäta och rita på mig.

Han plockade fram motiva 510 round corse som förslag eftersom jag hade lös tunn hud att fylla efter mina graviditeter. Jag höll med honom efter vad vi såg på 3D bilderna att det skulle bli det bästa.

Han ritade lite till sen kom narkosläkaren Ove in och frågade om jag var nervös. Han berättade även lugnt hur allt skulle gå till. Sen tog han med mig till operationssalen. Det första jag hörde när dörren öppnades var att Kent spelades på radion. Sedan fick jag lägga mig på operationsstolen och där gick det snabbt. Känns som jag bara hann lägga mig så sa han att jag snart kommer somna vilket jag gjorde på en sekund typ.

Vaknade mitt i en dröm om min man då någon säger ”godmorgon, allt har gått bra” och jag tittar upp och tänker ”vars är jag” tills ett ordentligt tryck över bröstet gör sig påmind om vad det är jag har gjort. Jag tittar ner i bh-n och skymtar mina nya bröst!! :)

Sköterskorna tog väl hand om mig. Kom in med en underbar frukost och när jag ätit upp börjar jag plötsligt känna mig yr och svimfärdig. Får något mot blodtrycksfall och dom lutar sängen nedåt. Efter en stund piggnar jag till och få gå på toa.
Känner mig lite yr med hanterbart, beror nog på att man fastat så många timmar.

Första dygnet klarade jag mig på endast alvedon, men under andra dygnet så tog jag full dos av smärtlindrande jag fått. Vissa stunder känns smärtan helt överkomlig medan ibland känns den fruktansvärd. Precis som det ska vara gissar jag. Nu längtar jag bara tills svullnaden lägger sig och brösten kan börja mjukna.

Kan varmt rekommendera nordiska kliniken!! =)

2018, januari 30 - 07:31
Shannon
Bild för Shannon
 Offline
Senast sedd: 1 dag 15 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-01-07 16:33

Grattis!
Jag funderar också på att åka till Patrik Höijer och bor i Norrland. Hur och när åkte du hem? Orkar man flyga en dryg timme dagen efter?

2018, januari 30 - 19:50
Mollymy
Bild för Mollymy
 Offline
Senast sedd: 5 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2015-06-07 15:26

Du blir inte besviken om du väljer Patrik kan jag säga. Man känner sig i trygga händer :) jag åkte flyg hem dagen efter och det gick jätte bra! :)

2018, april 2 - 09:49
Miikajo
Bild för Miikajo
 Offline
Senast sedd: 1 år 1 månad sedan
Brons
Medlem: 2018-03-10 10:48

Känns underbart att höra din och alla andras berättelser om Nordiska Kliniken då jag själv kommer åka och göra en bröstförstoring hos Patrik när tiden är inne (innan årsskiftet) :D jag längtar såå och önskar jag kunde gjort det igår :P

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons