Annons

Bröstförstoring jun 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Miss-B

Bild för Miss-B
Miss-B

Inga barn, 22år, 175 cm, 70 kg
Bröstförstoring 28 Juni 2017, Nordiska Kliniken, Mattias Elmér, Motiva Ergonomix Full 550cc.
Strl före op: 75B

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 28 juni, 2017

Jag hade min konsultation hos Mattias på NK i Stockholm i slutet av mars 2017 och besökte därefter även 2 andra kliniker innan jag bestämde mig för Nordiska Kliniken och Mattias då vi klickade bäst, han gav störst förtroende och jag hade bara läst massor utav bra om både kliniken och Mattias.

Veckorna innan operationen var jag riktigt nervös. Jag räknade ner varenda dag och planerade den stora dagen in i minsta detalj, men ju närmare jag kom operationsdagen, desto mer försvann min oro. Och de tre dagarna innan det var dags hade min oro försvunnit helt och hållet.

En jättetrevlig sjuksköterska från NK ringde mig dagen innan operationen och kollade så att jag mådde bra och förklarade för mig att jag skulle gå och hämta mina mediciner under eftermiddagen som jag behövde efter operationen samt att hon frågade mig om det var något jag undrade över inför morgondagen och jag fick chansen att ställa de små frågetecken som kvarstod kring förberedelserna inför operationen, vilket kändes jättebra.

På kvällen gjorde jag en dubbeldusch med Descutan (bakteriedödande tvålen) och lade mig sedan för att sova i rena sängkläder. Kort därefter påbörjades ett vägarbete precis utanför mitt fönster som pågick till 2 på natten, vilket störde min sömn oerhört haha, men det var bara att acceptera läget.

Jag klev upp klockan 05:45 på operationsdagen för att hinna dricka lite saft innan mina två timmar utan dryck skulle påbörjas (jag hade operationstid 08:00). Sjuksköterskan hade rekommenderat mig att dricka lite saft eller päronjuice på morgonen så att jag fick lite energi istället för att bara dricka vatten. Därefter så gjorde jag ännu en dubbeldusch med Descutan, klädde på mig rena kläder (en tröja med knappar i fram för att enkelt kunna trä på sig tröjan efter op då man inte kan lyfta armarna, lösa bekväma byxor samt slip on skor). Sedan åkte jag till Kliniken och var där Kl. 07:20. Jag blev varmt välkomnad och fick komma in i ett omklädningsrum omgående och klä på mig morgonrock, tofflor och mössa och sedan låsa in mina kläder och väska i ett skåp och lägga nyckeln i fickan till morgonrocken. Efter cirka 5 minuter så kom narkosläkaren in och förklarade för mig hur narkosen skulle gå till. Även han var oerhört trevlig, förstående och förklarade för mig i minsta detalj hur det skulle gå till samt att han skulle göra sitt yttersta för att jag skulle slippa illamående och kräkningar efter op. Så fort narkosläkaren var klar med mig så hämtade Mattias mig. Vi gick igenom ytterligare en gång vilken storlek jag ville ha, samt andra detaljer (Jag valde Motiva Ergonomix 550cc Full, snittet i bröstvecket samt implantatet bakom muskeln). Sedan fotade Mattias förebilder på mig med systemkamera samt började rita massa sträck på mina boobies, riktigt snyggt blev det haha :D Sedan var det dags att gå in i operationssalen.

Jag gick in i operationssalen tillsammans med Mattias där narkosläkaren samt en sköterska redan befann sig. Jag fick ställa av mig tofflorna och klä av mig morgonrocken och lägga den över mig som "täcke". Sedan började jag skratta och le som ett fån. Var så himla taggad, inte alls nervös och var så himla lycklig över att detta äntligen skulle bli av!! De hade lite lugn musik på i operationssalen och jag hade en kontinuerlig pratstund med den fantastiska narkosläkaren i mellan mina flin och sedan stack han mig i högra armen med en nål, satte blodtrycksmätare på andra armen och förde en syrgasmask mot min mun och sade att jag nu kommer att känna mig trött. Jag bekräftade efter bara 3 sekunder att jag kände mig trött och därefter somnade jag.

Jag vaknade upp i uppvakningsrummet med en sjuksköterska bredvid min säng vilket kändes mycket tryggt. Jag hade inte det minsta ont när jag vaknade (något som jag hade varit mycket orolig för innan op att jag skulle ha då min smärttröskel är mycket låg). Jag kände endast av ett litet tryck över bröstet, men mådde förövrigt bra, dock väldigt trött så jag somnade om kort därefter och vaknade nån timme senare. När jag vaknade andra gången så talade sköterskan om att jag skulle få följa med henne till toaletten och få kissa, vilket skrämde mig, men det gick bra, över förväntan. Därefter tog de in en fantastisk frukost till mig bestående av mackor med sallad, blåbärssoppa, yougurt med musli och färska jordgubbar, te med mjölk, en chokladbit och en jättevacker ros i en liten vas. Ett bättre uppvaknande hade man inte kunnat tänka sig att få.

När jag vaknade hade jag inte något illamående alls, men när jag började äta så blev jag illamående och jag fick genast medicin mot det från narkosläkaren och det gick över.

4 timmar efter operationen fick jag åka hem. Då min pappa inte kunde komma upp till kliniken pga problem med parkering så erbjöd sig receptionisten på NK att följa med mig ner, bära min väska och hjälpa mig hitta min pappa, vilket var fantastiskt snällt gjort då jag såg att de för stunden hade ganska många andra besök och verkade ha det lite stressigt. Fantastisk personal, allihopa!

När jag kom hem så vilade jag nån timme och sedan tog jag en promenad till affären med pappa. Jag kände mig stel, men var mycket pigg och kände att jag behövde röra på mig, även om jag gick i en oerhört långsam takt. :) Jag ringde även till NK då jag upptäckte att min stöd-bh satt lite snett och jag undrade om jag fick rätta till den - Och de fick jag göra.

Senare mot kvällen började jag få ett värre tryck på bröstet, kändes som om man hade sträckt bröstmusklerna typ, eller som om ens bröstkorg skulle explodera vid minsta rörelse, men detta dämpades kort efter min kvällsdos med smärtstillande.

Idag är det dagen efter operationen och jag mår bra. Är väldigt stel, har ett tryck över bröstet samt har fått lite skavsår under armen där bröstbandet sitter, men har köpte kompresser att lägga där såsom sjuksköterskan rekommenderade mig att göra då skavsår där är vanligt.

De har även ringt mig två gånger idag från Nordiska Kliniken för att kolla så att jag mår bra och om jag undrar över något, vilket jag tycker är fantastiskt bra service och det märks verkligen att de bryr sig om sina patienter. De har även kommenterat min bild på Instagram och önskat mig krya på mig och att vi ses snart på återbesöket.

Sammanfattning hittills:
Nordiska Klinken har verkligen levererat en service ÖVER min förväntan. Hade inte kunnat blivit bättre behandlad eller fått en bättre upplevelse i samband med min operation. Kan starkt rekommendera Mattias Elmér som läkare samt Nordiska Kliniken som klinik.

Något jag vill tipsa alla om som ska opereras är att inte packa en för tung väska att ta med er då ni inte kommer kunna bära den efter operationen om ni inte har en anhörig som kan bära den åt er. Ja gjorde detta misstag hahah!

Jag kommer uppdatera er mer ang. om hur min återhämtning blir, samt vad som sker på mitt återbesök den 11e juli.

Kram!

2017, augusti 17 - 21:50
Trendipetit
Bild för Trendipetit
 Offline
Senast sedd: 8 månader 4 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-08-08 21:45

Tack för tipset med väskan! Vad roligt att det gick så bra :)

2017, september 30 - 20:30
Polenta72
Bild för Polenta72
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-07-19 06:21

Tack för en så detaljerad berättelse! Det var oerhört informativt, speciellt eftersom jag själv ska opereras av Mattias på NK senare i år! :-)

2017, november 28 - 21:32
BonBon
Bild för BonBon
 Offline
Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-11-26 23:38

Tack för din berättelse! Blev du nöjd med resultatet?

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback