Annons

Bröstförstoring jun 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - KattenHasse

Bild för KattenHasse
KattenHasse

Längd - 169 cm
Vikt - 80kg
Nordiska kliniken - Patrik Höijer
Operationsdatum - 14/6-17
Inplantat - 550cc round
Bh storlek innan operation - 75B
Bh storlek efter operation - 75F
Kramar från KattenHasse

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 14 juni, 2017

Bröstoperation

13/6 kl 21.00 ställde jag mig i duschen efter att ha jobbat ett 13h pass på jobbet andra dagen i rad. Så lagom trött skulle jag tvätta mig i desinfektionsmedel. Först tvätta håret med något klet, sen tog jag överkroppen med den blå svampen. Sen underkroppen. Sen repetera hela processen. När jag var färdig, det tog ungefär 35 minuter att duscha, tog jag på mig rena kläder och bytte lakan i sängen.
Kl 22 la jag mig i sängen och somnade tvärt!

14/6 05.20 ringer klockan, då är jag redan vaken så jag stiger ur sängen och hoppar in i duschen. Gör samma procedur som igår.
Jag hjälper Joakim med barnens morgonrutiner och när vi ska ta på barnens ytterkläder så kommer min mamma och plingar på.
06.45 sätter jag och mamma oss i bilen för att köra 3,5h upp till Stockholm.
11,00 - Efter några pauser påvägen så åker vi till hotellet för incheckning av bagage då vi inte fick komma in på rummet. Därefter tar vi taxin in till Drottninggatan. Jag visar mamma vart nordiska kliniken ligger, sen tar vi en liten bshoppingtur.
Jag är otroligt nervös och tänker på operationen hela tiden. Men lite kläder till barnen blev det iallafall.
13.00 - går vi in till kliniken och anmäler att jag är här.
13.15 - får jag och mamma gå in i omklädningsrummet för att ta av mig allt utom trosor. Jag får låna en svart, urtvättad morgonrock och ett par vita ganska sunkiga tofflor och ett blått hårnät.
14.30 - går mamma ut till receptionen och frågar vad som händer, varför vi får vänta så länge? Jag hade fått min tid kl 14.
Då kommer receptionisten in och säger att en operation har dragit ut på tiden men att de snart kommer och hämtar mig.
15.00 kommer Patrik Höijer och hämtar mig och mamma.
Jag får ta av mig morgonrocken och han tar några bilder på mina bröst. Sen ritar han en himla massa streck och krumelurer på min bröstkorg. Jag frågar vilken storlek han rekommenderar då jag på konsultationen testade 2 olika. 475/500 och 510/550 men han sa absolut 550 då det skulle passa min bröstkorg bättre än de mindre implantatet. Så han skrev då 550 på mitt högra bröst och 510 på mitt vänstra.
15.15 - när Patrik hade lämnat mig och mamma kom narkosläkaren in. En supertrevlig man som var väldigt pedagogisk, både jag och mamma föll pladask för denna man! Han berättade hur narkosen går till och lugnade mig i mina tankar om att narkosen eller bedövningen inte skulle verka på mig då tidigare smärtlindring inte gjort det. Men han berättade att han proppar i mig massor med sömnmedel och smärtlindring och att Patrik lägger bedövning i brösten.
Sen sa jag hej då till mamma och följde med narkosläkaren in till operationssalen där jag fick lägga mig på operationsbordet. Armarna fick jag sträcka ut så det såg ut som att jag var korsfäst. Han spände fast mina armar med kardborrebandsremmar.
Sen satte han på mig en blodtrycksmätare på ena armen och en infartskanyl i andra armen.
Han håller mig i handen och ger mig en syrgasmask och berättar att han börjat droppa i mig sömnmedel. Han säger att snart kommer du att känna dig lite snurrig och sen kommer du att somna.
Jag han bara tänka att jag måste börja blunda snart, sen bara försvann jag,
16.15 väcks jag av en sköterska som säger att allt har gått bra, men att operationen tog lite längre tid än beräknat. Hon ber mig att sätta mig upp så att jag kan äta lite. Jag får några tabletter mot smärta och ett extra täcke för att jag låg och skakade.
Jag lyfter några gånger på täcket för att se brösten, men kan inte förstå att det är mina bröst jag stirrar på. Känner lite på dom och tittar några gånger extra. Häftigt!
Jag får världens klåda över hela kroppen och får en tablett för det. Jag tålde tydligen inte något av preparaten jag fick.

Jag får en fjuttig skål med lite fil och en sked med müsli. Blåbärssoppa och en Festis. Jag förväntade mig en macka och lite lyxigare fika som jag läst om. Men icke!
Sköterskan kommer in med en mjukisbh som ser ut som en träningsbh i tunnt tyg. Jätteskön, men ger ingen stadga alls känns det som,
Jag ringer mamma och säger att jag är färdig och att hon gärna får komma snart.
Jag pratar lite i telefon med en kompis och smsar alla som vet om något.
17.30 går jag och byter om tillsammans med mamma. Har fruktansvärt ont!
Sätter mig i väntrummen och får prata med en sköterska som säger att taxin är bokad och kommer strax. Jag frågar om mina bh-ar som jag betalt för, när jag ska få dom. Hon säger att de provas ut vid återbesöket. Men jag ska inte gå på återbesöket så hon sa att hon får kolla upp hur man gör då.
Vi sätter oss i taxin och åker till hotellet.
Vi möts av ett skitigt rum, golvet är grusigt och dammigt och i duschen ligger det svarta hårstrån. Usch!
Jag får hjälp av mamma att sätta mig i sängen som hon bullrat upp täcken och kuddar. Jag somnar en stund medans mamma duschar.
Sen går hon ut och köper mat, kycklingspett från Coop och pommes från McDonalds. Mums!
När vi ätit upp så kollar vi en stund på tv och sen somnar vi.
Jag slumrar lite då och då under natten men vaknar av smärta och klåda hela tiden så sover inte alls bra.
Mamma ger mig smärtdämpande några gånger under natten. Men klådan har jag panik över.
07.15 vaknar mamma och vill ha frukost. Så vi gör oss iordning och går ut till frukosten. Fy vilken kass frukost! Äter lyxigare frukost hemma ju! Så bo aldrig på hotel Aldoria!
Vid 11 tiden så sätter vi oss i bilen för att åka hemåt. Vi stannar några gånger påvägen hem pga smärta och hunger. Vid 15.00 tiden är vi hemma i Habo igen.
Jag går och lägger mig och sover ganska direkt.
Nordiska kliniken ringer och frågar hur det känns och jag klagar på klådan, så Patrik skriver ut en ny antibiotika till mig och en tablett för att dämpa klådan .
Jag blir trött som tusan efter att ha tagit alla tabletterna. Så vilar mest hela tiden.

2017, augusti 13 - 17:19
Galli
Bild för Galli
 Offline
Senast sedd: 8 månader 16 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-08-13 17:01

Hur känns det nu? Är du nöjd?
Så spänd inför min operation så läser massor av operationsberättelser men vill ju gärna veta om ni är nöjda såhär i efterhand också när ni börjat vänja er. :-)

Ska också lägga in 550cc - är du nöjd med storleken?

2017, augusti 18 - 23:16
hannam
Bild för hannam
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 16 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-08-16 20:28

Kul att läsa :)
Får man vara lite fräck och fråga, vad stod det för storlek på din offert som du fick på konsultationen? :) Tänkte eftersom att han valde den större storleken på operationsdagen och om det då blev någon skillnad i priset?

2017, augusti 19 - 12:24
Alexiaalexia
Bild för Alexiaalexia
 Offline
Senast sedd: 22 tim 42 min sedan
Silver
Medlem: 2017-07-12 00:17

Vet ni om nordiska för operationer på lördagar??

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback