Annons

Bröstförstoring jun 2018 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Patrik Höijer - Chiara

Bild för Chiara
Chiara

3 barn,46 år,160cm,60 kg
Bröstförstoring
Op 5/6-18, Nordiska Kliniken, Patric Höijer
500 bakom muskeln, motiva rund full
Stl före 80B
Stl efter ?

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 5 juni, 2018

Duschade två gånger med Descutan ( kväll och morgon),ren handduk,rena lakan, och rena kläder. In till stan med maken som chaufför.Parkerade under gallerian. Det hade varit varmt i flera veckor men just idag var det lite blåsigt och betydligt svalare. Kom för tidigt ,40 minuter. Fick byta om till morgonrock, tofflor och grön käck mössa!
Läste lite i tidningarna i ” väntrummet” och låste in min telefon i värdskåpet. Fick lite förebyggande smärtstillande tabletter. Så hämtade trevliga Patric mig. Han frågade om storleken på implantaten fortfarande kändes okej, 500 ml motiva rund, fotade och ritade en snygg karta på bröst/ bröstkorg. Sen kom narkosläkaren Ove.Lugn trevlig saklig, och mycket omhändertagande. Vi pratade om att jag blir illamående lätt och inte tål morfin så bra. Ove gjorde en plan hur vi skulle tackla illamående och smärta efter operationen och för vidare medicinering hemma. Ove var pedagogisk, tydlig och det kändes tryggt när han gick igenom hela det kommande förloppet.Superbra!

Upp på operationsbordet med morgonrocken som täcke och armarna rakt ut, på med med blodtrycksmanschett,pulsklämma och en infart för sövning och annat. Sen hann jag andas en gång i masken innan jag somnade. Skönt! ”Nu kan du få vakna.”Tror jag vaknade direkt på uppvaket.Lite dåsig , yr men smärtfri. Drack vatten, messade lite konstiga mess till folk,vilade och fick fika. Sen upp och kissa ( med sköterska) och så vila lite till. Efter ytterligare lite tid ringde jag maken som skulle hämta och fick sällskap igen av en sköterska till omklädesrummet.Bytte om till egna kläder sa hejdå i receptionen och gick till huvudingången och maken. Allt som allt tog det ca 4 timmar på kliniken. Vi gick i snigelfart till bilen och åkte hem.Hemma igen var jag fortfarande bra bedövad men visst känns det stelt och ömt och ont. Tog piller jag fått på kvällen och har mest dåsat i natt ,men känns helt ok. Har ont på morgonen och ett tryck över brösten.Som det ska va, antar jag.
Brösten ser fina ut där under läkningsbh och bröstband!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!