Annons

Bröstförstoring maj 2014 - Plastikkirurgene - Oslo Tammy Fiabema (Norge) - yaaaya

Bild för yaaaya
yaaaya

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 23 maj, 2014

Jag och min vän började resan genom en buss tur från Göteborg till Oslo mitt i natten och när vi gick på bussen påbörjade jag även min fasta på 6 timmar innan operationen.

Väl framme i Oslo kom vi snabbt fram till kliniken och va där tidigare en bestämt. Men de var inga problem. Tammy tog in mig till sitt kontor där vi pratade igenom hur mycket jag ville ha inlagt då jag tidigare hade vart lite osäker mellan 350 lr 400. Jag valde 400 och efter de började han måla upp på mina bröst. Därefter kom narkossköterskan som verkligen var en ängel och fick ner min nervositet, hon gav mej ett par tofflor och en morgonrock o några tabletter och därefter berättade hon hur allt skulle gå till.

Väl inne i operationssalen sätter hon igång narkosen och säger att ja snart kommer somna jag svarade att ja inte kände av nått o därefter måste ja sten somnat för rätt som det var vakna ja i en säng och min vän satt brevid.

Mitt enda minne därifrån är att ja vakna fick smärtstillande sen satte mej upp och gick med min vän. (Men hade legat där i två timmar och yrat som min kära vän tyvärr har film bevis på)

Hade inte ont alls första dagen. Men två dar efter operationen låg ja bara i sängen och hade ont så fort ja rörde mej. Nu är de dag 5 och jag har inte ont lr några problem alls!
Jätte nöjd med min operation med personalen och med mina bröst:)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!