Annons

Bröstförstoring maj 2017 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - Tussen

Bild för Tussen
Tussen

Ålder: 29 år, Längd: 172cm, Vikt: 78 kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Före: 75B, utan fyllning
Bröstförstoring: Mentor 450cc HP bakomplacering
Klinik/Läkare: Polarkliniken / Dr Anders Nilsson (konsultation 6 feb 2017)
Operation 8 maj 2017

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 8 maj, 2017

Söndagkväll såg jag till att allt hemma var klart. Sängen renbäddad, kylen full, städat osv. Tvättade mjukiskläder och duschade i descutan. La mig vid 12 och alarmet ringde halv 4. Upp och duscha i descutan igen, väcka sambon och sätta oss i bilen. Vi hade 40 mil bilresa framför oss och jag körde så sambon fick vila. Kom till Umeå vid 10, gick till kliniken och fick checka in på intilliggande hotell. Jag vilade en stund sen gick vi tillbaka till kliniken kl 12 då vi hade en bokad tid då. Fick träffa Birgitta en ssk som gick igenom allt som skulle hända och hon frågade även om vikt, längd osv. Efter 1 timme kom Läkaren Anders in och jag ville ha råd att välja mellan 450 och 500 cc. Ville veta vilket som var optimalt för min bröstbredd och det var 450 som skulle passa allra bäst, men 500 skulle också fungera men då skulle de sticka ut lite på sidorna eftersom de skiljer 0,5 cm på implantaten. Han sa att det mest är en psykologisk skillnad och knappt synbart. Jag valde 450 då jag vet att jag ändå kommer göra om dom efter jag fått barn och jag tar hellre mindre än för stora.

Sen fick jag alvedon och antibiotika och säga hejdå till min sambo. Vid 14 fick jag gå in i operationssalen och lägga mig med armarna utsträckta. Fick nål i armen och fler mediciner. Sedan sa Birgitta att jag skulle tänka på något vackert så skulle jag sova gott. Jag låg bara och tänkte att jag inte alls kommer somna. Efter en stund kände jag dock att hjärnan började släcka ner och jag somnade :)
Vaknade av att jag var tvungen att hjälpa till att flytta över från britsen till sängen. Det kändes som en elefant stog på min bröstkorg. Jag rullades in på ett rum och fick träffa min sambo. Allt hade gått bra och operationen tog ca 1,5 timme.
Jag frös jättemycket trots att jag låg under typ 3 täcken och 1 värmefilt. Låg bara och skakade. Så dom ville få i mig fika och jag tyckte det lät bra för att försöka få igång kroppen igen. Blev matad av sambon med macka, saft och kexchoklad. Frös ca 1 timme till. Frös och sov och drack saft. Var supertorr i munnen och törstig.
Efter några timmar ville dom att jag skulle prova kissa så jag satte mig i en rullstol och blev skjutsad mot toaletten men när jag var påväg dit fick jag blodsockerfall och höll på svimma och när jag håller på svimma så spyr jag alltid... så jag spydde upp alla mediciner, all saft och fika :p
Blev skjutsad tillbaks till rummet, fick ny medicin och mer saft... sen fick jag bara ligga där och vänta och vänta. Vid halv nio var vi less på att ligga där och vi började bli hungriga så dom skjutsade mig i rullstol till hotellrummet och jag fick bli nerbäddad. Min sambo åkte och köpte mat på max sen svullade vi hela kvällen och jag behövde inte spy mer :)
Sov bra på natten (sover sittandes). Bilade hem dagen efter och det gjorde ont i varenda gupp eller kurva men de va bara att bita ihop.
Sedan jag kom hem har jag mest halvlegat i soffan och sängen. Smärtan börjar lätta, men de gör ont när jag försöker resa mig upp eller lyfta/öppna/göra saker. Så är väldigt beroende av min sambo.

Blev väldigt svullen och förstoppad i magen. Kunde inte gå på toa 3 första dagarna trots att jag typ bara ätit messmör och vitt bröd :p Så idag har jag haft otroliga magsmärtor men annars mår jag över förväntan.

Har tjuvkikat på brösten också och de ser okej ut, men är ju långt ifrån ett resultat. Jag känner mig nöjd iallafall :)
Det jobbigaste nu är att ljuga/hitta på ursäkter till familj och vänner och kollegor, eftersom jag valt att inte berätta för någon.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons