Annons

Bröstförstoring maj 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - MSK

Bild för MSK
MSK

0 st barn. 176cm. 60kg. 28 år.
Precis gjort bröstförstoring på Nordiska Kliniken.
Plastikkirurg Patrik Höijer.
Före op: 75B
Satt i 500cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 17 maj, 2018

Igår var det dags för min bröstförstoring - så här kommer en sammanfattning om min historia hittills:

Jag googlade sönder nätet efter tips om vilken klinik jag skulle välja i Stockholm. Efter mycket research bokade jag en konsultation på Nordiska kliniken och fick tid redan dagen efter (4/5 2018).

Dagen efter var jag där och gick igenom mina mål med operationen och fick testa olika inlägg i en BH och tog bilder tillsammans med min kirurg - Patrik Höijer.
När han tyckte att jag skulle lägga i 425cc blev jag förskräckt till en början - men han sa att man inte ska hänga upp sig på siffror och bh-storlekar eftersom det ser olika ut på alla. (Jag hade gjort ristestet hemma och trodde att jag max ville ha 200cc) Och eftersom jag är så lång - 176cm - så skulle detta se bra ut på mig. Han mätte och dubbelkollade allt.

Jag sa att jag inte ville ha "BOMBER" utan var mer ute efter ett par som såg ganska naturliga ut.

Klappat och klart så bokade vi tid och jag fick en tid redan 2 veckor senare (17/5 2018) och jag var helt paff över att ha fått en sådan snabb tid. Trodde typ att jag skulle få vänta till hösten! :D

Eftersom jag varit nästintill platt hela mitt liv så har jag alltid drömt om en bröstförstoring. Men väntat för att se om de kanske växer till sig. Men eftersom jag gick ner mycket i vikt efter en separation så vägrade tuttarna återgå till det ursprungliga utseendet när jag sedan gick upp i vikt igen.
Jag är snart 30 år och tänkte att de här bröna kommer inte växa till sig mer nu - nu är det dags!

Hur som - hade tid den 17/5 kl 16:30. (OP kl 17).
När jag precis var framme så blev min tid flyttad till kl 18 och hela jag kände mig förstörd. Satt där på fastande mage och hade världens huvudvärk redan.

Tiden gick suuupersakta kändes det som men äntligen var det min tur.
Sköterskan kom med mediciner. Min kirurg tog mig till ett rum för att fota och ha en sista diskussion, vilket var tur för när jag sedan sa att jag gärna vill kunna gå utan bh i klänning/toppar som är djupt skurna så sa Patrik att han då vill sätta i 500cc på mig.
Hej å hå så var det bestämt! Från 200cc till 500cc bara sådär xD
Sedan kom Ove, narkosläkaren, in och frågade hur det kändes och sa att det kommer att gå superbra och att han är vid min sida hela tiden.
Han ledde mig till OP-salen och där somnade jag efter ca 3 minuter av förberedelser.

Rätt som det var väckte de mig och jag såg mina bröst som var gigantiska, haha! Iaf jämfört med innan.
Jag flyttade mig själv från ena sängen till den andra och de gav mig en guldstjärna för det.

Sov en stund i uppvaket innan brickan med fika kom in. Då fick jag dock blodtrycksfall och var helt vit i ansiktet. Trodde att jag skulle spy och tryckte på den röda knappen. Men det var snabbt åtgärdat - sköterskan sänkte ryggen på sängen så att jag låg högre med fötterna. Så var det över.
Fick även mer förebyggande mediciner mot illamående och blodtrycket. :)

Rullade ut från op kl 19 och åkte hem kl 22 pga blodtrycksfallet. Resten av natten gick bra. Fick upp en gång och tog smärtstillande vid 04 och jag mår helt ok idag - är långsam i rörelserna då det gör ont - såklart - men inget illamående.

Bilder på före och efter finns i mitt bronsgalleri! Ta en titt! Efterbilderna är från idag (1 dag efter op)

2018, maj 27 - 13:53
Lucilla
Bild för Lucilla
 Offline
Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2018-05-23 14:27

Tack för bra berättelse och fina bilder! Det ser fint ut. Lägg gärna upp bild om ett halvår och om det känns/syns någon skillnad mot nu.

2018, juni 12 - 23:09
Belll
Bild för Belll
 Offline
Senast sedd: 5 månader 4 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-05-27 10:12

Åh nu ser jag ännu mer fram emot min operation! Jag valde att ta sensommaren så att jag kunde sola och bada nu i sommar (sola kunde man visst göra om man skyddade brösten väl, dok att det kan bli jobbigt om man svettas läste jag senare i facebookgrupper jag är med i för bröstoperationer), så den 27 augusti har jag tid hos Patrik på NK, 590 cc motiva round :D!
Är 171 cm och väger 63 kilo, fick barn för lite över ett år sedan och är lite nojig över att ligga på bordet nästan helt näck. Kan man ha byxor på sig under operation, eller är det endast trosor som gäller?

Lustigt kanske att det är ens stora bekymmer vid operation haha, men är ju ingen som skriver något om det :D

2018, juni 14 - 10:45
janni96
Bild för janni96
 Offline
Senast sedd: 5 månader 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-06-13 18:01

Belll - jag har också tid hos Patrik den 27 augusti! Så roligt! Vilken tid fick du? Är redan sååå spänd och förväntansfull och har ångrat mig om storleken ca 100 ggr fast det är så lång tid kvar haha!

Till trådskaparen, vad härligt att allt gått så bra! Har det läkt på bra? Hur var det på återbesöket? Vad landade du på för bh-storlek när de mätte? :)

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!