Annons

Bröstförstoring maj 2018 - Østfold Plastikkirurgi - Moss Bo Cederqvist - aifos

Bild för aifos
aifos

1 barn, 23år, 168 cm, 50 kg
Bröstförstoring
Op 15/5-18 Bo Cederqvist, Clinic Strömstad
350cc bakomplacering

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 15 maj, 2018

Idag var det äntligen dags. Startade dagen klockan 07:00 med en descutandusch, sen väckte jag sonen och skjutsade honom till dagis. Åkte till jobbet och höll ett möte mellan 8-11 och därefter styrde jag och sambon mot Moss, Norge.

Operationen var satt till klockan 15, och när vi kliver in på kliniken runt 14:15 så börjar mina nerver komma. Har varit coollugn fram tills dess! Fick träffa Tone, en supertrevlig sköterska som gav mig några papper att fylla i, sen ledde hon mig till ett rum där jag fick ta på mig en mjuk morgonrock och tofflor. Därefter gick det fort!

Dr. Cederqvist kommer och hämtar mig för att prata igenom ingreppet, jag får ställa frågor, bli fotad och tillsist ritar han på mig. Han frågar om jag fortfarande är säker på storlek och placering (350cc, delvis bakom bröstmuskeln) vilket jag är. Sen kommer narkosläkaren och hälsar på mig och tar med mig till operationssalen. Han sätter en nål, vi småpratar lite och sen får jag en metallisk/kemikalisk smak i munnen, sen somnar jag in.

Senare hade jag tydligen varit vaken ett par gånger och snackat med tjejen bredvid mig på uppvaket och berömt personalen, allt var tydligen heeeelt fantastiskt, haha. Detta har jag inget minne av alls, utan minns först hur jäkla ont jag hade när jag vaknade till ordentligt. Så svårt att förklara smärtan, men just då tänkte jag att jag hellre föder 10 barn till än utsätter mig för denna smärta igen. Svårt att andas och extrem värk. Fick smärtstillande av Tone och tjuvkikade lite på mina nya boobies. Älskar dom redan trots svullnad! Kände mig illamående en stund men det var snabbt övergående och jag kände mig redo att försöka komma upp. Sambon hjälpte mig på med kläderna och sen kom min kirurg in för att berätta att allt gått jättebra, han gav mig all information, recept och sjukintyg. Hade räknat med två veckor men då jag har ett fysiskt påfrestande jobb med tunga lyft sjukskrev han mig i 4 veckor.

Känns verkligen så bra nu i efterhand. Val av klinik, storlek, placering, bemötande, ALLT! Stolt över mig själv för att jag tog tag i detta och gjorde nåt för min egen skull! Och hörni, tveka inte på att höra av er om ni har några funderingar/frågor.

Just nu är det en 4/10 på smärtskalan, inte farligt alls! Har jag lagt mig tillrätta i soffan, bullat upp med täcken och kuddar och ska ta mina mediciner för natten och sedan försöka sova. Kram på er POF-systrar :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!