Annons

Bröstförstoring maj 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - Luz

Bild för Luz
Luz

27 år - 165 cm - 65 kg
1 barn
Bröstförstoring
Konsultation dec 2017 Proforma
Op 29/5-2018 Daniel Saiepour Proforma
375 cc bakom muskeln
Strl innan op: 75 A
Srtl efter op: ??

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 29 maj, 2018

Äntligen var det dags! Jag har gått i många år och funderat och velat göra en bröstförstoring.
Bokade konsultation på Proforma clinic efter massa efterforskningar de senaste åren. Fick träffa Daniel Saiepour på konsultationen, och kände direkt att det var rätt!
Vi bestämde att lägga in 375 cc i båda brösten, trots lite asymmetri sen innan. Bokade inte operationen förrän till våren, så hann nästan glömma bort allt vi bestämde då lagom tills det var dags.
Fick tid att vara på kliniken 10.30 den 29 maj. Fastade då sedan kvällen innan. Fyyyy vad nervös jag var!! Tog ut alla piercingar, duschade med descutan och gjorde mitt bästa för att få en god natts sömn innan op. Vaknade alldeles för tidigt, helt skakis av nerver. Efter ännu en descutan dusch hoppade jag på tåget tillsammans med sambon och styrde mot kliniken.
Väl där fick vi komma till rummet på en gång, byta om till morgonrock och tofflor, och sen bara vänta. Tillslut kom Daniel och tog med mig till sitt rum för att rita på bröstet och förklara vad allt betydde. Sen var det snabba ryck. Tillbaka till rummet där jag precis hann svälja ner lite tabletter innan de vinkade på mig att det var dags.
Det var iskallt i rummet och jag darrade nog som värsta asplövet av nervositet haha. Fick hoppa upp på britsen och lämna tofflor och morgonrock i utbyte mot ett stort tjockt täcke. Så skönt! Armarna rakt ut åt sidorna, och narkosläkaren satte en infart i armen. Hon var skitbra, och fick mig verkligen att känna mig lugn och trygg. Innan hade jag vart livrädd för att både vakna upp mitt i operationen, eller att inte vakna alls igen.
Sen blev det svart och nästa jag minns är att jag vaknar upp i det ganska mörka uppvakningsrummet, precis utanför op salarna. Kände mig skärrad och kall, men blev så småningom eskorterad till mitt rum där det var mer avkopplande att ligga.
Gick och kissade också i sällskap med en sköterska. Avböjde mackor först, var inte alls hungrig, men fick vatten och cola.
Messade mina nära och kära att jag överlevt, och sambon kom genast för att hälsa på. Bestämde mig för att ta de där mackorna ändå.
Mådde bara fint faktiskt, trots tryck över brösten och kände mig stel såklart. Var uppe och gick lite, men vilade mest. Ville helst åka hem samma kväll eftersom jag ändå var så pass ok, och det fick jag!
Fick träffa Daniel en till gång innan jag gick, han tryckte på mitten av bröstkorgen/mellan brösten. Sen bestämde de att jag borde ha en rulle bandage instoppad där, pga svullnad gissar jag, så allt faller på plats bra. Sen blev jag ivägsläppt, hämtade ut mina smärtstillande från apoteket och åkte hem! Nu två dagar senare mår jag fortfarande ungefär likadant, vilar mig mest ovh försöker få i mig näring och vätska. Sååå jäkla glad verkligen!! Spännande att se slutresultatet, vilket ju tar ett tag, men hittills så nöjd med min kirurg och allt bemötande på Proforma clinic! Kan verkligen rekommendera dem.

2018, juni 7 - 15:38
Violamaria
Bild för Violamaria
 Offline
Senast sedd: 7 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2018-05-07 14:33

Opererade mig på proforma hos Daniel nu i måndags.
Är också väldigt nöjd med hela upplevelsen. 3 dagen nu och hoppas mina implantat ska glida in mer Mot varandra, sitter lite brett isär tycker jag. Men d kanske ger sig när de läker. Nu när d är nya ser d nästan mindre ut än d jag hade innan haha , la in 75 cc till så d borde väl se större ut snart när muskeln lugnar sig och implantaten ploppar ut :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!