Annons

Bröstförstoring maj 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - arr

Bild för arr
arr

30 år, 157 cm, 55kg, 1 barn.
Konsultation 9/4 -2018 Proforma clinic, Örjan Gribbe.
Inbokat bröstförstoring 3/5 -2018 Proforma clinic, Örjan Gribbe, 375cc hp bakomplacering.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 3 maj, 2018

Klockan 03.00 ringde klockan för sista descutanduschen, jag behövde åka från Dalarna till Stockholm och hade fått tid 07.45 så det blev en tidig morgon.
Väl framme på kliniken var det ca tio andra som också väntade i väntrummet, en efter en blev dom inkallade till varsitt rum och jag bara satt och ville kräkas av nervositet. Jag fick vänta till ca 09.30 innan jag fick stiga in i mitt rum och klä på mig morgonrock och tofflor. Sambon fick följa med in i rummet. Fick dela rum med en annan tjej, vilket först inte kändes så kul men gud vad skönt det är att ha någon att prata och bolla med sedan, verkligen guld värt!

Fick information att jag var sist ut. Vid 10.30-tiden kom sköterskan in och skulle sätta in infarten, och detta var det jag tyckte skulle vara värst av jag skulle genomgå. Jag är livrädd för sprutor! Men det gick superbra, jag hade på eget bevåg haft emla-salva på och höll sambon i handen och tittade på youtube samtidigt. Var klart på en sekund.
Vid 11-tiden kom Örjan in och ritade på brösten, och en liten stund efteråt var det dags för narkosen. Fick lägga mig på en brits och sparka av mig morgonrock och tofflor, och dom slängde på mig ett stort fluffigt täcke direkt. Fick lite lugnande och de bad mig tänka på något jag verkligen tyckte om, vilket var min son. Var lika nervös för narkosen med det gick jättebra och dom var supergulliga. Varken sved eller smakade illa i munnen som jag läst tidigare. Det var som att det blev lite ”myrornas krig” i två sekunder i kroppen och sedan sov jag gott.

Väl på uppvaket var jag riktigt groggy, och hade jätteont i brösten. Det låg en tjej bredvid mig som hade gjort bukplastik och hon pratade glatt på med mig, och jag har ingen aning vad jag sa eller har något minne från det. Jag fick en smärtstillande tablett och efter ca en kvart på uppvaket mådde jag bra. Då fick jag komma tillbaka till rummet där det serverades macka och valfri dryck.

Första timmarna efteråt mådde jag oförskämt bra, ingen smärta alls. Sambon kom tillbaka och hälsade på, men jag skickade hem honom efter en timme så jag bara kunde ligga och surfa och kolla netflix i fred (hade med mig min bärbara dator). Mådde lite illa efter några tuggor macka men annars var det super. Resten av kvällen fick man ringa på sköterskan hur mycket man ville, och bara säga till när och vad man ville äta. Fick i mig mackor, mat och godis utan problem. Jag mådde så himla bra så jag gick mest runt i korridorerna och försökte fördriva tiden.

Idag är det dag två och jag ligger och väntar på att bli utskriven, efter att ha blivit serverad lyxfrukost med diverse juicer, mackor, pålägg, flingor, yoggi och choklad. Har fortfarande inte haft ont, bara lite stel i brösten. Att operera mig på proforma är det bästa jag gjort! Vill också tillägga att all väntetid bara blev positivt för mig, det fick nervositeten att sjunka och jag fick landa i situationen. Det här som att ha varit på en lyxig hotellsemester och alla som arbetar här är guld värda. Jag var så rädd för sprutor och narkos men såhär i efterhand var det inte alls farligt. Tänk att jag slösade bort en månad innan operation på att bara ha ångest, ont i magen och vilja avboka. Så dag två nu, ingen smärta än och jag håller tummarna att det håller i sig!

2018, maj 9 - 22:06
sjufemnoll
Bild för sjufemnoll
 Offline
Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2014-07-08 21:59

Åh vad kul att du hade så bra upplevelse. Jag skulle bokat konsultation när jag var i närheten av sthlm för ett tag sen men det krockade med annat tyvärr ( bor också i dalarna)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!