Annons

Bröstförstoring maj 2019 - Akademikliniken - Stockholm Peter Emanuelsson - Hejalivet

Bild för Hejalivet
Hejalivet

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 17 maj, 2019

Jag har funderat i ganska många år gällande en bröstförstoring men har velat vänta tills efter jag fick barn vilket jag fick för ett par år sedan. Jag vill mest göra det för att få tillbaka en fast form men ville absolut inte ha för stora.

I början av maj nu i år så bokade jag en konsultation lite spontant. Jag gick till Akademikliniken för att en vän tipsat mig om dem och där träffade jag Peter Emanuelsson. Mötet var väldigt lättsamt och trevligt och han gav ett väldigt tryggt och seriöst intryck.

Jag åkte tillbaka en gång till innan operationen och träffade Birgitta som var oerhört kunnig och lätt att prata med. Hon hjälpte mig med sista beslutet kring val av storlek och implantat. Jag valde Motiva Ergonomix Demi 425.

Jag skulle kunna beskriva allt jag tänkt och känt kring det hela men jag skriver mest det här för att jag verkligen vill berätta hur nöjd jag är med Akademikliniken från start till mål!

Jag hade tur och fick en tid redan i maj. Jag kom dit på morgonen och blev väldigt väl omhändertagen av alla inblandade och jag träffade även Peter innan och gick igenom det sista. Alla i operationssalen var fantastiska och professionella.

Operationen gick snabbt och jag vaknade upp väldigt fort. Låg kvar på uppvaket ca 30 min men sen kände jag mig redo att flytta mig till rummet. Har hört av andra att man kan bli oerhört trött men jag kände mig piggare än någonsin :)

Jag var fortsatt väldigt pigg och hade knappt ont alls. Jag trodde verkligen att det skulle kännas mer. Det var ett litet tryck över bröstet men inte obehagligt alls. Jag kände direkt att jag var redo att åka hem men de ville såklart att jag skulle stanna ett tag för att se att allt var okej. När jag väl kom hem redan strax efter lunch så var jag verkligen så pigg och mådde väldigt bra hela dagen. Jag tog en promenad men tvingade mig själv att gå hem att vila.

Jag opererades en fredag, vilade en del på helgen men var på jobbet måndag morgon.

Var på återbesök hos Camilla efter en vecka som var fantastisk och tog sig tid! Allt såg väldigt bra ut.

Nu har det gått snart två veckor och jag är verkligen förvånad över att det inte gjort mer ont. Efter någon vecka så hade jag ett par dagar när det brände och sved i huden på brösten och på bröstvårtorna vilket var obehagligt men annars har det inte vart någon smärta direkt. Jag åt alvedon och Celebra i 5 dagar och tog inte ens någon morfintablett.

Självklart är jag lite stel, orörlig och det känns lite obehagligt att ta av sig bh-n när man känner att det rör på sig lite.

Brösten var väldigt svullna första veckan men nu har de verkligen svullnat av och känns mjuka och fina trots att det bara gått två veckor.

Jag är SÅ nöjd med resultatet! När jag har kläder på mig så syns det inte att jag gjort något, även med urringning så ser de inte enorma ut på något sätt. Så oerhört fin form och precis lagom till min kropp.

Allt, bemötandet, operationen, resultatet, den oerhört lilla smärtan, är över förväntan!

Jag kan varmt rekommendera Akademikliniken och Peter Emanuelsson.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons