Annons

Bröstförstoring mar 2021 - Citadellkliniken - Landskrona Jörg Bohn - FLUXDROPS

Bild för FLUXDROPS
FLUXDROPS

Ålder: 28, Längd: 159 cm, Vikt: 43 kg, Barn: 0
Bröstförstoring
Konsultation: Citadellkliniken - Jörg Bohn
Strl före op: 60A, knappt (mätt på Change)
Egen vävnad: V60cc & H52cc
Operation: 22/03/2021, Citadellkliniken
Kirurg: Jörg Bohn
Implantat: Motiva Ergonomix Full: V375cc & H400 cc
Bröstbredd: 12 cm

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 22 mars, 2021

Anlände till Landskrona station och hade lite svårt att hitta Shuttle-service bilen för att trots att den är svart på bilden så hade jag snurrat till det & trodde att den skulle vara vit. Chauffören var supertrevlig men jag minns tyvärr inte hans namn. Väl framme (strax före kl 9:00) så anmälde jag mig i receptionen, fick gå en trappa upp och vänta, sen så visades jag till mitt rum, tog ut samtliga piercings och fick instruktioner om att tvätta kroppen med Hibiscrub, jag slapp tvätta håret eftersom jag gjort det kvällen innan. Jag fick prova ut en bh till efteråt, och sjuksöterskan frågade om allergier, vilket var bra, då jag tidigare hade glömt att nämna att jag är känslig mot latex. Som tidsfördriv läste jag en bok, som tyvärr var lite för kort.

~10-10:30 så fick jag ta en helmassa tabletter, och dryga timmen senare så kom Jörg och hämtade mig. Han ritade lite & fotade, sen så gick vi till operationsrummet där jag träffade narkosläkaren & operationssjuksköterskan som skulle vara med under op. Allt gick bra och det kändes smidigt &v tryggt, sen så vaknade jag upp på uppvaket, med en fruktansvärd klåda i ansiktet, till den grad att jag nästan fick panik, jag kunde knappt sluta klia & de fick plocka ner mina händer ett antal gånger från ansiktet (jag hade betalat vad som helst för lite sandpapper just då), tydligen var det här inte alls vanligt, men jag fick något mot det och någon/några timmar senare så var det under kontroll.

Tillbaka på rummet så blev det först mediciner (tror att jag tog muskelavslappnande första rundan i.o.m. att det spände något galet. och sen var det fikadags (mycket efterlängtat, då jag var superhungrig).
Jag fick smärtstillande regelbundet men tror inte att jag tog morfinet mer än en gång på sin höjd (inför natten tror jag), så jag hade tur med smärtnivåerna. Dock var jag väldigt svag & rätt vinglig så jag behövde ledas varje gång jag skulle på toa. Sen kom en sjuksköterska och tyckte att det kanske var middagsdags för mig i.o.m att jag var så svag & vinglig, och det hade hon alldeles rätt i! Klarade mig själv efter det.

Innan läggdags var det även dags för mediciner och sen vid kl. 02 igen.

Morgonen börjar tidigt (kl. 06) på Citadellkliniken, vilket passar mig bra då jag är morgonmänniska :P
Blev en ordentlig frukost, smärtstillande, och ett besök av Jörg, som efter att ha sett min mage tyckte att jag inte behöver ta hela antibiotika kuren, men jag kommer nog göra det iallafall (jag fick en nagelbandsinflammation som blev en infektion i fingret i höstas & var väldigt nära en blodförgiftning, så jag tar hellre det säkra före det osäkra, och jag litar inte på mitt immunförsvar). Sist så gick en sjuksköterska igenom alla mediciner & hur jag skulle ta dem. Sen så fick jag skjuts till Landskrona station med shuttleservicen & vi åkte lite tidigare så jag fick en liten rundvisning av den gamla arkitekturen & fick se det gamla vattentornet som är urtjusigt!

Alla var jättetrevliga & gulliga och jag kan inte vara annat än supernöjd! :D

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons