Annons

Bröstförstoring nov 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Marie

Bild för Marie
Marie

4 barn, 40år, 173 cm, 71 kg
Bröstförstoring
Konsultation 9/9/16 Peter Cosmo, Citadellkliniken
550cc och 500cc bakom bröstmuskeln HP Motiva Round Ergonomix
Op 1 27/2 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Strl före op: tom 80B/C
Strl efter op: 70H och 75H på Change
Konsultation 2/11/17 Peter Cosmo, Citadellkliniken
Op 2 - 28 november 2017 Motiva Round UHP 825cc
Strl före op: Change 70H
Strl efter op: 70J

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 28 november, 2017

Jag gjorde min andra operation igår, exakt 9 månader efter min första, då jag ville byta implantat till större. Denna gången var jag mer nervös då jag visste vad som väntade mig med narkos och så. Vet inte varför jag var så nervös för det, men tror jag tyckte det var lite obehagligt just att vakna upp sist med trycket över brösten.

Kl 9 var jag där, blev visad mitt rum, samma rum som jag hade förra gången med med fönster åt 2 håll och TV. Kallt var det men sköterskan kom in med ett värmetäcke till mig.

Jag fick duscha i descutan och blev satt i dropp. Min man var tvungen att åka hem till hunden en sväng. Skulle bli opererad först efter lunch. Sköterskorna på Citadell är helt underbara, måste bara betona det. Vilket bemötande och vilken upplevelse från början till slut.

Iallafall, jag somnade av och till hela förmiddagen och sedan fick jag mina tabletter vid 11.30. Nu var det knappa 1,5 timme tills min tur. Somnade lite till. Kl 13 kom min man igen och jag hade inte kommit in på op än. Men strax därefter var det min tur.

In till Peter för att fotograferas och sedan till operationssalen. När jag var hos honom någon vecka innan så hade vi pratat om 725CC men sedan skrev jag att jag ville ha 825. Han svarade att det blir bra på mail, men jag hade inte provat direkt innan. Jag frågade honom nu igen om han tyckte det blir bra. Han lugnade mig med att han hade sagt om det inte skulle bli bra. Det kändes tryggt. Så var det dags.

Narkosläkare och sköterskan var lika fina som alla andra på Citadell och jag somnade gott. Vaknade upp (vet inte när) men på uppvaket utanför av att någon frågade hur jag mådde. Jag bara svarade att jag mådde toppen. Kände absolut ingen smärta alls, inget tryck, ingenting. Kände hur de körde min säng mot mitt rum där min man väntade. Han var tvungen att åka igen pga hämtning av barn så klockan var nog runt 15. Sedan sov jag av och till fram tills på kvällen då de sa att jag var tvungen att få i mig lite mat. Hade inte ätit något alls sedan kl 22 kvällen innan men var inte speciellt hungrig, men det smakade himla gott när de väl kom in med mackan, yoghurten och kaffet. Smärtstillande tog jag för det sved lite i såren under armen men inte mkt mer än så. Men herregud vad jag var trött.

De kom in och tittade till mig men jag sov bara sa de. Var uppe och kissade innan sköterskorna sa godnatt och nattpasset presenterade sig. Jag var helt chockad över att inte ha ont. Hade ju förväntat mig något. Men inget.

Natten var inte så skön dock. Började få ont i ryggen pga sängen och ställningen. Hade ju legat där hela dagen så nu var jag piggare och trött på att ligga. Jag sover alltid på mage eller sidan så på rygg är inget vidare. Har varit vaken hela natten mer eller mindre.

På morgonen kom de in med en underbart god frukost sedan kom Peter och visade mig mina nya större bröst. De är superfina. :) Blev hämtad av min man och sitter hemma och är så himla nöjd över min andra upplevelse med Citadellkliniken. Jag kunde ha fått åka hem igår eftersom det var byte av implantat men stannade för att jag har fullt upp hemma med barn och hund. Och det är jag så glad att jag fick göra. Rekommenderar skarpt både kirurg och klinik!!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback