Annons

Bröstförstoring nov 2017 - Conturkliniken - Stockholm Leif Perbeck - Kalmar96

Bild för Kalmar96
Kalmar96

Bröstförstoring
Implantat: 400 cc
Innan OP: 70 A
Efter OP: 70 D-E
Vikt: 55 kg
Längd: 165

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 27 november, 2017

Det började med att jag skulle välja klinik, vilket var jättesvårt eftersom jag inte inhe kände någon som jag kunde fråga. Jag sökte mycket på nätet, läste mkt på chattforum m.m. Hittade till sist Conturkliniken. Gick in på deras hemsida och läste och fick en bra känsla. Sedan kollade jag upp deras kirurger och hittade Leif Perbeck. Googlade väldigt mkt om honom och hittade bara positiv feedback.
Sedan bestämde jag mig för att boka konsultation med Leif på Conturkliniken.
När jag kom dit fick jag direkt en bra känsla, trevlig personal!
När jag pratade med Leif fick jag också en bra och trygg känsla. Dock var han vara lite snabb i mellan åt med informationen, men han var ändå noga med att fråga hur jag kände och tyckte. Desto mer vi pratade desto bättre kändes det. När jag åkte hem kände jag mig väldigt glad och trygg!

3 månader efter konsultationen var det dags för bröstförstoring.
Jag var inte så nervös innan men när man väl kom till kliniken började det pirra mkt i magen. Blev väldigt bra omhändertagen från start till slut. Personalen är otroligt gulliga och omtänksamma!
Fick vänta i ca 45 min innan jag fick gå och byta till opkläder och lägga mig i en sjuksäng. Sedan fick jag vänta en stund till innan jag fick träffa Leif. Då pratade vi igenom det sista, och om jag hade några frågor. Han ritade med en penna på kroppen hur han skulle lägga snitten osv. Sen gick jag tillbaka till sängen, fick några tabletter och väntade sen ca 20 min till, tills det var min tur att få opereras.
När jag låg på opbordet förklarade narkosläkaren vad som kommer hända samt vad han skulle ge mig (sömnmedel). Samtidigt satte sjuksköterskan på mig övervakningselektroder. Kort där efter somnade jag. Var väldigt nervös när jag låg på opbordet men sjuksköterskan var väldigt stöttande och höll min hand ända tills jag somnade.

När jag vaknade hade jag inte alls ont och har inte haft speciellt ont efter heller. Mer som ett tryck på bröstet. Sjuksköterskan kom och frågade hur jag mådde, om jag hade ont. Leif kom sedan också och tittade på brösten (dem såg bra ut) samt frågade hur det kändes. Efter en stund bjöd dem mig på macka och kaffe.
3 timmar efter op åkte vi till vårt hotell, jag sov där i 1 natt och åkte sedan hem. Inga blödningar och nästan ingen smärta.

Kan verkligen rekommendera Leif Perbeck på Conturkliniken! Supernöjd!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback