Annons

Bröstförstoring nov 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - LiF

Bild för LiF
LiF

28 år, 171 cm, 65 kg
bröstförstoring
Konsultation: 20/10, Patrik Höijer Nordiska kliniken
Strl innan op: 75B
Op 21/11: 340cc Motiva ergonomix

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 21 november, 2018

Jag var säkert som många andra, väldigt nervös och googlade som en galning innan min operation. Därför vill jag passa på att berätta min operationsberättelse och verkligen trycka på det fantastiska bemötandet jag fick på Nordiska Kliniken.

Konsultation:
Jag var en klassisk 75b (liten b) och till mina 170cm så har jag alltid tyckt att det sett lite tråkigt ut, ville ha något naturligare och lite fylligare. Alla varma ord ni kan läsa om Patrik på Nordiska Kliniken här inne stämmer verkligen. Han och jag kom fram till Motiva ergomix(droppformade) och 340cc och bokade in op 1 månad senare.

Vaknade som ett barn på julafton morgonen den 21/11-18. Duschade med Descutan(skrubbade) en andra gång och satte på mig rena kläder innan jag åkte in till kliniken. Prick 10:00 var jag där, ni som inte är intresserade av allt i detalj kan hoppa något stycke längre ner "uppvaket". Blev visade in i omklädningsrummet och fick låsa in mina kläder och min mobil innan en sköterska kom och gav mig lite tabletter, morfin, alvedon och ipren. Fick vänta i ytterligare 20 minuter och under den här tiden så började det smaka galla i munnen på mig, ringde direkt efter en sköterska för det kändes som jag skulle spy, dock var det bara nervositet blandat med att man hade fastat och tabletterna i sig ger ifrån sig en bitter smak.

Patrik kom och hämtade mig och vi gick till hans rum, han ritade upp snitt, storlek osv och frågade hur jag mådde, om jag hade några frågor och försäkrade mig om att om det var minsta lilla så skulle jag bara höra av mig till honom efteråt(vilket jag sen gjorde). Patrik gick och gjorde sig iordning för operation och skickade in narkosläkaren till mig. Underbara Ove kom in i rummet med nyexade narkosläkaren Martin. Älskade verkligen Ove, jag som kollat på alldeles för mycket greys anatomy i mina dagar var väldigt nervös för narkosen... Han såg det direkt på mig, satte sig lungt och stilla framför mig, tog min hand och sa bara enkelt "Det här är inga problem, vi löser det här och det kommer gå så bra. Jag och Martin kommer ta hand om dig."

Han förklarade hur allt skulle gå till och vi gick in i operationssalen. Jag fick ta av mig mina tofflor, använda min morgonrock som "täcke" och lägga mig på operationsbordet. Patrik stod redan där inne. Ove förklarade att han skulle sätta en nål i armen på mig, samtidigt så kom sköterskan Gina fram till mig och presenterade sig och höll mig i handen stadigt och pratade lungt med mig. Märkte inte ens att det stack till. Jag fick sen en stor klisterlapp på låret samt en blodtrycksmätare på armen. Ove säger " jag har gett dig sömnmedel nu, och om du andas i masken nu så kommer du sova inom 3 sekunder". Envis som jag är så tänkte jag att "nä du, så lätt går det väl inte..." jag hann räkna till 1.....

Uppvaket:
Vaknade på uppvaket och var lite "borta" men satt och skrattade, en sköterska(jessica) kom och gav mig vatten samt en till morfintablett. När jag vaknar till igen så kommer Ove och Martin in med en ny patient och jag fick höra från martin att när dom väckt mig på operationsbordet när jag var klar så hade jag frågat " men har vi redan shoppat klart? Är vi inte på en shoppingresa?!" hahaha dom får nog höra mycket roligt på arbetstid.
Sen låg jag och slumrade av och till i 1 timme cirka innan jag gick på toa och fick sedan min efterlängtade fika! Så gott. Efter cirka 2,5 timme totalt så kände jag mig redo att åka hem, min sambo hämtade mig. Jag stötte på 4 olika sköterskor på nordiska kliniken och alla vara så varma, snälla och var så mån om hur man mådde. Man kände sig verkligen omhändertagen och så trygg.

När jag kom hem så mådde jag ovanligt bra men insåg framåt kvällen vid 22 att det var för all medicin man fått under operationen, när den väl började släppa och jag tog mer morfin så började jag må väldigt illa samt att jag var orolig då det spände väldigt mycket i mitt högra bröst. Mailade patrik, 10 minuter(!) senare svarade han och förklarade att det var fullt normalt det jag kände samt gav mig recept på medicin mot illamående.

Det är nu 3 dagar sen jag opererades och det spänner över bröstet, tungt att andas men fullt hanterbart och jag är såååå nöjd! Nu längtar jag bara tills svullnaden har lagt sig.

2018, november 26 - 13:49
LaPetite
Bild för LaPetite
 Offline
Senast sedd: 6 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-10-19 14:30

Vilken bra och detaljerad berättelse och att du är nöjd så här långt iallafall :-) Hur har det gått att sova och röra sig nu när det gått ytterligare några dagar sen OP? Hur många dagar får man morfin för?
Jag ska operera mig hos Patrik den 6/12 och jag börjar bli nervös. Har fortfarande inte bestämt storlek riktigt, velar så mycket att vi bestämde att jag skulle gå på ytterligare konsultation på plats imorgon....

Hoppas allt är fortsatt väl med dig! /LaPetite

2018, november 26 - 19:54
Lellis
Bild för Lellis
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-11-17 20:33

Vilken superbra berättelse! Jag hoppas att allt har gått bra för dig!
Själv är jag super nervös... snart är det dags!

2018, december 30 - 23:23
Mezzo
Bild för Mezzo
 Offline
Senast sedd: 2 månader 4 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-12-30 17:48

Tack för din berättelse. Skönt att höra att alla inte mår jättedåligt efter operationen. Har bokat mig hos Patrik!

Annons
2019, januari 21 - 15:42
boniitah_
Bild för boniitah_
 Offline
Senast sedd: 6 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2019-01-21 14:37

Tack för din berättelse! Måste erkänna att jag blir skiit nervös av att läsa andras berättelser men samtidigt ännu mer peppad för min egna i framtiden!

2019, februari 14 - 09:39
TyTy
Bild för TyTy
 Offline
Senast sedd: 3 tim 11 min sedan
Silver
Medlem: 2019-01-12 12:24

Älskar att du är så detaljerad, det hjälper iaf mig för att förbereda mig mentalt =)

2019, mars 13 - 07:23
Kristina
Bild för Kristina
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-02-14 23:14

Det känns bra att läsa din och andras berättelser inför sin egen operation. Efter att jag blivit säker på storlek och det är 3 veckor kvar till operation så är det just nu allt kring operationen som fyller huvudet...

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons