Annons

Bröstförstoring okt 2015 - PLENT Kliniken - Västerås Christer Lindqvist - britt-marie

Bild för britt-marie
britt-marie

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 13 oktober, 2015

Jag har många år haft tankarna på att göra en bröstförstoring. Hade i yngre år stor byst som med åren kom att tappa volym och form, vilket besvärade mig.
Jag bor i Västerås och kontaktar Plentkliniken för konsultation, vill tillägga att jag hade inga kunskaper i ämnet innan,vilket kom att bli till en stor nackdel.
Träffar Christer Lindkvist som pratar om det mesta, men inte så mycket om den förestående operationen. Han rekommenderade ett ankarlyft, visar hur ärren kommer att hamna över brösten. Väl hemma, går jag in på nätet för att se vad som väntar mig, och blir klar över att detta är fel väg för mig. Jag kontaktar kliniken, och får förnyad konsultation dagen före op. Christer är tveksam, men säger "ok då, jag kan väl lägga 275 resp 300 då". Jag är glad över att jag fått ändringen till stånd. Efter operationen när svullnaden lagt sig, ser jag att detta var inte var målet med min op. Kontaktar på nytt kliniken, och får ett återbesök med Christer, då jag förklarar att förändringen är för blygsam, att 450-500cc hade varit ett bättre val för mig mot bakgrund av mina önskemål.
Christer förklarar då att han inte lägger implantat över 300cc, och säger dessutom att kapselförsäkringen inte gäller då... Nu börjar allt låta väldigt konstigt, inte mindre konstigt känns det att sitta och diskutera mina önskemål efter operationen, bara för att få höra att Christer känner varken ansvar eller intresse för mig. Christer uppger att han har 99% nöjda kunder, men att döma av inläggen och val av implantat på detta forum, låter det också väldigt konstigt.
Jag var naiv och trodde jag skulle få vägledning och hjälp före op. Landets dyraste bröstförstoring, 55000kr, men också landets mest oengagerade kirurg?
Tog en kontakt med Plentkliniken då de fick en ny kirurg, ville höra om deras ev intresse att hjälpa mig, och blev lovad ny konsultation. Därav blev intet...
Jag vill med detta betona vikten av val av kirurg och klinik, att det känns rätt och bra före op. Känns det oengagerat, så är det förmodligen så också.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!