Annons

Bröstförstoring okt 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Anonym (Läkare) - Jemma

Bild för Jemma
Jemma

Tjej på 23 år
Bröstförstoring den 30/10 -17.
164 cm, 59 kg
Hade innan op: Så små så att jag går på tröjstorlek, alltså 38.
Har nu: 375 cc, runda med hög profil bakom muskeln
Konsultation, Jens Larsson 8/8-2017
Operationsdatum: Jens Larsson, 30 oktober 2017, Citadellkliniken

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 30 oktober, 2017

Kvällen innan operationen åkte jag och min sambo hem till min mamma och hennes man. Vi planerade att sova över där just för att mamma skulle köra mig till kliniken dagen efter på morgonen. Vi alla hade en riktig myskväll med god mat och sedan godis o film i soffan. Klockan blev inte så sent innan vi gick och la oss, min sambo skulle jobba dagen efter så han kunde inte vara uppe hur länge som helst. Men han var nästan mer nervös än vad jag var så det var tyvärr han som hade svårt för att somna...

Men klockan ringde kl 05.15 morgonen därpå, då min sambo skulle iväg o jobba. Så vi sa hej då till varann och sen körde han, men jag kunde ju såklart inte somna efter det. Dagen var ju äntligen kommen, efter 3 månader av väntan! Jag skulle vara på kliniken kl 10.00 och det skulle ta knappt 1 timme att köra dit så jag hade rätt mycket tid på morgonen att packa osv. Men tiden gick fort och plötsligt satt vi i bilen påväg till Landskrona!

När jag kom dit anmälde jag mig och trots att vi var 45 min tidiga så fick jag hjälp direkt och blev visad till mitt rum. Mamma följde med mig till rummet och ville gärna vara med så hon också fick höra all info från sjuksköterskan. Sköterskan berättade hur dagen var planerad för mig och att operationen var bokad 12.40, sedan fick jag gå in och duscha.
Hon kom sedan in med dropp och en massa tabletter och något flytande lugnande. Hatar det här med nålar så jag tyckte nästan att få droppet insatt var det jobbigaste haha. Sen efter det var det väntetid fram till 1 timme innan op då jag skulle ta alla tabletter och lugnande. Efter det körde mamma hem. Jag blev så himla trött av det lugnande medlet så jag somnade. Blir väckt av min kirurg Jens Larsson och han leder mig ner till hans rum där han mäter och ritar på mig och ger mig mycket info ang operationen osv. Sen går vi vidare till op-salen där två kvinnliga narkosläkare står och väntar och välkomnar mig på ett väldigt vänligt och lugnande sätt. Jag får lägga mig ner med utsträckta armar och dom börjar prata med mig om min hemstad, sen säger hon andra bara att jag ska ta två stora andetag i den här "gasmasken" eller vad det nu heter. Kommer inte ens ihåg att jag somnade haha.

Efter op vaknar jag på uppvaket, ser mig omkring och ligger bredvid två andra ny-opade. Dom är dock inte vakna. Först börjar jag skaka som fan, men jag frös inte. Sen kommer jag ihåg att jag kallade på någon som gick förbi och sa att min mun var som Saharaöknen så han kom med vatten till mig. Sen kom det en sköterska och sa till sin kollega att vi kan ju flytta på henne för hon har redan vaknat. Därefter har jag inget minne länge. Vaknade upp på mitt rum sen igen.

När jag vaknade på mitt rum kändes det som om någon hade knäckt min bröstkorg på mitten, fyfan va obehagligt det var.
Kommer inte ihåg så mycket under tiden jag var på rummet, men vet att alla var så otroligt snälla och hjälpsamma. Dom var väldigt generösa med smärtstillande så smärtan var helt ok. Sov över en natt och natten var väl helt ok, man kände ju av när smärtstillandet började avta men man bara tryckte på en knapp så kom dom med nya tabletter eller något via droppet. Hade även väldigt svårt för att kissa, tydligen så påverkar narkosen och smärtstillandet urinblåsan så det var lite svårt att få ut allt haha. Jens kom in sen på kvällen och berättade att allt hade gått väldigt bra och att han skulle komma in sen på morgonen också.

Dagen efter kom Jens in och kollade läget och berättade att mina implantat hade redan hamnat rätt långt ner så jag behövde inte spänna bröstbandet allt för hårt vilket var skönt att höra. Kunde knappt prata efter att jag hade haft något rör i halsen under op. Mamma kom vi 8 och hämtade mig.

Nu ligger jag hemma, det har gått 4 dagar sen op och smärtan har börjat avta lite. Det som just nu är jobbigt är min extremt svullna mage efter tabletterna och misstänker även förstoppning... Har inte kunnat gå på toa på snart 5 dagar :( men hoppas det snart lättar..

Kan skriva att jag är så extremt nöjd med mitt val av både klinik och kirurg. 5/5 till dom!
Om ni har några frågor så skriv jättegärna! :D

2018, januari 10 - 22:03
Yey
Bild för Yey
 Offline
Senast sedd: 2 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2017-12-30 20:04

Hoppas du fortfarande är nöjd!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback