Annons

Bröstförstoring okt 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Tuttsara

Bild för Tuttsara
Tuttsara

22år, bokat konsultation på Nordiska kliniken hos Patrik 12/9 för bröstförstoring.
160cm, 54kg
Operation bokad 4/10 Patrik Höijer
450cc eller 500cc
Motive Round
Återbesök efter operation 13/10
Uttöjda fickor, korr behöver göras

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 4 oktober, 2017

Min operation på Nordiska kliniken var inbokad kl 13:00. Jag kom till kliniken tillsammans med min pojkvän ca 12:00. Receptionisten guidade mig och min pojkvän till omklädningsrummet, jag fick byta om till morgonrock och tofflor och det enda jag fick ha på mig förutom det var mina trosor. Sedan satt jag och min pojkvän en stund och pratade lite och försökte kontroller min nervositet. Efter ca 20 minuter kom en sjuksköterska in med tre tabletter som var från narkosläkaren. Jag tog dessa tabletter och fick sitta och vänta ytterligare 20 minuter tills min kirurg Patrik kom in till rummet. Han bad mig att följa med in till hans rum. I rummet tog han bilder på mina bröst från olika vinklar och ritade en massa jävla streck på mig. Sedan pratade han lite med mig för att veta om jag hade några funderingar och även för att lugna ner mig.
Efter att han hade pratat klart ropade han in narkos läkaren som satt och förklarade lite för mig hur narkosen går till och även han försökte lugna ner mig och få mig att känna att jag absolut inte har något att vara orolig över. Jag fick sedan följa med in på operationsrum lägga mig på britsen och ha min morgonrock som ett täcke över mig. Jag är väldigt rädd för nålar så narkosläkaren försökte underhålla mig mycket under tiden han satte in kanylen och det gick väldigt bra. Sedan sa han att han skulle lägga in lite sömnmedel och precis några sekunder efter det så försvann jag in i djupsömn. Vaknade ca.1 timme senare i uppvaket väldigt pigg, kände mig lite full otroligt pratglad ville bara att sköterskan skulle stå där och prata med mig vilket hon också gjorde. Jag had elits värkar och hon gav mig smärtstillande för att få bort smärtan men som tur är inget illamående eller trötthet. Efter en stund kom hon i med lite fika och min mobil till mig och efter fikat fick jag gå på toaletten allting gick väldigt smidigt till. Otroligt snälla och professionell personal, jag är väldigt nöjd med mottagandet och förhoppningsvis kommer jag bli nöjd med resultatet också!!

2018, mars 17 - 14:31
hdstr
Bild för hdstr
 Offline
Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2018-02-28 13:51

Vad smidigt det lät! Jag ska också opereras vid 13 så det känns nu som jag valde en bra tid. Tycker också att det är lite obehagligt med nålar, satte dom in den i handen eller i armvecket?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback